Διάβασε το blog αν έχεις όρεξη. Είμαι γενικά πολύ καχύποπτος σε info από blog, ο τύπος όμως δείχνει ότι δεν είναι κανένας τυχαίος και μιλάει ως επί το πλείστον εμπεριστατωμένα. Αν ψάξεις στο archive του έχει σχετικό(α) άρθρο(α).
ικονοκλαστ καλυτερα να μην τοποθετηθω για την κλιματικη αλλαγη δηλαδη...
Αν είσαι αρνητής της κλιματικής αλλαγής τότε ναι, γιατί κι εγώ βαριέμαι να μιλάω με θεούσες.
Οχι, η κλιματικη αλλαγη υφισταται, το πραγματικο ερωτημα ειναι σε τι ποσοστο ευθυνεται ο ανθρωπος για αυτο. Υπαρχει (σοβαρη κατα τη γνωμη μου) πιθανοτητα ακομα και να αντικατασταθουν ολες οι παραγωγες ενεργειας με ανεμομυλους και φραγματα, παλι να ανεβει η θερμοκρασια του πλανητη μεσα σε λιγα χρονια και να γινουν πουτανα οι παγοι.
Last edited by FIXXXER; 13-03-2011 at 14:34.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4622301
FIXXXER go and FIXXX it!!!!!!
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Η Κλιματική Θέρμανση έγινε Κλιματική Αλλαγή, ή Κλιματικά Ακραία Φαινόμενα. Παραμύθια που τα σκαρφίστηκε ένα Σουηδός το 1985 και έγιναν εξωτερική πολιτική των Γερμανών από το 1987 μέχρι το 1989, και μετά το 1990, ανέλαβε ή "Ευρώπη". Λαδώματα, ψέματα, παραμύθια, βασισμένα σε μοντέλα και θεωρίες για παιδάκια και καλοπροαίρετους αφελείς.
Ο ίδιος ο μηχανισμός τόυ φαινομένου του θερμοκηπίου κατέρρευσε με το άρθρο των Lidzen και Choi αρχές του 2010. Οι δορυφορικές μετρήσεις έδειξαν πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία ότι το μέρος της ατμόσφαιρας που θα έπρεπε να θερμαίνεται, ΔΕΝ θερμάινεται, και η εξήγηση είναι απλή. Λέγεται Νόμος των Stefan-Boltztmann. Q= κάτι * Τ^4
Τα περί πάγων κλπ έχουν ξανασυμβεί, μάι ωραία ανατύπωση της ΕΣΤΙΑΣ του 1900 είναι απόλαυση (αν καταλαβαίνει κανείς καθαρεύουσα). Το Κλίμα αλλάζει το τελευταίο 1.000.000 χρόνια και αν δέν είχε ζεσταθεί η Γη θα έιμαστε αγκαλιά με τα μαμμούθ. Η Γροιλανδία λέγεται Greenland επειδή όταν την βρήκαν οι Δανοί ήταν πράσινη και καλλιεργήσιμη.
ΕΑΝ υπάρχει Κλιματική Αλλαγή (που δεν ξέρεις προς ποία κατεύθυνση είναι -- το 1975-79 ήταν παγετώνες), κανείς μα κανείς δεν έχει αποδείξει ότι είναι ανθρωπογενής. Η στατιστική συσχέτιση αύξησης του CO2 με την άνοδο της θεμοκρασίας μετ'α το 1800 δείχνει άνοδο του CO2 META την άνοδο της θερμοκρασίας. Η διαμονοποίηση του CO2 βολεύει άλλους, αλλά όχι τον Πλανήτη. Το κλίμα έιναι κατά 99,999999% ηλιογενές, κρατάω πισινή για την τροχία του φεγγαριού χαχαχαάααα.
Εάν λοιπόν υπάρχει Κλίματική Θέρμανση, και εάν είναι ανθρωπογενής (δύο "εάν") τίθεται θέμα αν μπορούμε ή αν αξίζει τον κόπο να κάνουμε κάτι.
Αποκλείω μαζικές αυτοκτονίες ή επιστροφή στην ζωή του 1900 ή του 1800 (αλλά όποιος θέλει, είναι ελέυθερος)
Υπάρχει μία θεωρία που την σπρώχνουν βασικά έμμισθοι αιολικών εταιριών, ή του Γερμανικού Υπουργείου Βιομηχανίας, ότι οι ΑΠΕ είναι λύση. Αυτό είναι ψέμα και εκ του πονηρού.
Να δούμε την Γερμανία; Η Γερμανία έχει 21.000 Α/Γ, τίγκα στην Α/Γ, 22.000 εγκατεστημένα μεγαβάτ που έχουν 15 ή 17% διαθεσιμότητα και συνέβαλαν το 2010 στο 6,5% της ηλεκτρικής ζήτησης. Και όπως απέδειξε μελέτη της ΕΟΝ το 2005, όσο πιο πολλά βάζεις, τόσο ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ το ποσοστό. Αυτό επειδή ο αέρας είναι "στοχαστικός" ενώ η ζήτηση "ντετερμινιστική". Με τα λεφτά για τις 21.000 φτερωτές, οι Γερμανοί θα μπορούσαν με συμβατικά μέσα να έχουν το 30-35% του ηλεκτρισμού τους. Αλλά για αυτούς τα αιολικά και οι ΑΠΕ είναι σημαντική εξαγωγή, το 80% της παραγωγής εξάγεται, και ο κλάδος απασχολεί 400.000 άτομα. Για να μείνουμε στην Γερμανία, οι ΑΠΕ, όλες οι ΑΠΕ, συμβάλουν το 1,5% (ένα και μισό τοις εκατό) των συνολικών ενεργειακών αναγκών. Επίσημα στοιχεία. Τρίχες.
Το πολύ και τσάμπα αιολικό δυναμικό... Ο αέρας είναι τσάμπα, αλλά το αιολικό ρεύμα πανάκριβο (όταν φυσάει). Πόσο πληρώνει η μπιρμπίλη τους αιολικούς; €100 την μεγαβατώρα! Μέχρι που ακρίβυνε το ρεύμα (η Μπιρμπίλη για να ικανοποιήσει τους αεριάδες) το ρεύμα σε ισχύ βάσης έκανε €35-€40 την μεγαβατώρα. Την διαφορά από το 35 στα 100 μαντέψτε ποιό κορόϊδο την πληρώνει. ΕΜΕΙΣ. Η δικαιολογία είναι για να σώσουμε τον Πλανήτη από την Κλιματική Θέρμανση!!! Άσε τα φ/β... €390-400 την μεγαβατώρα, θα σκάσοιυν κάποιοα στιγμή, φούσκα εφάμιλλη του ΧΑΑ το 2000. Και απόλυτα ασήμαντα ενεργειακά
Και κάνουν αυτά κάτι για το CO2; Όχι! Με 20% διαθεσιμότητα, χοντρικά σημαίνει ότι αν έχεις 1000 φτερωτές του 1 μεγαβάτ, το 80% του χρόνου καις κάρβουνο ή αέριο. Και το μεν αέριο που είναι πανάκριβο το καις όταν νομίζεις ότι δεν θα φυσάει, το δε κάρβουνο που είναι φτηνό το καις ούτως ή άλλως. Το ίδιο το Spiegel είπε ότι ΔΕΝ μειώνουν CO2,ούτε υποκαθιστούν συμβατικές μονάδες, και όλος ο πολιτισμένος κόσμος τις θεωρεί πεταμένα λεφτά για το τίποτα. Ρεύμα, σίγουρα δεν παράγουν. 1.000 αιολικά δεν φτάνουν για ένα χειρουργείο ενός νοσοκομείου. 10.000 αιολικά δεν παράγουν αρκετή χρήσιμη ενέργεια για μία μμόνο μπίλια ενός ρουλεμάν.
Εγώ γιατί τα λέω αυτά... Στην Αμερική θα με κατηγορούσατε ότι τα πιάνω από τα πτρέλαια... Στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα μας δουλέυουν για να μας κλέβουν.
Παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή, παραμύθι η Ανθρωπογενής Κλιματική Αλλαγή, Απάτη το ότι με Αιολικά ή ΑΠΕ μπορούμε να κάνουμε κάτι, ΒΙΑΙΑ ΚΛΟΠΗ ότι "πρέπει" να κάνουμε κάτι.
Για απορίες, με γκουγκλ το "νικ" μου και το θέμα που έχετε απορίες, και τα πάντα με παραπομπές.
lol
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Γκιολβα ζεις εσυ μας οδηγεις!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ω αρχαιοπτέρυξ, ρίξε μου και μια αναλυσάρα για πυρηνικά και ορυκτό καύσιμο και με έχεις καλύψει, γενναίε μου!
δυστυχώς, στην αναλυσάρα που ζητάς, δεν μπορώ να απαντήσω, βασικά γιατί δεν ξέρω το περιβάλλον "forum". Αν είσαι αυτός που παραμυθιάζει τα μικρά παιδιά με κλιματικές αλλαγές και το μέλλον των ΑΠΕ, το show της Ανιτας Πάνια τα λέει πιο καλά από εσένα. Τόση πράσινη αρλούμπα, είχαν να διαβάσω από ανακοινώσεις της Ελετάεν πριν δυο χρόνια. Τώρα τα 200 ευρώ κόπηκαν και έγινα 100 και μαζεύτηκαν.
ααα.. δουλέυει... Ότι απορίες θες, ρώτα. Και για γενική ενημέρωση, την ιστοσελίδα μου δεν την έκανα για κονιωνικούς σκοπούς, αλλά για πρόχειρη ενημέρωση. Μπορείς να δεις γιατί η Κλιματολογία είναι απάτη, γιατι οι ΑΠΕ είναι κλοπή κλπ. Για το ενργειακό μέλλον του κόσμου υπάρχει η άποψη της ExxonMobil ότι το μέλλον είναι στην Ασία και έχει χρώμα κάρβουνου (το ίδιο είπε και το Spiegel πέρυσι, περί κάρβουνου). Ο Helmut Scmidt απεκάλεσε την Κλιματική Αλλαγή "υστερία". Τα πυρηνικά της Ιαπωνίας άντεξαν τα 9 ρίχτερ και την μετακίνηση της ...χώρας κατά 2,4 μέτρα, αλλά δεν άντεξαν το τσουνάμι. Αν οι νεκροί στην Ιαπωνία είναι 10.000, αυτοί που θα σχετίζονται με τα πυρηνικά θα είναι 10. Ή 100. Η εκτίμηση είναι ότι αν δεν αλλάξει ο κόσμος από την καταστροφή της 3ης μεγαλύτερης οικονομίας, τα πυρηνικά θα πάνε πίσω και θα γίνει χαμός από ζήτηση για κάρβουνο. Οι πράσινοι παπαγάλοι, άλλη φορά.
και σε τρίτο. Τα ΝΕΑ είναι πίσω. Διάβαζε ΝΙΚΕΙ ή ΙΑΕΑ (και το Reutres live, αλλά θέλει ψάξιμο)
εντάξει το παιδί τρολάρει και καλά κάνει, τι να λέμε τώρα.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ειναι προφανες οτι του ριξε χυλοπιτα η Μπιρμπιλη!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry