πολύ καλά συνεχίσαμε
πολύ καλά συνεχίσαμε
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
πάω να κατεβάσω το δεύτερο, και βλέπω πριν λίγη μισή ώρα λήκαρε το τρίτο
false alarm, το πρώτο fake torrent που βλεπω με 6.500 seeders![]()
Last edited by 12 stars circle your brow; 26-04-2011 at 10:51.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Για το making of είναι. Επίσης φαίνεται ένα πολύ προσεγμένο παραμύθι μέχρι στιγμής, κάτι σαν Άρχοντας για ενήλικες, πλάκα έχει. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι που έγκειται η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του, μάλλον όσοι το λέτε έχετε προσδοκίες λόγω βιβλίων, ε;
Δε σας τη λέω ξερωγώ. Απλά είμαι περίεργος αν θεωρείτε αυταξία τα δύο αυτά επεισόδια ή το ποτένσιαλ.
Last edited by Dythor; 26-04-2011 at 16:22.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Εγώ να κατέβω από το άλογό μου για να πω ότι μαρέσει και ότι είναι τρομερά πυκνό για σειρά (πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο), ειδικά στο πρώτο επ, κάτι που δε με ενοχλεί καθόλου.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ε μονο απο 2 ep δεν μπορεις να πεις κατι εξαιρετικο ,φαινεται να εχει τα υλικα να γινει
ηταν αρκετα καλο και το 2ο (αν και οχι καλυτερο του 1ου)
η μαλακια ειναι οτι θαναι μονο 10 η πρωτη
και μια ερωτηση
Spoiler
Spoiler
Γενικά στα επίπεδα της πρεμιέρας και απ'ότι λένε τα επόμενα είναι ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι έχουν καταφέρει να κάνουν επεισόδια με ένα γενικό θέμα, παρά το ότι πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη ιστορία και σταδιακά βελτιώνονται και στο πως αφηγούνται την ιστορία. Η σκηνή με Ρόμπερτ-Νεντ πανέμορφη, Τύριον πινκς, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι προσπαθούν να κάνουν την Σερσέι λίγο πιο συμπαθή σε σχέση με τα βιβλία. Επίσης υπάρχει ωραία συνέντευξη του Martin σε 4 μέρη εδώ
Αναγκαστικά με τόσους χαρακτηρες που έχει, τα πρώτα επεισόδια θα είναι εισαγωγή, μετά θα φανεί. Αλλά ως τώρα ό,τι έχουν δείξει είναι εξαιρετικό
Last edited by Kelldorain; 26-04-2011 at 16:30.
ποιό ηφαίστειο είναι αυτή η υπηρέτρια της Daenerys?
γενικά πολύ καλά το πάνε το θέμα. έχει πολλά χρόνια που το διάβασα και είμαι σε φάσηόταν τρώω φλασιές.
I'll bury you in your god's fucked garden
Preview του 3ου
Brotherhood Without Banners
Σωστός φαίνεται.
αχεμ
http://www.electricrequiem.com/forum...nan-%282011%29
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ηθοποιός με ευρεία γκάμα αν με ρωτάς.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;