ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πολύ κουβέντα γίνεται... λοιπόν, Somewhere In Time επειδή είναι αιώνια παιδική αγάπη και Piece Of Mind επειδή έτσι πρέπει.
Μέχρι και το No Prayer ήταν μεγάλη μπάντα και συνθετικά, επειδή live ακόμα και σήμερα στέλνουν για μπεκάτσες όλες τις αγαπημένες μας cultίλες και αδυναμίες και ας μην το παραδεχόμαστε, με μοναδική παραφωνία τα καραγκιοζιλίκια του Gers, του πιο άχρηστου μέλους γνωστής μπάντας (μαζί με εκείνους που χτυπάνε κάτι ταμπούρλα στους Slipknot...)
Το Fear είναι υπερεκτιμημένο και τα 2 Blaze για γέλια. Το τελευταίο παρωδία και το Dance of Death αδιάφορο. Ότι έμεινε ακούγεται.
Κάπου πήρε το μάτι μου οτι "ο Dickinson είναι αμέταλος". Ναι είναι. Σχεδόν όσο είναι και ο Lemmy, o Ozzy, o Geoff Tate και o Matheos, αλλά δεν με νοιάζει γιατί το Accident είναι ο καλύτερος Maiden δίσκος μετά το Seventh Son. Καληνύχτα.
δεν θεωρώ ίδια συγκροτήματα (sic) τους maiden με ντιάνο και τους maiden με ντικινσον.
μιας και λέμε για τους μέταλ maiden λέω και εγώ
1. The Number of the Beast, Piece of Mind, Powerslave
2. Somewhere in Time, Seventh Son of a Seventh Son
ωστόσο και για να γουστάρει ο ικονοκλάστ, εμείς οι "γέροι" λέγαμε ΤΟΤΕ, ότι το καλύτερο ήταν το λίβε αφτερ ντεθ, γιατί τα είχε ΟΛΑ.
και χωρίς πλάκα μετά το Seventh Son of a Seventh Son δεν έχω ακούσει άλλο άλμπουμ τους ολόκληρο
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οι παλαιοι μαλλιαροι επισης λεγαμε οτι το Somewhere In Time & Seventh Son...ηταν τα αντιστοιχα Black Album & Load των Maiden...τουτεστιν μας ενοχλουσαν τα ηδη καταπιεσμενα απο τα κολαν αρχιδια...
Killers,Iron Maiden και μετα ισως το Piece Of Mind
Τι σημαίνει αυτό φίλε φύσκο; Επίσης τι μαλακία είναι αυτή που έχεις βάλει για αβαταρ, ξαναβάλε τον καραϊσκάκη μπασίστα.
Τόσο οι πρώτη δυάδα δίσκων όσο και η δεύτερη είναι το σημείο όπου τα συγκροτήματα αυτά έρχονται σε στενότερη επαφή με τα κύρια μουσικά ρεύματα της εποχής και τους ήχους που αυτά εκπροσωπούν· αυτό είναι ωραίο που ακούγεται στους δίσκους. Το θέμα είναι αν θα καθίσεις να προσθέσεις και ακουστικές μπαλάντες. Αν θα πετσοκόψεις το μήκος των συνθέσεων. Γιατί και ο Μπρους έτοιμες τις είχε τις μπαλάντες τότε, απλώς εκεί υπήρξε ο σωστός άνθρωπος στο τιμόνι.
Τι είναι αυτό που λες με τα κύρια μουσικά ρεύματα, γιατι τα iron maiden/killers/beast δεν ήταν βουτηγμένα στο NWOBHM ή οι μετάλλικα πριν το Load δε παίζαν ΘΡΑΣ όπως η μισή αμερική;
Γενικά, δε κατάλαβα τι είπε ο μιμιν, ούτε τι σχολίασες εσύ και ούτε σε τι μου απάντησες τώρα οπότε απλώς άλλαξε άβαταρ και είναι όλα εντάξει.
Κύρια μουσικά ρεύματα είναι γενικό, δεν αναφέρομαι στο μέταλ και σε ότι ίσχυε την κάθε εποχή στο άντεργκράουντ. Guitar synths δεν νομίζω να το πήραν σαν ιδέα οι Μαίντεν απ' τους Πρηστ, είναι πράγματα που έπαιζαν στο ραδιόφωνο, ίσως μοιραστήκαν και τη σκηνή με μερικούς αποτέτοιους. Πράγμα βέβαιο για τους Μετάλλικα και τους γκλαμ για αρχή και τους γκραντζάδες αργότερα. Αυτός με τα μηδενικά μάλλον θέλει να πει κάτι για τα synths και τα πλήκτρα που είχαν θεωρηθεί ξεπούλημα.
Ήθελα να πώ οτι και μένα το killers είναι το αγαπημένο μου maiden. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, απλά όσοι νομίζετε οτι ο dickinson μπορεί να τραγουδήσει dianno και μάλιστα καλύτερα, ΛΩΛ. Ακόμα και στο wrathchild νιώθεις άβολα. Δεν είναι θέμα ικανότητας, είναι θέμα στυλ. Πολύ απλά δεν έχει το γρέζι και τον φόβο στα στενά του εξώφυλλου του killers και του running free και του sanctuary. Έχει πυραμίδες, ψυχειατρεία, άλλη φάση.