Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: SCOTT COLUMBUS Dead At 54 - Apr. 4, 2011

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post

εδω το εκαναν με τον αγνωστο Ντιο

PWNED BY DEMAIO HIMSELF! SHUT THE FUCK UP NOW.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Κρίμα ρε πούστη. Από όλα τα κατά καιρούς μέλη των Manowar, o Columbus μου ήταν πάντα ο πιο συμπαθής. RIP άρχοντα.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Leech View Post
    Κρίμα ρε πούστη. Από όλα τα κατά καιρούς μέλη των Manowar, o Columbus μου ήταν πάντα ο πιο συμπαθής. RIP άρχοντα.
    Αυτό. Και γενικά σταματήστε ρε παιδί μου να κοροΐδεύετε, να αναλύετε ψυχρά την αποψάρα σας την ημέρα που πέθανε ο άνθρωπος. Δεν κρατιέστε δηλαδή; Τι μαλακίες ταγκς. Στενοχωρήθηκαν οι Manowarάδες, χοχο, γράφουνε γραφικά πράγματα, χοχο, προσβλήθηκε η αισθητική σας και δεν μπορείτε να καταπιέσετε την ελεύθερη σας έκφραση ένα πράμα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post

PWNED BY DEMAIO HIMSELF! SHUT THE FUCK UP NOW.
    http://www.ultimate-guitar.com/news/...t_friends.html

http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=141751
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Quote Originally Posted by Wendy Dio
    Ronnie knew Joey DeMaio, they were not friends.
    Still pwned.

Kenny Dalglish mrmaiden's Avatar

Forever pounding your drums like the hammer of Thor

Καλό ταξίδι brother
    Brotherhood Without Banners

Serpico! Boom!'s Avatar

Θλιψις. R.I.P.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

κι ολα αυτα ανημερα του θανατου του μεγαλου κερτ!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member Xstroyer's Avatar

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή και ένας από τους αγαπημένους μου drummer, ο Cozy Powell. Την ίδια ημέρα χάσαμε και τον Scott Columbus. R.I.P.

Τα σχόλια περί Wendy Dio παραπάνω, τα αγνοώ. Σαφώς και o DeMaio (όπως και η μπάντα) ήταν φίλος με τον Dio, αλλά δεν μπορώ να σχολούμαι με μια γυναίκα χειρότερη και από την Sharon Osbourne. Ήδη κυκλοφορούν κουκλάκια Dio, επανακυκλοφορούν οι δίσκοι του, εμφανίζονται live albums (ακόμα και με μέτρια εμφάνιση), dvd κτλ και όπου να'ναι έρχεται και το tribute. Όλα αυτά πριν καν κλείσει χρόνο και με τις ευλογίες της θείας.
    Αν πείραξε κάποιους το tribute των Manowar, το οποίο στο Sonisphere της Boυλγαρίας πέρυσι τους απαγόρεψε το management του Dio (δηλ. η Wendy) να πουλάνε και ο DeMaio το μοίραζε τσάμπα, ας παραπονεθούν καλύτερα στον Jorn ξέρω γω, που το είχε έτοιμο και το κυκλοφόρησε την εβδομάδα που πέθανε ο Μεγάλος.

Η πλάκα είναι ότι χθες είχα φάει σκάλωμα με το line up των Manowar και το τσέκαρα να δω πότε και σε ποίους δίσκους ήταν ο καθένας. Κρίμα το παιδί, καλά να είναι εκεί που πάει.

Πάντως, πολύ θανατικό ρε πούστη μου τελευταία, εντός και εκτός μουσικής, και σχεδόν όλοι νέοι.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Κούρδιστε, διάβασε την δεύτερη παράγραφο του Xstroyer, ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης της τωρινής φάσης του σκληρού ήχου, για να δεις πώς έχουν κάποια πραγματάκια.

Επίσης, απευθύνομαι σε σένα Χάρη, που όταν ο Helm εξίσωνε τους Manowar με τον Ολυμπιακό στη λογική "ή τους δέχεσαι ολάκερους ή καθόλου" εσύ του έπλεκες εγκώμια (του Helm), καταλαβαίνεις τώρα ότι στέκεσαι στην "απέναντι θύρα" και κατηγορείς τους Manowar ως παραδόπιστους την επαύριο του θανάτου ενός μέλους τους. Για δες πώς επικοινωνούν κάποια πράγματα!

Και πριν με ρωτήσεις "μα, δίκιο δεν έχω;;;;; δεν είναι παραδόπιστοι;;;;;", θα σε ρωτήσω τον ακριβή αριθμό ΌΛΩΝ των singles των Metallica, το κόστος ενός VIP εισιτηρίου στους Dream Theater και τέλος πόσα γιούροζ πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Μπαντηλάκη από το box set που αγόρασες.

read between the lines Shadowking's Avatar

έλα μωρέ όλα ξεπερνιούνται με λίγο ΟU-ΖΟ και CHEE-POUH-RO.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ειδικά με το δεύτερο
    Rock or Nothing

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

RIP

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Κούρδιστε, διάβασε την δεύτερη παράγραφο του Xstroyer, ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης της τωρινής φάσης του σκληρού ήχου, για να δεις πώς έχουν κάποια πραγματάκια.

Επίσης, απευθύνομαι σε σένα Χάρη, που όταν ο Helm εξίσωνε τους Manowar με τον Ολυμπιακό στη λογική "ή τους δέχεσαι ολάκερους ή καθόλου" εσύ του έπλεκες εγκώμια (του Helm), καταλαβαίνεις τώρα ότι στέκεσαι στην "απέναντι θύρα" και κατηγορείς τους Manowar ως παραδόπιστους την επαύριο του θανάτου ενός μέλους τους. Για δες πώς επικοινωνούν κάποια πράγματα!

Και πριν με ρωτήσεις "μα, δίκιο δεν έχω;;;;; δεν είναι παραδόπιστοι;;;;;", θα σε ρωτήσω τον ακριβή αριθμό ΌΛΩΝ των singles των Metallica, το κόστος ενός VIP εισιτηρίου στους Dream Theater και τέλος πόσα γιούροζ πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Μπαντηλάκη από το box set που αγόρασες.
    την άποψη μου γενικότερα για το κοπάδι του ΝτεΜάιο στην ανέλυσα από κοντά. το χειρότερο λάθος που κάνεις αυτή την στιγμή είναι να φέρνεις παραδείγματα άλλων συγκροτημάτων/καταστάσεων για να δικαιολογήσεις τι ? οτι επειδή το κάνουν και άλλοι ή επειδή έτσι πάει το σύστημα, το κάνουν και οι Μάνοβαρ ? ποιά ακριβώς δικαίωση νιώθεις εσύ δηλαδή ? εγώ πιστεύω οτι θα το πουλήσουν με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο αυτό το συμβάν. μακάρι να μην βγω αληθινός.

και κανένας μα κανένας δεν έχει κάνει τα μάρκετινγκ αίσχη που έχουν κάνει οι μάνοβαρ στην ιστορία του μέταλ, με χειρότερο όλων αυτή η μαρκετινίστικη λογική να έχει περάσει ακόμα και στους στίχους της μουσικής που πουλάνε.

εδιτ
    επίσης ο εξαιρετικός γνώστης της τωρινής φάσης του σκληρού ήχου ξεχνάει οτι ο Jorn ήταν φίλος με τον Dio και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Dio μαζί με τον Glenn Hughes στους Heaven & Hell για το tribute show στο High Voltage.
    Last edited by Krux; 05-04-2011 at 22:43.
    I'll bury you in your god's fucked garden