Επιβάλλεται νομίζω.
Επιβάλλεται νομίζω.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ, μπορείτε να πει κάποιος ποιες από τις κοπέλες του φόρουμ θα είναι?
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Και τι θα φοράνε όποιος ξέρει.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
φέρε και το μπεμπη μαζί, στανταρ μουνομαγνήτης
εντιτ: μαλακια, σε μπερδεψα με τον parasight (αυτα συμβαινουν αμα λειπεις τοσο καιρο)
Vielen Dank für alles was mal war
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
λοιπόν, πρέπει να γίνει εμφάνιση GG* και pitchfork (με ενδεχόμενο βρωμόξυλου).
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
αν στησουμε τα στοιχηματα και παρω καλο ποσοστο των κερδων ψηνομαι
gg eisai kwlogauros?(to upethesa, gia na se sixainetai o pitch ti allo...)
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
όπως έγραψα και στο φίλο μας το φέισμπουκ, εξαιρετικά χλωμό γιατί θα δουλεύω Legacy τελικά.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
*γιουχαϊσματα, αποδοκιμασίες*
to glenti teleiwnei 9 to prwi se perimenoume panouli
ποθτανα ολα
iola 11
χαχαχαχ Πάνο, την επόμενη φορά ελπίζω
Μπέρνι, κατά τις 6:30-7:00 κλείνω, έχω κλείσει και αργότερα. Μέχρι να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μου και να πληρωθώ, από το μαγαζί φεύγω 7:30-8 παρά, standard αυτό. Και 9 να κλείσετε εσείς που λες, έτσι όπως θα είμαι κουρασμένος / μεθυσμένος και κουβαλώντας τα βαλιτσάκια με τα CD, τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορώ να περάσω έστω και για μισή ώρα?![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
σιγα μην το κρατησουνε οι φλωροι μεχρι τις 9
Vielen Dank für alles was mal war
Ο μόνος μου αντίπαλος είναι το αλκοόλ. Το μαγαζί όπως έμαθα κλείνει στις 11![]()