βασικά το 95% αυτών που μιλάτε για μάρτινζ , λέτε για air-wair
Μόνο ο φίλος μου Κώστας από τον λόφο είχε προλάβει να αγοράσει Dr Martens χωρίς ίχνος air-wair επάνω , από ένα μαγαζί στην Κυψέλη.
Αυτά
!
βασικά το 95% αυτών που μιλάτε για μάρτινζ , λέτε για air-wair
Μόνο ο φίλος μου Κώστας από τον λόφο είχε προλάβει να αγοράσει Dr Martens χωρίς ίχνος air-wair επάνω , από ένα μαγαζί στην Κυψέλη.
Αυτά
!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Πρώτη αγορά Βέρμαχτ καλοκαίρι 93'Aντεξαν μέχρι το 2002. Εννοείται ότι μετά ξαναγόρασα ένα ζευγάρι και κρατάνε ακόμα.
Γκέτα ήταν οι πρώτες μου αρβύλες γύρω στο 94, αλλά έλιωσαν σχετικά γρήγορα μετά από άπειρα σούτια σε τοίχους, πεζοδρόμια κτλ, για να έχουν το σωστό look (sic). Στο Λύκειο κλασσικό καγκουροντύσιμο με ελαστικό τζίν, αρβύλες και μαύρο φλάι με τις σφαίρες στην πάνω τσέπη
Μετά από λίγα χρόνια γύρω στο 98 μπήκα στο τριπάκι με Martens (εννοείται σε μαύρο), οι οποίες ακόμα και τώρα γαμάνε το σύμπαν
Και πως θα μπορούσαν να μην γαμάνε αφού για μια περίοδο ήταν και σπόνσορας της West Ham
Και βέβαια αιώνια αγάπη για perfecto, το οποίο άντεξε σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Πάλι θα ξαναπάρω όμως![]()
Brotherhood Without Banners
Είναι της μόδας το άρβυλο γενικά; Με τι παντελόνι το φοράτε;
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
μπορντό κοτλέ
Πες ντε, μη με στεναχωρείς.
Screaming, dreaming...
STAINLESS STEEL!
Δε φόρεσα ποτέ ούτε global ούτε all star ούτε Dr Martens, πάντα με αθλητικά.
Εμείς οι αθληταί καμαρώναμε τα Reebok pump μας, τα asics gel, τα pony με μια μαλακία κάτω στη σόλα και Nike με αερόσολα κλασικά.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μπλουζάκι φροντ καγκούρικο ρεϊβάδικο είχα και εγώ. συγκίνησης.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
jumpstyle, shuffle, tecktonik, ghpeda, fasaries, TI KHTAS RE MAGKA THES NA SE GAMISW
προς τους βετεράνους μοτο-αλήτες με τα περφέκτο πιο πίσω, βικτώρια cats, green devils, maze στον κολωνό, rainbow στο μπραχάμι, crazy στα σίδερα χαλανδρίου, σας λένε κάτι;
το maze (αν λέμε το ίδιο) ήταν Αμπελόκηπους με τον Γ.Β για DJ , Κολωνό δεν θυμάμαι κάτι αν και Περιστεριώτης , και Περιστέρι είχαμε το Melody με τ' όνομα