Page 140 of 249 FirstFirst ... 4090130138139140141142150190240 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 3730

Thread: A Blast from the past!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ο λίγο μεγαλύτερος από μένα αδερφός μου είχε προλάβει και την εποχή "καουμπόικες μπότες τετραγωνισμένες μπροστά σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο γιλέκο".

Spoiler
    Ακόμα τον κοροιδεύω
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Ο λίγο μεγαλύτερος από μένα αδερφός μου είχε προλάβει και την εποχή "καουμπόικες μπότες τετραγωνισμένες μπροστά σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο γιλέκο".
    Μου ξυπνησες μακρινη, ζοφερη αναμνηση... και τοτε τους κοροιδευαμε τους τραγικους - ας ηταν και μεγαλυτεροι.

Deafening, painstaking, BB King

fleshdiver regularpaul's Avatar

εμεις στον κορυδαλλο παντως ειχαμε μονο τα χερια μας
    και μοιραζαμε και κανενα μαντολατο πού κ πού

edit: απάντησα σε ποστ μιας σελίδας πριν
    μπότες καουμποϊκες παντως αλα Παιδια της Νυχτας
    φορεσα κι εγω μιαν εποχη
    Last edited by regularpaul; 23-03-2011 at 16:22.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Επαρχια ολα αυτα απο ενα σημειο και μετα, αφορουσαν μονο ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Μου ξυπνησες μακρινη, ζοφερη αναμνηση... και τοτε τους κοροιδευαμε τους τραγικους - ας ηταν και μεγαλυτεροι.
    Το βασικό θέμα κοροιδίας ήταν ότι σχεδόν όλοι όσοι φορούσαν τέτοιες μπότες από μέσα βάζαν σακούλες σουπερμάρκετ για να μπαινοβγαίνει εύκολα το πόδι. Ο αδερφός μου δε το έκανε και κάθε βράδυ που γύριζε σπίτι ξυπνούσα από τις χριστοπαναγίες.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

αχχαχαχα γελοιότητες οι μπότες οι καουμπόικες. τις είχε η αδερφή μου.
    ξυρισμένο κεφάλι μεγάλες στιγμές.
    ο πατέρας μου δε με άφηνε υποτίθεται και όλη την ώρα κυκλοφορούσα με τα μαλλιά κάτω στο σπίτι μέχρι που ήρθε μια θεία μου σηκώνει τα μαλλιά και του τα δείχνει (στεγνά) για να της πει: ε, τι να κάνω.. τα αυτιά της δε τα βλέπεις;
    φλάη έπαιζε σε μαύρο και μπορντό αλλά μετά μόνο στρατιωτικά (χειμώνα καλοκαίρι) που το τελευταίο μου το πετάξανε κάποια στιγμή το 2002 αν και ακόμα δεν το έχουν παραδεχτεί.
    μάρτινς και γκέτες με τις ώρες να τρίβω με μια λίμα για σίδερα ή όπως λεγόταν που είχα βρει και όχι δεν είχαν όλες μπλε σίδερο μπροστά.

Spoiler
    που και που μου περνάει από το μυαλό να τις ξύσω πάλι αλλά μου περνάει. Μάλλον όταν πάω να ξαναπάρω γκέτες. Η πρώτη αγάπη και παντοτινή.

satan was a lez

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    τα μαρτινς ηταν για τα κοριτσακια και για τους πανξ οι ΜΕΤΑΛΛΟΙ φοραγαμε ΓΚΕΤΕΣ .
    αδερφή , οι γκέτες ξεκίνησαν από τους house-αδες στο φαζ και στο λόντονερ , και σε άλλα γραφικά (που γαμούσαν )

είχα
    φλάι , σκισμένο τζιν με μπάτζακια λίγο πάνω από εκεί που άρχιζαν --> , αρβύλες ελληνικού στρατού γιατί δεν παίζανε φράγκα για μαρτινζ (στα 16 με το πρώτο βδομαδιάτικο όμως αγόρασα ) .
    Τσουλούφι και μοικάνα και απ όλα , πεταλούδα δεν κουβαλούσα γιατί μας μάζευε η μπατσαρία τακτικά.
    και φυσικά
    Τζάκετ ελληνικού στρατού χακί με γούνα από μέσα και στην πλάτη το σήμα τον Dead Kennedys , το οποίο παίζει και να το έχω ακόμα κάπου
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

περφέκτο δεν γούσταρα τότε, ... ίσως και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Senior Member FANTASMA's Avatar

Kitrina mpotakia episis e tupou Timberland. Eixa 2-3 zeugaria kai den ithela pote na ta apoxoristo. Tora pou megalosame kai giname floroi skeftomai oti einai apo ta elaxista axesouar tis epoxis pou aneta tha forousa tora kai tha goustara.

Na ginei topic me checklist gia osa grapsate, ego eixa ta exis:

- Boufan Flight me 3 konkardes mono omos
    - Tzin mpoufan me rafto
    - Timberland kitrina botakia
    - Boufan Chevignon me tin papia, xroma mple skouro
    - 2-3 maures blouzes pou tis eixa valei xlorini kai itan poly space na poume
    - Gualisteres formes.

Den eixa pote ti malakia me to xurismeno kefali kai to tsouloufi, apo tote mou fainotan oso kathusterimeno oso kai tora. Eixa omos kourema tetragono opos o gnostos US Marine apo to "son I am dissappoint" meme.
    The rest is just

Quote Originally Posted by FANTASMA View Post
    . Eixa omos kourema tetragono opos o gnostos US Marine apo to "son I am dissappoint" meme.
    Για τους της Αττικής μόνο

Είχε προλάβει κανείς σας τον "πεζοναύτη" τον κουρέα όταν ακόμα ήταν Μοναστηράκι ?

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by FANTASMA View Post
    Kitrina mpotakia episis e tupou Timberland. Eixa 2-3 zeugaria kai den ithela pote na ta apoxoristo. Tora pou megalosame kai giname floroi skeftomai oti einai apo ta elaxista axesouar tis epoxis pou aneta tha forousa tora kai tha goustara.

Na ginei topic me checklist gia osa grapsate, ego eixa ta exis:

- Boufan Flight me 3 konkardes mono omos
    - Tzin mpoufan me rafto
    - Timberland kitrina botakia
    - Boufan Chevignon me tin papia, xroma mple skouro
    - 2-3 maures blouzes pou tis eixa valei xlorini kai itan poly space na poume
    - Gualisteres formes.

Den eixa pote ti malakia me to xurismeno kefali kai to tsouloufi, apo tote mou fainotan oso kathusterimeno oso kai tora. Eixa omos kourema tetragono opos o gnostos US Marine apo to "son I am dissappoint" meme.
    γνωστα και ως "φωκιες" συνοδευοταν συνηθως με φουσkwτο chevignon (οπως προειπε και ο φιξερ γνωστο και ως μπουφαν παπια) και αμα ησουν και αλανι γυαλια οakley η κατι αλλα απο b .. και τα πιο αλανια μαλλι φραχτη η τριπατα μιλενιουμ
    Last edited by freak brother; 23-03-2011 at 18:43.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    τα μαρτινς ηταν για τα κοριτσακια και για τους πανξ οι ΜΕΤΑΛΛΟΙ φοραγαμε ΓΚΕΤΕΣ .
    αδερφή , οι γκέτες ξεκίνησαν από τους house-αδες στο φαζ και στο λόντονερ , και σε άλλα γραφικά (που γαμούσαν )

είχα
    φλάι , σκισμένο τζιν με μπάτζακια λίγο πάνω από εκεί που άρχιζαν --> , αρβύλες ελληνικού στρατού γιατί δεν παίζανε φράγκα για μαρτινζ (στα 16 με το πρώτο βδομαδιάτικο όμως αγόρασα ) .
    Τσουλούφι και μοικάνα και απ όλα , πεταλούδα δεν κουβαλούσα γιατί μας μάζευε η μπατσαρία τακτικά.
    και φυσικά
    Τζάκετ ελληνικού στρατού χακί με γούνα από μέσα και στην πλάτη το σήμα τον Dead Kennedys , το οποίο παίζει και να το έχω ακόμα κάπου
    γιατι αδερφη ρε αδερφε?

σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    κεφαλογραβιερινε, αρπα την για τις μαρτενς, φλωρακο αμερικανακι κολλεγιοπαιδο. Στην ΛΨΠΩ ησουν?
    ημουν ο μονος στα παλια τα χρονια που αντι για φλαϊ ειχα παρει περφεκτο?

οχι γνησιο βεβαια αλλα φορεθηκε δεκαετια +
    τις προαλλες το παρεδωσα στο σκορο και εφυγε σε δευτερολεπτα
    όχι και blast from the past... καθημερινά κάθε χειμώνα:

Rock or Nothing

valor camarada

stirizoume perfecto,
    doc martens kalitero papoutsi ever, de kserw an tha mporousa na zisw xwris autes.
    na ginei poll, martens mavri i' mportno?

Quote Originally Posted by Coloubra View Post
    martens 3eskismenes kopanimenes ( mple sidero eixan oles oi apo kapia fasi kai meta den to evafan monoi tous)
    auto akrivws, gia kapoia epoxi eixan mple sidero apo mesa.

Last edited by rudie; 02-05-2012 at 03:11.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

είχα
    και φυσικά
    γιατι αδερφη ρε αδερφε?

ε, σχήμα λόγου αφού είσαι λατρεία μου
    αν και λέγαμε τοιούτους αυτούς με τις γκέτες ... και κάποια στιγμή σκάγανε οι καράφλες με γκετα