Offtopic το αποπάνω έντομο, το thread είναι για γάτες.
Offtopic το αποπάνω έντομο, το thread είναι για γάτες.
Ποιός καθυστερημένος πάει και κάνει μπάνιο νεογέννητο γατάκι το οποίο μεγαλώνει με τη μάνα του??? (απ'τις φωτος στο μπλογκ, αυτό)
Γαμημένοι ιάπωνες.
ερεθισμος
Last edited by HAVOC; 09-04-2011 at 18:23.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Λοιπόν, πριν μια βδομάδα γέννησαν δυο γάτες μου από 6 μικρά, το σύνολον 12. Για κάντε ένα ψυχικό ρε τομάρια και υιοθετήστε κανά γατάκι. Όποιος θέλει photos μιλάει.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
το χειμώνα όποτε έβρεχε έρχονταν δυο γάτες της γειτονιάς στο μπαλκόνι μου και άραζαν, η μία πάνω σε κάτι ράφια, η άλλη στο καροτσάκι της λαϊκής
χθες έπιασα τρεις σε ύποπτη κατάσταση, έχουν ολόκληρο πάρκο ακριβώς από πίσω κι έρχονται στο μπαλκόνι μου να παρτουζωθούν, τι παίζει;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
δηλαδη αυτο γιατι ειναι ενα ωραιο βιντεο που αξιζει να μπει δυο φορες σε μια σελιδα?
επειδη φορεσαν στη γατα μια μλκια στο κεφαλι, ενω την βιντεοσκοπουσαν, κ αυτη το βγαλε κ μετα το παιξαν αναποδα κ το ανεβασαν στο γιουτουμπ?
'η μηπως χαζουληδες πιστεψατε πως οντως το φορεσε μονη της?