Ο τυπάς όμως είναι και πατημένα 35 ε.
Και ναι με το θέμα που έχουμε στα χαφ μια χαρά χωράει ο Μάτος στο ρόστερ.
Ο τυπάς όμως είναι και πατημένα 35 ε.
Και ναι με το θέμα που έχουμε στα χαφ μια χαρά χωράει ο Μάτος στο ρόστερ.
ε όχι, το φθινόπωρο τα πατάει.
και δε λέω ότι δε χωράει. λέω για αυτούς που επέμεναν ότι έπρεπε το γενάρη να ξεφορτωθούμε το ζιλμπέρτο για να φορτωθούμε το μάτος.
o Ματος ξερει μπαλα , πραγμα που χουμε να δουμε στα αμ χαφ (εκτος ζιλμπερτο) χροοοονια.. με τζιολεους και ζουταουτομποβιους.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αξιοπρεπεστατος αλλα οχι για Παο , ειχε βαλει θυμαμαι μια γκολαρα στην ρειντζερς παντως![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Σαν του Σανμαρτεάν με τη Βίλεμ πάντως ούτε για αστείο!
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ: http://www.sport24.gr/football/Holla...te.799116.html
ΔΙΚΑΙΩΣΗ![]()
Rock or Nothing
Μπορεί κάποιος πιο έξυπνος να μου εξηγήσει τα μαθηματικά των οικονομικών του ΠΑΟ; Διαβάζω πχ:
Ο τζιγγερ υποτίθεται ότι δρα ως το 30%. Εμένα αυτό μου λέει ότι αντί για τα σχεδόν 8 μύρια που θα έπρεπε να βάλει από τα 15 που νομίζω ότι αποφάσισαν να βάλουν, θα βάλει τα 4,5. Αν βάλει το 30% όσων βάλουν οι άλλοι, ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι βάλουν όλα τα λεφτά που τους αναλογούν (7 μύρια), αυτός θα βάλει κάτι πάνω από 2, δηλαδή πολύ λιγότερο από το ποσοστό με το οποίο λέει ότι συμμετέχει. Τι πίπες είναι αυτές;Ο Παύλος Γιαννακόπουλος λοιπόν, σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν, θα κάνει την αρχή και θα καταθέσει τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό του, δηλαδή ένα ποσό γύρω στα 800.000 ευρώ. Πιθανό επίσης είναι να βάλει χρήματα και ο Αδαμάντιος Πολέμης βάσει του ποσοστού του, δηλαδή 250.000 ευρώ.
Σε αυτή την περίπτωση, όταν ανοιχτεί ο λογαριασμός θα βάλει και το 30% του ποσού και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δηλαδή 315.000 ευρώ.
Γενικά έχω λίγο χαζέψει με το πόσο παράλογα είναι τα νούμερα που αναφέρονται - ο Θανασάκης έγραφε για χρέη του ΠΑΟ κάτι φανταστικομύρια, ενώ η ομάδα δε χρωστάει τίποτα και αυτά ήταν η συνολική χασούρα που έχει από τότε που έγινε ΠΑΕ (όπως όλες οι ΠΑΕ) κλπ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
i enai skrapes apo ma8imatika stin pae
i oi dimosiografoi einai skrapes
profanws gia na dra san 30% o jigger den prepei na vazei to 30% twn ypoloipwn alla to 30% tou posou tou opoiou to 70% einai auto pou mazeftike,
me tin prwti logiki den 8a diatirouse sta8ero pososto 30% alla 8a meionotan synexws ....
pame sta noumera twra
to 30% twn 15m einai 4,5m
sto 1,05m twn ypoloipwn o jigger prepei na valei ta 3/7 aytwn wste sto synolo na exei valei to 30%,
ara prepei na valei 450K wste na exei to 30% twn 1,5m tou synolou
me 315k to synoliko poso einai 1,365m o jigger exei valei peripou 23% kai profanws to synoliko tou pososto exei pesei kata katitis apo to 30% ....
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Κάπως έτσι, με τη σημείωση ότι το συνολικό του ποσοστό δεν έχει πέσει από το 30%, αλλά από το 54% που πραγματικά έχει. Ανάλογα με την αποτίμηση, αν οι υπόλοιποι μέτοχοι βάλουν αρκετά και επιμείνει να βάζει το 30% όσων βάζουν και όχι όλου του ποσού, μπορεί και να πέφτει κάτω από 50% (αλλά πρέπει να μπουν πολλά για να γίνει αυτό ή η ΠΑΕ να αποτιμηθεί πολύ χαμηλά).
Τα λεφτά που βάζει ο καθένας δεν είναι το ποσοστό των μετοχών που έχει?
Αν η παε χρειάζεται ξέρω εγώ 1 μύριο ο καθένας θα βάλει από ένα ποσοστό, το οποίο αντιστοιχεί στις μετοχές του μέχρι να μαζευτεί το μυριο.
Τα υπόλοιπα μαθηματικά δεν τα πιάνω. Γιατί εφόσον βάζουν λεφτά με τέτοιο τρόπο δεν ε΄ιναι δυνατόν να μαζευτεί ολόκληρο το ποσό της αυξησης του μετοχικού κεφαλαίου ποτέ. Οχι οτι θα μαζευτεί αλλά έτσι δεν στέκει και μαθηματικά.
I don't do drugs. I am drugs.
Βασικά σίγουρα υπάρχει λάθος. Λέει ότι ο Τιτάνας ΠΑΥΛΑΡΑΣ θα βάλει 800 και ο γάβρος 315 κάτι που είναι παράλογο καθώς ο Παύλος δεν μπορεί να έχει σε ποσοστό πάνω από τον κουράδα ακόμα και αν ο κουράδας μετράει τον εαυτό του για 30%.
Άρα μάλλον είπαν να βάλει ο καθένας ότι μπορεί και βλέπουμε.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Δε με κατάλαβες, εννοώ ότι δε μπορείς να πεις ότι το ποσοστό του πέφτει από το 30% γιατί απλά δεν έχει τόσο. Κάθε υπολογισμός του ποσοστού του πρέπει να γίνεται με τη λογική ότι έχει το 54%.
Υπάρχουν δυο ενδεχόμενα (δεν ξέρω ποιο ισχύει γιατί τα οικονιμικά των εταιριών δεν είναι το φόρτε μου). Βάζω στρογγυλά νούμερα για να κάνουμε τις πράξεις έυκολα :ρ.
Ανακοινώνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10 μύρια. Βάζουν οι άλλοι το 45% που τους αντιστοιχεί (4,5 μύρια) και ο τζιγγερ βάζει είτε το 30% όπως θα έπρεπε (3 μύρια) είτε το 30% του ποσού που έβαλαν (1,35 μύρια) όπως λέει. Αυτό σημαίνει ότι είτε 25%, είτε 41,5% μένει αδιάθετο.
Εδώ είναι που δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει με τις εταιρίες. Ας πούμε ότι όλη η εταιρία άξιζε 90 μύρια πριν την αύξηση και μετά από αυτή αξίζει 97,7 (πρώτη περίπτωση) ή 95,85 (δεύτερη περίπτωση). Δεν είναι λογικό οι μετοχές που έχει πλέον ο καθένας να αναπροσαρμόζουν και το ποσοστό του; Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν, που ο τζιγγερ βάζει όλο το ποσό του 30% άσχετα του τι κάνουν οι άλλοι, ανάλογα με το τι κάνουν, το ποσοστό του μπορεί να ανέβει (αν δεν βάλουν αρκετά) ή να πέσει (αν τα βάλουν όλα). Στη δεύτερη σίγουρα πέφτει και μάλιστα ίσως κάτω από 50% (ανάλογα με την αποτίμηση και την ΑΜΚ κλπ). Αν επιμείνει λοιπόν, το μόνο που έχουν να κάνουν οι μέτοχοι είναι να βάλουν όλα τα λεφτά τους και δεν είναι πια μεγαλομέτοχος;
Βασικά, το ποσοστό συμμετοχής καθορίζεται κάθε φορά από τους όρους της ΑΜΚ. Προφανώς τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε είναι για τον πούτσο, αφού κάνουν μόνο εικασίες. Άλλα ξέρουν να τα βγαζουν χαρτί και καλαμάρι, δες και με, δες κι εμέ το παλικάρι.