Ωραια εκδοσουλα ειναι το Hell, αλλα με τοσο κοπλιμεντο που χει φαει αυτος ο Πεσαντα περιμενα κατι καλυτερο σαν αποτελεσμα. Δεν ειναι τοσο σουπεργουαου οσο φαινεται στις πικς.
Ο ιδιος θα κοψει και το (ΥΠΕΡΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ) full length των Ash Borer οσονουπω. Γαμησαν μανες με το δισκο 3 στα 3 και συνεχιζουν ακαθεκτοι.
αν δεν το'χετε αναφέρει, ριπ στον τρισμέγιστο
λες κ έφυγε δικός μου άνθρωπος. να'ναι καλά η φωνάρα κει που 'ναι
I must have some booze. I demand to have some booze
Το Primordial είναι εκεί έξω και σας περιμένει!
Κι ένα quiz-άκι: ποιός άλλος γνωστός black metal δίσκος κυκλοφόρησε επίσης Μ. Παρασκευή;![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
πριν πολλάαααααα χρόνια, τέτοια μέρα, είχα πάρει το Cast in Stone των Venomκαι ο μεταλ-λέρας μου είχε πει "άντε ρε φίλε και καλό πάσχα με Venom... δάκρια συγκίνησης....
Ναι, διάολε!![]()
σιγά, είχα κάτι λαχανοντολμάδες και έκοψε η σάλτσα από την σατανίλα![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
πριν απο λιγο πηρα στα χερια μου τη μπλουζα sunno))) απο το monoliths and dimensions και εχω χεστει απο τη χαρα μου![]()
Last edited by Snorkmaiden; 22-04-2011 at 23:38.
Briar
pou skata einai to nekromantia mwre de to vriskw pouthena... ysampa h xara mou
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το Malice κυκλοφόρησε μια γεμάτη δεκαετία πίσω, βρε! Είναι το 3ο full με τον υπερ-ύμνο "The Templars".
Spoiler