Page 80 of 96 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1429

Thread: Ubuntu.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

ναι τους μαλάκες, ενώ θα μπορούσαν να έχουν το gnome3 που ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    1. Δεν υπάρχει τρόπος να μπει σε Ubuntu 11.04+;

2. Πείτε εντυπώσεις όσοι το έχετε πράγματι χρησιμοποιήσει, γιατί έρχεται το νέο PC αύριο-μεθαύριο και αν δεν καταφέρω να το κάνω hackintosh, αναγκαστικά θα βάλω Linux. Το Unity δε με ψήνει πάντως, ούτε το KDE ιδιαίτερα.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    1. Δεν υπάρχει τρόπος να μπει σε Ubuntu 11.04+;
    Μπορείς να κάνεις update σε gnome 3 απλά προσθέτοντας το αντίστοιχο repo.

ναι αυτό το'δα, αλλά θα προτιμούσα μια native λύση αντί ενός 3rd-party ρέπο.
    Και δε μ' αρέσει εκεί που το πάει το πράγμα η canonical γενικά, τους βλέπω να το οδηγούν σε android-οποίηση, γι' αυτό φεύγω απ' το καράβι όσο είναι νωρίς.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Το έβαλα καιγώ στο εταιρικό πισί που έχει αρκετά θέματα με τα windows. Τα βασικά μου τα αναγνώρισε αμέσως, κατέβασα και drivers για κάρτα γραφικών (οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν θέμα). Μια απορία μόνο (προς το παρόν) : Μου αναγνώρισε κανονικά το cosmote internet on the go, συνδέθηκε κιόλας, απλά όταν έκανα το installation είχε μόνη επιλογή για data plan το default, το οποίο δεν ξέρω ποιό είναι και φοβάμαι μήπως κάνω καμιά μαλακία. Έψαξα λιγάκι στο γκουγκλ αλλά δεν έβγαλα άκρη, ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα το σιάξω σωστά για να είμαι σίγουρος;

Επίσης, μπορώ να κάνω resize αυτό το dock που έχει στο unity; Παραείναι μεγάλο.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Εγώ έφυγα ήδη. Αλλά τι εννοείς Android-οποίηση;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

το software center του που μπλέκει paid και OSS apps
    οι επί πληρωμή υπηρεσίες που προσφέρει (ubuntu one και music)
    η απομάκρυνση από το downstream και τα forks, όταν δεν περνάει το δικό σου στην κοινότητα (άσχετα που εν προκειμένω το τεχνικό επιχείρημά τους είναι σωστό)

όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι πάμε σε ένα σύστημα ανοιχτού κώδικα πιο προσανατολισμένο στο κέρδος της canonical, παρά στις ανάγκες του χρήστη, όπως είναι θεωρητικά το υπόλοιπο FOSS.

το software center του που μπλέκει paid και OSS apps
    οι επί πληρωμή υπηρεσίες που προσφέρει (ubuntu one και music)
    η απομάκρυνση από το downstream και τα forks, όταν δεν περνάει το δικό σου στην κοινότητα (άσχετα που εν προκειμένω το τεχνικό επιχείρημά τους είναι σωστό)

όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι πάμε σε ένα σύστημα ανοιχτού κώδικα πιο προσανατολισμένο στο κέρδος της canonical, παρά στις ανάγκες του χρήστη, όπως είναι θεωρητικά το υπόλοιπο FOSS.
    Κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτά κι αυτοί. Τα 2 πρώτα δλδ γιατί είναι τόσο αρνητικά;

Senior Member rage for order's Avatar

από την στιγμή που όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις και να έχεις πχ μία εγκατάσταση που δεν πολυδιαφέρει από αυτή του debian το θεωρώ υπερβολικό να φύγει κάποιος γιατί βλέπει στο βάθος "andoidοποίηση". Αν σταματήσουν να σου δίνουν επιλογές ή οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που είναι κουραστικό να το φέρεις στα μέτρα σου τότε ναι.

έντιτ, @ ρατ

στους 2 αποπάνω
    αρνητικά δεν είναι, εγώ δεν τα χρειάζομαι!

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Εγώ έφυγα γιατί είχα αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι γίνεται αρκετά το δεύτερο, όπως και έγινε πχ με θέματα interface (το x αριστερά κτλ), αλλά όπως διαπίστωνα ότι γινόταν και σε configuration, για να μη σπάνε τα πράγματα για τον "άσχετο" χρήστη.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Το android μοντέλο btw δίνει απόλυτη ελευθερία στον χρήστη. Μέχρι και χωρίς market μπορείς να το τρέξεις αν θες. Βέβαια η google σκέφτεται να το σταματήσει αυτό κυρίως για τους providers που το κάνουν σκατά αλλά και λόγω fragmentation. Λόγω fragmentation μου φαίνεται μαλακία κίνηση το Unity, κατά τα άλλα ίσως είναι καλό να τεθούν κάποια στανταρτς, έτσι κι αλλιώς ο power user πάντα θα το φέρνει στα μέτρα του.

ναι το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να αποκλίνεις από την πεπατημένη στο default install και πόσο κοντά είναι τα defaults στις προτιμήσεις μου. Εμένα είναι η πρώτη φορά που άρχισαν να παρεκκλίνουν και το σκέφτομαι

το fragmentation imo είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά μην πας να μου συγκρίνεις τις ελευθερίες επιλογής που υπάρχουν στο desktop space με αυτές στο mobile space, εκεί απλά τον έχουμε πιει ως τώρα. (απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να στήσεις το κινητό σου όπως ένα ibm-compatible pc, και μπαίνεις σε χωράφια single vendor με το lock-in που αυτός επιφέρει, αυτό θα συνεχίσει να ισχύει). Το δέχομαι ότι υπάρχουν επιλογές, ότι μπορείς να το modάρεις όσο τραβάν τα αρχίδια σου, κ όλα αυτά αλλά...

Εγώ επιτίθεμαι στο android-ification από την άποψη του "μία εταιρεία ελέγχει πλήρως και αυστηρότατα ένα FOSS project". Δες τι έγινε με το openoffice, δες τι γίνεται με τη Java και τη MySQL (ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΟRACLE). Και αυτό είναι που βλέπω να γίνεται στο ubuntu.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Πάντως μιας και είπατε για OpenOffice να παρατηρήσω ότι θυμήθηκαν επιτέλους να βάλουν Arial, Arial Black και Times New Roman, με την τελευταία μάλιστα σαν default.

έντιτ:

Κατά τα άλλα να πω ότι τελικά το Unity το ψιλοσυνηθίζεις από κάποιο σημείο και μετά, δεν είναι τόσο απαίσιο όσο μου φάνηκε στην αρχή αλλά δεν είναι ότι είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο πιο λειτουργικό σε σχέση με τα panels, για την ακρίβεια το άπειρο customise που σου επέτρεπαν τα panels το θεωρούσα πιο βολικό.
    Last edited by Comte de Saint-Germain; 02-05-2011 at 17:05.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ψήνομαι να τεστάρω linux σε εξωτερικό usb δίσκο, θα την παλέψει πιστεύετε; πείτε κανά ίνφο και ποια διανομή ταιριάζει.