Page 49 of 101 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1504

Thread: ηλεκτρονικο_περίεργα ξέρω'γω

Senior Member

ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την καλύτερη ηλεκτρονική μινιμάλ χορευτική μουσική του σήμερα, δηλαδή τον shackleton. γίνομαι υπερβολικός ναι αλλά πλέον κυλάει στο αίμα μου είναι πρέζα πώς το λένε. κύρια επιρροή μούσλιμγκωζ και τέκνο, τα καλύτερα σαμπλαρισμένα κρουστά που θα ακούσετε ποτέ, εθιστική επανάληψη, και ένας υπόγειος μυστικισμός που ούτε κιτς γίνεται ούτε έθνικ ούτε τίποτα:

και για πλήρη εικοσάλεπτη αποκτήνωση, κέρτεσι οφ μιστερ βιλαλόμπος:

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    καλά σε γάμησαν τα χαουζάκια ικονοκλαστ, δεν μπορώ όμως να πω και τίποτε γιατί όντως μας διαβάζει ο Μπέριαλ.

After last week's shock release from Four Tet, Thom Yorke and Burial, we are again very excited to announce news from one of the most mysterious figures in electronic music...

This Monday, Burial will release his first full solo release in over 4 years.

A three track 12" to be released on Hyperdub,
    the A-side is titled "Street Halo", with two supporting tracks "NYC" and "Stolen Dog".
    δεν είναι το LP που πρέπει αλλά πλησιάζουμε.
    δε ξερω ποτε ληκαρε...εγω τωρα το βλεπω...

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Señor Member Art In Haste's Avatar

Για όσους αρέσκονται στο theremin, νεός δίσκος από May Roosevelt, πολύ ανώτερο από το προηγούμενο.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Spoiler
    O Eliot Lipp έχει υπάρξει δικαίως το πουλέν του Prefuse 73 κι αυτό γιατί κάνει τα απολύτως αναμενόμενα, εκεί δηλαδή με μια funky εκδοχή του abstract hip hop με τις house προσμίξεις και τα εκατό vintage synths, δισκογραφεί στην cool Eastern Developments με τους Dabrye και τους Daedelus, φωτογραφίζεται με τα αναλογικά του πληκτρολόγια (ουαου) και είναι μια 1821% safe μίξη για τον dj του πάνω ορόφου του bios για τις 11:00 ένα βράδυ παρασκευής.

Αυτά όλα δε σημαίνουν ότι δεν έχει γράψει καταλάθος και τον ΑΠΟΛΥΤΟ Ύμνο στην Υπέροχη Αγάπη:

Το καλύτερο ηλεκτρονικοπερίεργο, αλλά με έμφαση στο περίεργο, μουσικό γεγονός του Απριλίου είναι το album των Kaboom Karavan

ακούτε στο soundcloud λίγη από τη μουσική τους

σε παρόμοιο κλίμα, .

όλα αυτά στο υπερlabel Miasmah

Motion Sickness of Time Travel - Seeping Through the Veil of the Unconscious (2010 - Digitalis)

περσινό

και ιδιαίτερα ενδιαφέρον θα έλεγα

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    μπα
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

μου άρεσε το βίντεο

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Βαριέμαι να ακούσω το 12ιντσο του burial και αυτό κατέληξα ότι συμβαίνει γιατί είναι πολύ βαρετό.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Χαζός, παιδιά.

Δε μπορώ να πω ότι είναι κακό (δηλαδή μπορώ, γιατί δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω..). Απλά είναι κάπως ανύπαρκτο, όπως -ας το παραδεχτούμε- και περίπου οτιδήποτε έχει κάνει o Βurial μετά το Untrue. Αν το Moth με τον Four Tet ήταν κάπως ενδιαφέρον, αντε πες και το Vial με τον Breakage σίγουρα δε θα μου έλειπε το απαράδεκτο Ego/Mirror με τον Yorke - Ξόρκι.

Street Halo: Κάποιο τυχαίο minimal-techno remix στο πρώτο burial. Θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά, είναι 7.
    NYC: Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει με το beat εδώ αλλά με ενοχλεί. Για μένα δεν είναι ζητούμενο κάτι τέτοιο για τον burial αλλά αν αυτό είναι η «εξέλιξη ήχου» που γράφεται παντού, τότε είναι απλώς απαράδεκτο.
    Stolen Dog: Αυτό μου θύμισε εκείνη τη φοβερή ιστορία όταν leak-αρε το 10kgays των tool και οι μισοί είχαν πιστέψει ότι είναι κάποιου είδους hoax. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να φτιάξει ένα ψεύτικο κομμάτι burial είναι να το ονομάσει Stolen Dog. To δεύτερο είναι να ακούγεται σαν αυτό το κομμάτι.

Βαθμολογία: 1/5

(Παρ'όλα αυτά δε μπορώ να πω ότι αυτά σημαίνουν κάτι για το επερχόμενο LP. Ίσως για την ακρίβεια να μιλάμε για τα b-sides ενός πραγματικά καλού άλμπουν.)

Tags for this Thread