α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....
α ρε χανούμια πουσταριά,για μια ακόμα φορά μου αποδείξατε πως δικαίως σας σιχαίνομαι περισσότερο από όλους.
Δεν πειράζει,Τούμπα τώρα και εκεί τα πράγματα θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολα για εσάς....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
lol .. pws sto apodeiksame re retzekt, etsi apo periergia
before i pine away
μη μας σιχαίνεστε τόσο πολύ από τώρα μωρέ, την Κυριακή παίζουμε πάλι ΟΑΚΑ μαζί
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
για την Κυριακή βάλτε 5ευρώ το εισιτήριο να μαζέψετε περισσότερο κόσμο.
παράδοξο που με τέτοια διαστημική μπαλάρα δεν είναι κάθε φορά τίγκα το στάδιο
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
δεν ξερω αν σιχαινομαι πιο πολυ την στημενη διαιτησια απο την αγνα κακη διαιτησια
μαλλον πρεπει να σταματησω να βλεπω μπαλα αληθινη...εξωτερικου γιατι καλομαθαινω...
θα περασει ο παοκ λογικα αν και η α.ε.κει. ειναι αψυχολογητη φετος!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
στο οακα κανει κρυο
:μούτζα: και :αντεγαμηθειτε:
δειξε και εκει που διαμαρτηρεται και βριζει το κορακι ομως
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
δεν το δείχνω, θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις. σε αυτή τη φάση, αντί για φάουλ ή κόρνερ στην ΑΕΚ δόθηκε κόκκινη στον Ίβιτς και άουτ στον ΠΑΟΚ, οπότε ο διαιτητής είναι τέρμα καθυστέρας, συμφωνούμε ή να βρω και τη φάση του Σκόκο με τον Κοντρέρας (έκανα και ομοιοκαταληξία)
ειδες οτι εκανα σχολιο για την διαιτησια
απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα του αν πιστευεις οτι ενας επαγγελματιας μπορει να ξεφυγει η οχι
εγω λεω οτι δικαιολογημενα ξεσπαει γιατι ηταν φαουλ υπερ του
απτην αλλη εχεις ηδη και μια καρτα και κρατιεσαι...περιεργη φαση