Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Α δηλαδη καποιος γινεται πουστης, δε γεννιεται?
Η ερώτηση «πώς γίνεται κάποιος πούστης;» μπορεί να απαντηθεί με «γίνεται με το που γεννιέται». Οk, τώρα;

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όλοι συμφωνούν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλικότητα γενικά είναι κάτι ιδιαίτερα πολυσύνθετο που περιλαμβάνει και γονιδιακή προδιάθεση και κοινωνικά ερεθίσματα μαζί. Δεν χρειάζεται να μεταλλαχθεί το γονιδίωμα σου για να αποκτήσεις στην πορεία της ζωής σου προτιμήσεις που δεν είχες προηγούμενα.
Κοιταξε, γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικη του δουλεια και δε χρειαζεται να δινει λογαριασμο σε κανεναν αν δε θελει. Και οπως πολυ σωστα ειπε ο JnB, οσο περισσοτερο γκει, τοσο περισσοτερες γυναικες για μας τους στρειτ.

Απο κει και περα, φυσικα και ενα μεγαλο ποσοστο του τι σε καυλωνει και τι σε κανει να ποθεις κατι ειναι και στο μυαλο, απωθημενα, φετιχ, ιδανικα, φαντασιωσεις, ολα παιζουν. Και αν καποιος, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ορμονικα και βιολογικα χαρακτηριζεται πληρως ως αρσενικο ατομο του ειδους του, γουσταρει να γλειφει καυλια και να τον παιρνει στον κωλο οπως πολυ γραφικα εγραψαν διαφοροι πριν απο μενα, δικαιωμα του.

Αλλα οχι να μου λεει οτι ετσι ειναι η φυση του, γιατι ε πως να το κανουμε, δεν ειναι. Απλα ετσι εξελιχθηκε και διαμορφωθηκε λογω των οποιονδηποτε αλφα ή βητα κοινωνικων επιρροων και ερεθισματων. Με το οποιο ειμαι 100%, μαλιστα ενας απο τους καλους μου φιλους εδω περα ειναι γκει και ειναι γαμω τα παιδια (μεταφορικα) και φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του.

Ον τοπικ, δεν αντεχω τις κραγμενες και ξεφωνημενες που θα κανουν το οτιδηποτε για να δειξουν οτι ειναι γκει και ειναι περηφανοι γι αυτο. Μου τη σπανε οσο μου τη σπανε οποιοιδηποτε δηθεν μαλακες που επδεικνυουν το ποσο πλουσιοι ειναι, το ποσο αντρακλες ειναι, το ποσο κουλ και ψαγμενοι ειναι κ.ο.κ.