και σκεφτόμουν "τι μούτζωσε ο μαλάκας". ξανακάντε τα κρυφά γρήγορα, θα γίνουμε ψυχωτικοί.
και σκεφτόμουν "τι μούτζωσε ο μαλάκας". ξανακάντε τα κρυφά γρήγορα, θα γίνουμε ψυχωτικοί.
Παρακαλώ όσα μηνύματα δεχόμεθα πριβέ να μην σκάνε στο main chatroom, αλλά να εμφανίζονται δίπλα. Ευχαριστώ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
φερτε πισω το κουικ ριπλαι γαμω το σπιτακι.
Can't get it down without crying
+ κατι γινεται με τα youtube videos και πλεον αν βαλεις ολο το λινκ γαμιεται
Έβγαλα τις ερωτήσεις για το ποστ, μπορεί η ίφι όταν γυρίσει σπίτι να τις ξαναβάλει (και να με χτυπήσει που τις έβγαλα, γι'αυτό εκτιμήστε το)
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
τις ενεργοποίησα πάλι, μόνο για το ανώτατο σοβιέτ.
περιμένω όλο αγωνία να γυρίσει μεθυσμένος ο αποπάνω και να προσπαθήσει να ποστάρει.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Ανώτατο σοβιέτ είπε φίξξξερ, πού κολλάς εσύ.
Και τι είναι αυτή η τσεκά που ίδρυσε κάποιος, πέρα από μαγαζί με είδη γάμου και βάπτισης; Έβαλα Στέλλα αλλά μου το βγάζει λάθος.
.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
τι τσιγάρα κάπνιζε ο λύκος στο Nu Pagadi γαμω το σπιτάκι;
Vielen Dank für alles was mal war
- Aπο πού ήρθε ο dreamweapon, να τους πείτε να στείλουν κι άλλους.
- Το search του vbulletin είναι τελείως μαλακισμένο, υπάρχει καμιά σκέψη για κάνα mod-άκι, ένα κατιτής;
Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ μιας και είτε είμαστε αρκετά ηλίθιοι σαν er που δεν καταλαβαίνουμε την χρήση του Music offtopic ή νιώθουμε τόσο μεγάλη κάβλα όταν ακούμε κάποια κομμάτια που δεν χωράνε στο offtopic, να μεταφερθούν τα random youtube thread στο "now playing" forum; Όχι τίποτα απλά εκτός του ότι δεν μας νοιάζει, να αποκτήσει και το now playing καμμια αξία παραπάνω. Εννοείται οτι από δω και στο εξής random thread τύπου "τί ακούτε όταν κάνετε μπάνιο", "ποια τραγούδια σας θυμίζουν τον χωρισμό σας", "τί θα βάζατε στην πεθερά σας για να μην σας τα πρήζει" είναι καλό να ανοίγονται εκεί.