πάνω αριστερά, έμαθε και τον Τσόμσκι το δίποδο
πάνω αριστερά, έμαθε και τον Τσόμσκι το δίποδο
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
inb4 τρικεφαλο ατι
κιρρωση παθαν τα αητοπουλα?
Rip Van Winkle says
http://news247.gr/newspapers/Sport/o.../w940/0012.jpg
πανω δεξια
[Phantom Duck] says
xaxaxaxaxa
to asteraki
taksiarxos
fountas
[Phantom Duck] says
eklaiga
iniesta
5/5
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
To περιμένατε; Ίσως. Αλλα εδώ έχουμε ενα εξώφυλλο που απο απλα οκ*, περίπου μετά από 20 ώρες κυκλοφορίας έγινε λολ.
27ο λεπτό: Γκολ! Τραγικό λάθος του Βύντρα, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στο Τζόρβα, ο Τσιμπάλα το εκμεταλλεύτηκε και πλάσαρε εύστοχα.
*: Στη κλίμακα signature funishment πήγε από ha σε hahahah
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Είναι ωραίο να υπηρετείς την "αντικειμενική" δημοσιογραφία. Να κρατάς χαμηλούς τόνους. Να μην προκαλείς με τη στάση σου, και να στέκεσαι σε όλα τα γεγονότα, αναζητώντας τα πραγματικά αίτιά τους, χωρίς να αποκρύπτεις τίποτα. Είναι ωραίο να γνωρίζεις οτι σε μια χώρα που κυριαρχεί το είδος του φανατισμού εκείνο, που σιχαίνεσαι , και με την πρώτη ευκαιρία κατακεραυνώνεις, οτι ΕΣΥ τουλάχιστον το πολέμησες. Το πολεμάς και θα συνεχίσεις να το πολεμάς. Με αυτά τα λίγα μέσα που έχεις. Με αιχμή του δώρατος, το ταπεινό εξώφυλλό σου. Είναι ωραίο να υπηρετείς την "αντικειμενική" δημοσιογραφία. Γιατί στο τέλος της ημέρας έχεις την ελάχιστη ανακούφιση οτι στον βρώμικο πόλεμο της ενημέρωσης, ΕΣΥ προσπάθησες.
Spoiler
ειναι ωραιο να μην την ξεπετσιαζεις επισης αλλα δεν βλεπω να το τηρεις
ελα μωρε έχει πέσει βαρεμάρα, τι να κάνω κι εγώ ;
σε καταλαβαινω
εγω θα αρχισω πλεξιμο,ψησου να να κανουμε trades σεμεδακια
τουλάχιστον νεο crowbar ακουσες;
ναι αλλα δεν αγορασα ακομα γιατι ειμαι αφραγκος
μαλακα βαγγελα δωσε κανα εναντι βγαινουμε λεμε
Πάνω πάνω