Φιλε μου ντραγκονλορδ μονο παουερ και χιεβι θα βαλεις?
Φιλε μου ντραγκονλορδ μονο παουερ και χιεβι θα βαλεις?
Γω το βλέπω εντελώς προσωπικά, τι θα μου άρεσε να ακούσω, και μου φαίνεται ότι 1/5 ή 1/10 80's τραγούδια πιο πολύ θα έδινε παρά θα χάλαγε τη βραδιά. It's your call.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
τσούκου, αλλά μη σας λέω μαλακίες, περισσότερο θα παίξει μέινστριμ πράμα να τραγουδάμε και να χαζοχαιρόμαστε. Θα μπούνε και μπρουταλιές αλλά μην περιμένετε ντεθ μέταλ φιστ. Όμως θα μπούνε και ντεθ, θα μπούνε και κοφ και ντιμουμπέργκερ, θα μπουν και θρασιές, απόλα έχει ο νάηντης μπαχτσές!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Μωρέ μαζί σου κι άμα το έκανα σε 4 συνέχειες μάλλον έτσι θα το έκανα, απλά τώρα είμαι σε φάση ΟΥΑΡΓΚ ΤΙ ΝΑΦΗΣΩ ΑΠΕΞΩ. Να, η ιμπιούρ πχ άμα εκτός από τις 90ς παουεριές βάλω και 80ς θα μου πει για δεν έβαζες κανα ιμμόρταλ που είναι 90ς, μπλεργκ. Καλή καρδιά πατριώτες και καλές αντοχές για να πάμε όλοι μαζί για κανα πρωινό στην πλατεία στα καπάκια όσοι ηρωικοί γιούζερς μείνουν μέχρι τέλους.
Ποιοί είναι οι Bonfire, οι Pretty Maids και οι Firehouse;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
όχι, όχι 80s, 80s θα παίζει αλλού εκείνη την ώρα.. χεχεχε
Πέρα από πλάκα Πάνε, άποψή μου είναι να μην πας με εντελώς προκατ πρόγραμμα. Θα εγκλωβιστείς σε μία λίστα "πρέπει να βάλω ΚΑΙ αυτό" και δε θα σου βγει ωραίο. Ξέρεις περίπου τι πρέπει να παίξεις (μπάντες, στυλ κλπ), ΟΚ να έχεις ένα βασικό κορμό, αλλά δεν υπάρχει λόγος ο κορμός αυτός ν' αποτελείται από περισσότερα από 20-25 κομμάτια. Τα υπόλοιπα θα σου βγουν στην πορεία, και μην ξεχνάς ότι θα έχεις και επιτόπια requests (στανταρ αυτό) που πολλά απ αυτά που θα ζητηθούν από τα παιδιά μπορεί εκείνη την ώρα να κολλάνε ωραία και να σε πάνε εντελώς αλλού και να σου δώσουν κι άλλες ιδέες. Αυθόρμητα θα σου βγει πιο ωραία θαρρώ. Αρκεί βέβαια να μη γίνεις τύφλα
Μάη του σεντς που λένε και οι φίλοι μας.
Έλα, δε θέλω αηδίες!!!!![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
πούστηδες τρουμέταλλοι θα μολύνετε και το παρτυ μας
Vielen Dank für alles was mal war
και επίσης έχε χάρη που οι μποντζοβι δεν εχουν ποθτανα ολα κομματια στα '90ς
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΩ
(βασικά γαμώ τα λες, απλά επειδή κατεβάζω μπ3 εδώ και κάτι μέρες έχω μπει εντελώς σε mood ότι κάνω πρόγραμμα ΑΥΤΗ τη στιγμή, σκέφτομαι και αλλαγές και τέτοιααλλά στάνταρ θα παίξουν και εμπνεύσεις της στιγμής, τα πιο ωραία είναι αυτά - γι'αυτό λέω να είμαστε και άνετοι από χρόνο, μη σκάσουν όλοι 1 και φύγουν τρεισίμιση και πρέπει να τους ικανοποιήσω όλους μέσα εκεί). πινκ
θα σου φτιαξω post it αλα Dylan Moran να κολλήσεις στο κούτελο "αμα δε σας αρέσει να πάτε Legacy". Θα μοιράζουμε και κάρτες με τη διεύθυνση