Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 102

Thread: ποδηλάτες της παρασκευής

Senior Member

νομίζω για αυτούς λέτε.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by FANTASMA View Post
    Quote Originally Posted by animae View Post
    Αντί να χαρούμε που υπάρχει κόσμος που επιτέλους ψιλοξυπνάει και αντί να πάει σε 45353634 ίδια μπαρ να πιει, να κάνει τα ίδια και τα ίδια που γίνονται τα τελευταία εκατονοχτακόσια χρόνια,να δώσει λεφτά για τις γαμημένες υπερτιμημένες μπόμπες που του σερβίρουν και για το σάπιο φαγητό, προτιμά να πάει μια ΒΟΛΤΑ με το ποδηλατό του. Και καθόμαστε και τον βρίζουμε γιατί μας καθυστερούν 20 λεπτά. Ε χέστε με ε.
    Ανιμαε αν και εισαι αμπαλος οσον αφορα το Λαμπρη, γενικα σε εκτιμαω και σε θεωρω πολυ σοβαρο χρηστη και με ωραιες αποψεις. Αυτην την παραγραφο τι την ηθελες? Δηλαδη η εναλλακτικη του να κανεις ποδηλατο Παρασκευη βραδυ στις 22:00 ειναι να πας σε ενα μπαρ για υπερτιμημενες μπομπες, να φας σαπιο φαγητο και να κανεις τα ιδια που γινονται τα τελευταια 100-800 χρονια? Εγω μπορει να θελω να παω:
    α) σε μια συναυλια
    β) σε ενα φιλικο σπιτι
    γ) στην Ομονοια για το νεο DVD της Τζουλιας
    δ) στο μπαρ του φιλου μου που ενω δινει μπομπες στους αλλους, σε μενα δινει ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΟΤΑ και τζαμπα κιολας
    ε) περιπου 200-700 αλλα ενδεχομενα

Τι σχεση εχει το που θελει να παει και που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να παει ο καθενας εκεινη τη συγκεκριμενη ωρα της ημερας? Ο δρομος πρεπει να ειναι ανοιχτος για οσους πρεπει να τον χρησιμοποιησουν. Τα λεφτα τα οποια πηγαν για την κατασκευη του δρομου, προηλθαν ΚΑΙ απο τα δικα μου λεφτα καθως ειμαι φορολογουμενος πολιτης και εχω το δικαιωμα να χρησιμοποιησω αυτο το δρομο ΟΠΟΤΕ ΚΑΥΛΩΣΩ, με τον ιδιο τροπο που εχει το δικαιωμα ο ποδηλατης να κανει ποδηλατο οποια στιγμη γουσταρει στο συγκεκριμενο δρομο. Το οτι τρωει καυσαεριο στη μαπα ο καθε μογγολος φανατικος καπνιστης που το κανει απο ιδεολογια αλλά παραλληλα θελει να σπαει τα αρχιδια των οδηγων γιατι κατα τα αλλα ειναι φανατικος με υγιεινη ζωη και παιρνει το ποδηλατο του για βολτα μονο, ειναι κατι το οποιο αποτελει αλλο προβλημα, και δε θα πρεπει να την πληρωνουν οι συνανθρωποι μας για αυτο.

Πριν πεις οτιδηποτε ειτε εσυ ειτε το αλλο το μογγολο, για να παω οπουδηποτε απο εκει στο διαολο που μενω, μονο με αμαξι μπορω να κινηθω και γι αυτο το παιρνω για οπου χρειαστει να παω. Περαν του οτι μετα τις 1200 δεν υπαρχουν συγκοινωνιες, αντε πες 2 την Παρασκευη βραδυ. Οδηγω Prius, πως σου φανηκε.

Θα συμφωνούσα αν :
    1) Γινόταν παραπάνω φορές από την 1 την βδομάδα.
    2) Γινόταν σε ώρα αιχμής (που δουλεύει ο κόσμος-το ότι είναι ώρα αιχμής για να βγούμε δεν λέει κάτι).
    3) Εκλειναν συνέχεια τους ίδιους δρόμους.

Πχ, η Μορφιν, αν δεν κάνω λάθος, κάνει όλη αυτή την ανάλυση επειδή ΜΙΑ φορά άργησε να γυρίσει από την δουλειά. Ναι μεν το καταλαβαίνω και όντως είναι μαλακία και ξενέρωμα, αλλά έτυχε ΜΙΑ φορά. Δηλαδή κιόλας, μην το τραβάμε από χέρια πόδια μπας και ξεχειλώσει.
    Ναι είναι σωστό επίσης αυτό που είπε η Μορφιν, για να ενημερώνουν πχ από την προηγούμενη(αν και έχω την εντύπωση ότι το κάνουν μέσω κάποιου σάιτ, δηλαδή λένε την διαδρομή που θα ακολουθήσουν).Απλά η Μορφιν, ο Ανιμαε, ο Φιξξξερ, κάποια στιγμή μπορεί να αργήσουν εξίσου και πολύ περισσότερο και για άλλους λόγους. Γιατί έβρεξε και ξαφνικά όλοι αποφάσισαν να βγούν με αυτοκίνητα σαν τα σαλιγκάρια. Γιατί μπορεί να γίνεται μια εκδήλωση κάπου και να γίνεται της καριόλας από κόσμο. Γιατί, πολλά πράγματα ακόμα.

Σύμφωνει, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, με το να κλείνεις τους δρόμους για να κανεις εσύ κάτι που σου αρέσει, αλλά είναι πραγματικά μια από τις λίγες φορές, που αρκετός κόσμος στην Αθήνα κάνει κάτι πέρα από τα συνηθησμένα για να διασκεδάσει. Ναι μεν φαντάζομαι δεν είναι θεμιτό από κανέναν να καθυστερεί κόσμο, αλλά επειδή η πλειοψηφία εκείνη την ώρα βγαίνει και δεν πάει/'γυρνάει στην δουλειά, δεν είναι πια και τόοοσο απελπιστικό. Πόσες φορές αλήθεια σας έχει τύχει να το πετύχετε και να σας καθυστερήσει ενώ βιαζόσασταν να πάτε κάπου. Αν δεν κάνω λάθος γίνεται εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Εγω μόλις μια φορά τους έχω πετυχει. Και ξαναλέω, αν έκλειναν τους ίδιους δρόμους, ναι εκεί αρχίζουν και αποκτούν όντως πρόβλημα κάποιοι άνθρωποι, αλλά η μόρφιν πχ, τους πέτυχε μια φορά, ο Μιτσμανν 2. Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Και Φίξξξερ, ναι μεν υπερβολική η παράγραφος που έκανες quote, αλλά ισχύει. Μπορεί προφανώς ο καθένας να χαλάει τα λεφτά που όπου θέλει, απλά μην υπερβάλουμε και για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που δεν βλάπτει κανέναν άλλον.
    Kill the wise one!

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Αυτό που είπε.

Στο Facebook group που ποσταρίστηκε, λέει δύο πράγματα στα οποία όντως πρέπει να τους ψέξουμε: αφενός ΔΕΝ ανακοινώνουν τη διαδρομή, αλλά μόνο τον προορισμό, αφετέρου ένας από τους κανόνες τους είναι να αφήνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας ανοιχτή, εκτός αν υπάρχει μόνο μία, το οποίο όταν τους είδα και από αυτά που λέτε, προφανώς δεν το κάνουν.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

animae έχεις βγάλει του κόσμου τα αυθαίρετα συμπεράσματα. Harbinger, όχι απλά δεν κρατάνε μία ελεύθερη λωρίδα, αλλά στις γέφυρες της Κηφισίας πηγαίνουν μισοί από κάτω, μισοί από πάνω μην αφήνοντας καμία διέξοδο. Περιττό να πω ότι δε σταματάνε σε φανάρια κλπ.
    Γενικά δεν έχω ένσταση με την όλη ποδηλατίστας φάση, είναι θεμιτό ένα κίνημα να έχει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε με αυτή την κίνηση. Το δικαίωμα τους να πηγαίνουν καθημερινά στις δουλειές τους με ποδήλατο ή το δικαίωμα τους στη βόλτα;

bi-curious The Good Son's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Καταλαβαίνεις ότι το "και στην τελική και το λεωφορείο ρύπους παράγει" είναι τελείως παράλογο ε, με απλά μαθηματικά το λεωφορείο που περνάει έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι εναλλακτική για πενήντα αυτοκίνητα. Προφανώς δε κι εσύ για λόγους απόλαυσης παίρνεις αυτοκίνητο ενώ μπορείς να πας με λεωφορείο (τα οποία στη Θεσ/νίκη γαμάνε.
    Δεν είναι παράλογο. Αν χρησιμοποιούσαμε περισσότερα λεωφορεία μπορεί μεν να είχαμε λιγότερα ΙΧ, αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι μπορεί σαν ποδηλάτης να κολλούσες πίσω από ένα λεωφορείο τρώγοντας φούμα και να παραπονιόσουν που δεν παίρνει όλος ο κόσμος ποδήλατα και να έχουμε καναδυό λεωφορεία για ηλικιωμένους.

Επίσης αν 50 οδηγοί για ένα λεωφορείο δεν χρησιμοποιούσαν ΙΧ, θα ήταν μεν καλή φάση αλλά αυτό θα σήμαινε περισσότερος κόσμος στα ηδη υπάρχοντα λεωφορεία.

Δεν νομίζω να θεωρείς οτι μπορεί να έχεις καλύτερη άποψη στο θέμα "λεωφορεία στη σαλονίκη". Το οτι έχεις έρθει δυο φορές για διακοπές δεν σε καθιστά τον πιο έγκυρο κριτή όταν λες έτσι απλά "γαμάνε". Σου εξήγησα αναλυτικότατα και με έγραψες στα παπαράκια σου, το γιατί δεν παίρνω λεωφορείο. Και τέλος, το να μην παίρνω ένα λεωφορείο που (1) ποτέ δεν θα έρθει στην ώρα του (ναι έχω κάνει στατιστική μελέτη πέρσυ που έπαιρνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ συγκεκριμένο λεωφορείο για να πάω κέντρο), (2) μέσα θα νιώθω σα στιβαγμένος μαλάκας, (3) θα έχω πλερώ και ένα ευρώ, αλλά αντί αυτού να πάρω το αμάξι που (1) δεν χρειάζεται να περιμένω, (2) θα φτάσω πιο γρήγορα, (3) δεν θα χρειάζεται να περπατήσω ως τη στάση αλλά ως το παρκιν, δεν είναι απόλαυση. Είναι εξυπηρέτηση.

Όπως και να έχει δεν είμαι στην Αθήνα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τους gay ποδηλάτες της. Απλά αυτό που ξαναλέω είναι οτι δεν νομίζω κάποιος να είναι ενάντια σε αυτούς. Όλοι καταλαβαίνουν το οτι το να χρησιμοποιείς ποδήλατο είναι καλύτερο και το να χρησιμοποιείς μέσα μαζικής μεταφοράς βοηθά το σύνολο. Όμως όταν δεν υπάρχουν μέτρα για την συνύπαρξη οδηγών ποδηλατών και όταν δεν υπάρχουν καλά οργανωμένα μέσα μεταφοράς, δεν θα πρέπει να στρεφόμαστε ο ένας ενάντια στον άλλο. Φίλε ποδηλάτη το να κλείνεις με το έτσι θέλω έναν δρόμο γιατί όπως λές στο fb "γουστάρω να κάνω βόλτες παρασκευή βράδυ" είναι λύση; ποιοί ζημιόνωνται; οι οδηγοί. Καταφέρνεις να σε πούνε και μαλάκα και κανένας δεν θα νοιαστεί να σου φτιάξει ποδηλατόδρομο. Δηλαδή αν οι φικσκσερς του κόσμου μαζί με τον αντύπα που γουστάρουν να κάνουν βόλτα ή να "οδηγούν και να την σκέφτονται" κάνουν το ίδιο είναι λύση; Όλο αυτό οδηγεί και τώρα και πάντα σε μια κόντρα και στο να αναλώνεται ο κόσμος σε θέματα μακρυά από το ουσιώδες, που είναι οι υποδομές.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε μουνι εγω πηρα το μερος σου και μαλιστα με λογικα επιχειρηματα και εσυ λες οι φιξερς του κοσμου μειωτικα?
    Λοιπον, παω με τους ποδηλατες της Παρασκευης, να πας να γαμηθεις, θα σου σπασω το αμαξι αν ερθω πανω

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    animae έχεις βγάλει του κόσμου τα αυθαίρετα συμπεράσματα.
    Ανέλυσε το αυτό αν μπορείς.
    Kill the wise one!

Mazikeen Krux's Avatar

μπαχαλάκηδες και αντί-μπαχαλάκηδες, ποδηλάτες και αντί-ποδηλάτες, καπνιστές και αντί-καπνιστές, πληρώνω και δεν πληρώνω και γενικότερα μια κοινωνία που κοπανάει ο ένας τον άλλο γιατί όλοι θέλουν απλά να γίνει η δική τους προσωπική καθαρά ατομική δουλίτσα/συμφέρον, εύκολα και απροβλημάτιστα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τωρα τι θες κι εσυ γαμω τους σαικοτικ γουολτζ

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

την εριξα πρωτος!

Senior Member

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    γιατι συγκεκριμενα της παρασκευης? βαζουν πακετα Καρελια με μανταλακι στις ακτινες?
    Εγώ έβαζα το παλιό μισόλιτρο μπουκαλάκι αγνό σφηνωμένο ανάμεσα στη ρόδα και το φτερό.

Senior Member

Quote Originally Posted by Krux View Post
    μπαχαλάκηδες και αντί-μπαχαλάκηδες, ποδηλάτες και αντί-ποδηλάτες, καπνιστές και αντί-καπνιστές, πληρώνω και δεν πληρώνω και γενικότερα μια κοινωνία που κοπανάει ο ένας τον άλλο γιατί όλοι θέλουν απλά να γίνει η δική τους προσωπική καθαρά ατομική δουλίτσα/συμφέρον, εύκολα και απροβλημάτιστα.
    και τέλος πάντων γουαι κεντ γουι ολ τζαστ γκετ αλονγκ και όλα είναι σχετικά και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    εναλλακτικά, μια κοινωνία που κάποιος τσουβαλιάζει στα εύκολα και γρήγορα ανθρώπους κάτω από ταμπέλες τύπου "ποδηλάτες και αντιποδηλάτες".

έχω εγκλωβίσει και εγώ τα μιτσμομπιλς με τους φρηντέιζ, σταμάτησα να πηγαίνω επειδή δεν καταλάβαινα γιατί έπρεπε να υπάρχουν μπάτσοι γύρω μου για να κάμω μια βόλτα. αυτό και επειδή ήταν όλοι τους οπαδοί μπαρτσελόνα αλλά αυτό ίσως έπρεπε να το περιμένω.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member freak brother's Avatar

εγω τους ειχα πετυχει 3 το πρωι να χουν κλεισει την ποσειδωνος...μη συγκρινεται Ελλαδα με Ολλανδια... γενικα καμια χωρα με την χωρα του παραλογου.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Γενικά δεν έχω ένσταση με την όλη ποδηλατίστας φάση, είναι θεμιτό ένα κίνημα να έχει κάποια χαρακτηριστικά, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε με αυτή την κίνηση. Το δικαίωμα τους να πηγαίνουν καθημερινά στις δουλειές τους με ποδήλατο ή το δικαίωμα τους στη βόλτα;
    Ξαναδιαβάστε το αυτό σε περίπτωση που σας ξέφυγε. Με ποιον τρόπο δείχνεις στην υπόλοιπη Αθήνα ότι το ποδήλατο είναι βιώσιμο ως μέσο μεταφοράς ενοχλώντας συστηματικα (κλείστους!) κάθε οδηγό που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο δρόμο; Γράφοντας στα παπάρια σου τους κανόνες που θα έπρεπε να ακολουθείς αν το ποδήλατο όντως γινόταν μέρος της καθημερινής μετακίνησης του Έλληνα κιόλας.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club