1 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
dreamweapon
βαριέμαι αρκετά, αλλά τι οπαδοί διετίας βρε μάνα μου; ούτε ο περούκας δε τα λέει αυτά, αν είναι δυνατόν
τα άλλα περί εναλλακτισμού τα ακούω βερεσέ και ξέρεις ότι είναι παπαριές, μόνο προοδευτικάρα που δε τα 'βγαλες τα παιδιά
η ανακοίνωση της 4 πάντως μου άφησε ακόμα απορίες ως προς τι δουλειά είχανε τα παοκτσάκια χτες το απόγευμα στην καμάρα

Δεν σας χαλασε καθολου η προβοκατσια.Εκει,να βασανιζεστε μια ζωη και εσεις.
Παπαριες τα περι εναλλακτισμου-ΟΚ ΓΕΛΑΜΕ.Τα "παιδια" για να μαζεψουν κοσμο το ριξαν στην αναρχια,και στο "τουρκοι ρουφιανοι" μπλα μπλα μπλα.Κανεις ομως δεν λεει οτι ΠΟΤΕ δεν δωσαμε κανεναν οπαδο σας,ποτε και ΠΟΥΘΕΝΑ.
Οπαδοι διετιας.Αυτο που σου λεω.Γιατι αν εισαι μικρος (που σιγουρα δεν εισαι) σου χω ενα αρχειο με 20.000 (1997), με 10.000(2000) ,με 12.000 (2003),με 6.000 (200
κοσμο δικο μου στο γηπεδο σου να αλωνιζει και να μπαινει απο ολες τις θυρες και εσυ να λες και ευχαριστω.Και αν θες,σου χω και φωτο τα μουτρα μου με παρεακι μεσα στην 10,να αραζουμε στο ηρακλης-οσφπ (2001-2004-2005) και να μην λεει κανεις τιποτα.Βγαλατε αντιΠΑΟΚτσηδηλικι εδω και μια διετια,"φασιστες" τα ΠΑΟΚια,"ρωσοποντιοι", σε μια απελπιδα προσπαθεια να σταθειτε οπαδικα.
Last edited by Reject; 28-04-2011 at 15:11.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.