Results 1 to 15 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Ψευτο-εμπάργκο σταντμπάι:

Κοτισμοί για σένα που είσαι μέσα στα σκατά (συγγνώμη, μέσα στον ζόφο) και ψάχνεις κάποιον να βρίσεις να νιώσεις καλύτερα.

Για μένα πλήρης αδιαφορία. Έχει λήξει το πρωτάθλημα προ πολλού, καλά πλεϊόφς, καλή έξοδο από το ζοφερό σας μέλλον, το τι κάνει ο Μπέος είναι το τελευταίο σας πρόβλημα. Για την ώρα εγώ βλέπω ότι του χρόνου παίζει να κατεβαίνετε με σημαίες τον Μαρία, τον Ιωαννίδη, τον Μαρίνο και τον Πετρόπουλο και εσύ λες κότες τους γαύρους που δεν σχολιάζουν την σούπερ λίγκα που η ομαδάρα σου δεν έκανε τον κόπο καν να πάει (πού λεφτά για βενζίνες). Εκπρόσωποι της διοίκησης και παπάρια μάντολες. Θα αλλάξουμε ομάδα τώρα για να μας εκτιμάει ο Οντόνιαν. Τον Βαγγέλα τον έχω βρίσει και εδώ και αλλού, εσύ απαιτείς να βρίζω πρώτα καλά-καλά, να μην μιλάω για μπάλα γιατί ο κόσμος καίγεται και άρα απαγορεύεται, είναι αναισθησία. Και εγώ σου απαντάω χέστηκα.

Για να σου απαντήσω πάντως μιας και ήρθα: Δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει. Είμαι λεύτερος.

Και του χρόνου.
    Έτσι το εμπάργκο κρατάει γερά.

Πρώτον φορντ ο ΠΑΟ δεν έχει κανένα ζοφερό μέλλον. Ο ΠΑΟ δεν χρωστάει ΠΟΥΘΕΝΑ και όλη αυτή η ιστορία γίνεται γιατί (πέρα από τις συμπάθειες και αντιπάθειες που έχουμε στον καθένα από αυτούς) κανείς από τους μετόχους του δε θέλει να τον δει να γίνεται ΑΕΚ και γαυρος. Αν δε θυμάσαι, που δύσκολο γιατί τότε έβλεπες μπάλα, η ομάδα σου έφτασε σε πολύ πολύ χειρότερα σημεία από τον τωρινό ΠΑΟ και πήγε το δημόσιο και την έσωσε. Μια χαρούλα θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και να χρωστάμε τον κώλο μας και σε 5 χρονάκια να βγει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και να σώσει τον ΠΑΟ με την μεγάλη ιστορία. Αλλά εγώ (και οι περισσότεροι από μας) προτιμάμε σημαία Πετρόπουλο και Ιωαννίδη, από την κατάντια αυτή. Οπότε δε με θίγεις ιδιαίτερα.

Έχει πλάκα πάντως η αναφορά σε αγωνιστικά θέματα ως απάντηση σε αυτό που ρώτησα. Επί της ουσίας το παρεάκι του μαρινακη αποφάσισε να στείλει το μήνυμα (τη μέρα της παραπομπής) ότι στηρίζει τον μπεο, τον οποίο ούτε εσύ δε θα τολμούσες να χαρακτηρίσεις καθαρό. Δε σε ενοχλεί απότι λες και δε σε ενδιαφέρει. Το πιο αντρικό πράγμα που έχεις πει ως τώρα και με αυτό κέρδισες με το σπαθί σου την αλλαγή της συμπεριφοράς μου απέναντί σου. Από δω και πέρα μόνο πινκς.
    Last edited by Odonian; 16-04-2011 at 03:18.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club