κατι δεν παει καλά .. ?
http://greek-heavy-metal.blogspot.co...t-temples.html
κατι δεν παει καλά .. ?
http://greek-heavy-metal.blogspot.co...t-temples.html
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Έχουν ένα εφταράκι με τέτοιο όνομα, πράγματι. Το κομμάτι έχει μπει και στη συλλογή Hellas: Black-Death Anthology (γαμεί._). Η β' πλευρά είναι διασκευή στο θέμα του Blade Runner.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ακούω συλλογούλα τωρα!
Την είχα αλλά δεν την θυμόμουν καθόλου..
Ξεκινησα αναποδα απο το κομματι που λεγαμε κ ειναι τελειο.
Ακριβως το ειδος του μπλακ που μ αρεσει, mid tempo,ατμοσφαιρικο, παγανιστικο..
Οι μπαντες φαινονται όλες υψηλού επιπέδου.
Υ.γ : Ο Nergal είναι Ιωνικός !
Last edited by cybernaut; 10-03-2011 at 01:08.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Μας το 'χε εκμυστηρευθεί ο Παύλος το τελευταίο!Η συλλογή είναι πραγματική συλλογή που σε βάζει κατά ένα ποσοστό 12425251% στο κλίμα της σκηνής για την οποία έχει φτιαχτεί! Κοντράρει, αν θες τη γνώμη μου, στα ίσα ακόμη και την "Swedish Death Metal", κι ας μην ξεχνάμε ότι είναι προγενέστερή της.. Πολύ μεγάλη υπόθεση αυτά τα δυο CD. Ακόμα και το εξώφυλλο, διάολε, είναι καρα-cult! \m/
Νομιζω συμφωνουμε σ αυτο (?), η Ελληνική σκηνή είναι παντοδυναμη.
Κ πολυ πρωτοπωριακη σε παγόκοσμιο επίπεδο. Όχι μονο στο μπλακ που ειναι πασιφανές
αλλά και στα περισσοτερα ενδιαφεροντα παρακλάδια απο τα 80'ς μεχρι σημερα..
Νightstalker (heavy/stoner) Rotting Christ, Honeydive (grunge) , Bocomolech (power pop) , The Last Drive..λιστα ατελειωτη..
oftopi λιγο αλλά μιας κ σε βλεπω κ σενa πωρωμενο με ελληνικά ΚΑΙ ανοιχτομυαλο ( Nymphs!) εχεις ακουσει τις κιθares twn Last Drives sto Fuckhead Entropy lp?
Ρίξε μια αυτιά![]()
www.monolith.gr
πρωτοποριακη?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ε όχι ?
οι μπαντες που αναφερθηκαν δεν σου φαινονται πρωτοπορες?
www.monolith.gr
Όχι, δεν το 'χω ακούσει το Last Drive που αναφέρεις. Και δεν το βρίσκω και κάπου για κ****ασμα..Αν βρεις τπτ, στείλε πμ!
Επίσης, για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου, συνέκρινα δυο συλλογές, την Swedish Death Metal (3 CD) με την Hellas: Black-Death Anthology (2 CD). Δεν συνέκρινα τις δυο σκηνές.. Ειδικεύομαι, είναι η αλήθεια, να συγκρίνω ανόμοια πράγματα, ωστόσο εδώ πιστεύω είμαι αρκετά συγκεκριμένος και συγκρίνω συλλογή με συλλογή!
Πωρώνομαι κι εγώ αρκετά με τα ελληνικά, όχι με όλα, αλλά με ένα μεγάλο ποσοστό τους. Επεκτείνοντας αυτό που λες, έχω να πω ότι σε κάθε είδος σχεδόν έχουμε τουλάχιστον ένα αξιολογότατο σχήμα το οποίο έχει και μια κάποια αναγνώριση στο εξωτερικό. Αναγνώριση δεν σημαίνει απαραίτητα και συνεχείς περιοδείες, ενώ υπάρχουν και πολλές χώρες οι οποίες πάσχουν φοβερά σε ορισμένα είδη. Εμείς δηλαδή σαν να έχουμε κάποια συνολική ανάπτυξη. Για να φέρω ένα παράδειγμα: πρόσφατα έγινα μέλος του Corroseum forum, ενός τέρμα obscure metal forum με μέλη από όλο τον κόσμο. Εκεί που λες η ανταπόκριση που είχε το "Metal from Hellas" ήταν απρόσμενα καλή, ενώ υπάρχει και ιδιαίτερη ζέση για τους Flames π.χ..
για τις μη μεταλ μπαντες δεν μπορω να ξερω,οι RC ηταν οντως καποτε (οταν επρεπε δλδ), οι Nightstalker μπανταρα αλλα γιατι πρωτοποροι?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
E όταν έπρεπε ήταν πρωοποροι αυτοι που ανεφερα..αυτο ειναι το νοημα !
Με τα ειδος συγκεκριμενα διπλα, αμα θες τσεκαρε τους
Το '94 ας πουμε που κυκλοφορησε το use δεν υπηρχε αντιστοιχο heavy/space/psych σε παγκοσμια κλιμακα εκτοs apo Monster Magnet..
Πάλι εκει αρχες 90's oi Christ έδειχναν τον δρόμο (moirazontai τον ιδιο μπασίστα αυτοι oi 2 e)
κ σκηνες να συνέκρινες, πρωσωπικα δεν θα χα κανενα προβλημα.
Προφανως κ αριθμητικα υστερουμε αλλα ποιοτικα ειναι συγκρισιμα τα μεγεθη πλεον.
To Fuckhead entropy εχει τελειες συνθεσεις κ τρομερες μεταλικες κιθαρες,
dystyxws den to briskw, ola ta links htan nekra.
Αν θελειςς μπαινεις slsk, sto anebazw, sto anebazei ο Paularas, kati tha ginei ..
ενα δειγμα ομως
Last edited by carheart; 10-03-2011 at 10:08.
www.monolith.gr
ωραια ας δεχτουμε οτι ηταν πρωτοποροι! για chirst δεν θα σχολιασω την μετεποιτα πορεια τους γιατι γουστα ειναι αυτα στην τελικη,παντως σιγουρα αφου υπεγραψαν στην century media και μετα πρωτοποροι σταματησαν να ειναι και αρχισαν να ακουγονται και να παιζουν οπως οι μισες μπαντες της εταιρειας! στα του σημερα? (και μην με παρεξηγεις,θα χαρω να με πεισεις)
Άκη αν θέλεις στέλνε σε πιέμς τα λινκς!
Αγαπητέ Moύσια, συνηθως τα βαζω σε [code], μου ξεφυγε αυτο το τελευταίο
Aλλά ετσι κ αλλιως ειναι σελιδα απο blog, όχι το λινκ καθ'αυτό, οποτε τι προβλημα να υπαρχει ?
Κουρδιστέ, δεν παρεξηγω κανεναν μην μου ανησυχείς)
Οι μπαντες είναι παρα πολλες, οσων αφορά στην πρωτοπορία του σήμερα όμως δεν εχω κ πολλά να πω, τι θα ονομάζαμε αλλωστε πρωτοποριακη μουσικη στην εποχή μας?
Ηλεκτρονικά με samples k copy/paste με αποψη as poume, Larry G kαι Sister Overdrive, τοσες girl bands, Τhe Boy (που μ αρεσει αρκετα) οι 2L8 se θεατρική/αρτιστική φαση,sta tou pio sklhrou peiramatikou hxou, h teleutaia syllogh ths Spinalonga einai koryfaia kai άπειρη σκηνη σε STONER kai black metal. Yπάρχουν παρα πολλοι που κανουν πολλά ενδιαφέροντα πραγματα.
Τωρα, αν ειναι μπροστα απο την εποχή τους μαλλον ο χρονος θα δειξει ?
Μαριο άκου το last Drive ΛΕΜΕ !![]()
www.monolith.gr