O έβδομος γιος του εβδόμου γιου.
Μεγάλη λατρεία τα infinite dreams και 7th son.
διαβασα τα σχολια του Ριγκς και το μονο που καταλαβα εκτος απ τα προφανη (οτι οι μανατζερ στις μεγαλες μπαντες ειναι σπασαρχιδες, καλημερα σας) ειναι οτι ο Ριγκς το παιζει χιουμοριστας και ειναι ασχετος σε αυτο.
αυτα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μετά την τοποθέτηση Πάνκεως και Ικόνοκλας, βαρέθηκα να διαβάζω άλλο και βγήκα να παίξω μπάλα.
Ον τόπικ, καλύτερο μεηντεν άλμπουμ μπορεί να είναι το ένα ή το άλλο, ΑΛΛΆ, το πρώτο άλμπουμ Iron Maiden είναι ο καλύτερος δίσκος έβερ.
Resistance is useless
ό,τι είπαν μιτς και ικονοκλαστ.
ξεκίνα να πίνεις πράσινο τσάι (αντιοξειδωτικές ουσίες λέει...)
Vielen Dank für alles was mal war
Δεν υπάρχει λόγος να το παίζω πρωτότυπος. Powerslave και Seventh Son of a Seventh Son κορυφές, Iron Maiden και -πιθανόν- Somewhere in Time ακολουθούν κατά πόδας.
ART IS A BLAST!!!
Εντάξει Riggs βγάζει μεγάλη κακία, και όχι μόνο προς το μάνατζμεντ. Μιλάει πολλές φορές για την μη ανανέωση συμβολαίου από την πλευρά του αλλά από ότι φαίνεται δέχθηκε δουλειές και αργότερα. Ανύπαρκτο χιούμορ κατά τα άλλα...
αυτά με το μανατζμεντ και τη μπάντα που κότευαν σε διάφορες ιδέες του δεν εντυπωσίασαν κανένα;
Vielen Dank für alles was mal war
Πως ακριβώς να εντυπωσιάσουν; Η μπάντα διαχειρίζεται την "μασκότ" της.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Βασικα αμα κανω μπαντα και εχω κατι στο μυαλο μου για εξωφυλλο, δεχομαι τις ιδεες του καθε σχεδιαστη, αλλα θα προτιμησω την δικη μου ιδεα πιθανοτατα.
δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι στραβο αυτο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
νοηματικό εδιτ: Σε μούτζωσα με πάθος, αδίστακτε καραφλέ μου σαδιστή.
Last edited by ikonoklast; 07-05-2011 at 18:11.