Όχι, δεν το 'χω ακούσει το Last Drive που αναφέρεις. Και δεν το βρίσκω και κάπου για κ****ασμα..Αν βρεις τπτ, στείλε πμ!
Επίσης, για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μου, συνέκρινα δυο συλλογές, την Swedish Death Metal (3 CD) με την Hellas: Black-Death Anthology (2 CD). Δεν συνέκρινα τις δυο σκηνές.. Ειδικεύομαι, είναι η αλήθεια, να συγκρίνω ανόμοια πράγματα, ωστόσο εδώ πιστεύω είμαι αρκετά συγκεκριμένος και συγκρίνω συλλογή με συλλογή!
Πωρώνομαι κι εγώ αρκετά με τα ελληνικά, όχι με όλα, αλλά με ένα μεγάλο ποσοστό τους. Επεκτείνοντας αυτό που λες, έχω να πω ότι σε κάθε είδος σχεδόν έχουμε τουλάχιστον ένα αξιολογότατο σχήμα το οποίο έχει και μια κάποια αναγνώριση στο εξωτερικό. Αναγνώριση δεν σημαίνει απαραίτητα και συνεχείς περιοδείες, ενώ υπάρχουν και πολλές χώρες οι οποίες πάσχουν φοβερά σε ορισμένα είδη. Εμείς δηλαδή σαν να έχουμε κάποια συνολική ανάπτυξη. Για να φέρω ένα παράδειγμα: πρόσφατα έγινα μέλος του Corroseum forum, ενός τέρμα obscure metal forum με μέλη από όλο τον κόσμο. Εκεί που λες η ανταπόκριση που είχε το "Metal from Hellas" ήταν απρόσμενα καλή, ενώ υπάρχει και ιδιαίτερη ζέση για τους Flames π.χ..