α ρε sod![]()
Αυτή την Κυριακή, σε μία μοναδική προσφορά, ο «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στο Πρώτο Θέμα!
γελάω.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
με cd Ρεμο η Νταλαρα?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
καλη κουλτουρομαλακιαρα ηταν και αυτο
αν ο κυνοδοντας πηγε στα οσκαρ
ο κωστας τσακωνας πρεπει να γινει υπουργος πολιτισμου
ta eipes polu wraia. an ta elega egw tha me eixan taraxei sth moutza. to efages to pink sou
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εντωμεταξύ το El Castillo de la Pureza παίζεται αυτή τη βδομάδα στο Ααβόρα, γάτος ο ιδιοκτήτης.
Έτσι ρε, Αγγελικάρα φορ τε γουίν!
Θα βλέπεις την Κική και θ' αλλάζεις πεζοδρόμιο, ακους;
![]()
Να ξεβαρεθείς.
Είδα El Castillo de la Pureza. Ντάξει, εμφανώς ίδιο κόνσεπτ, μου φαίνεται αδύνατο να μην βασίστηκε εκεί ο Λάνθιμος. Το μόνο που μου φαίνεται ψιλογελοίο είναι ότι δεν το έχει σχολιάσει πουθενά, ούτε καν στα ίντερνετς. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι ο Κυνόδοντας άλλαξε κάπως το πόιντ, και προσέθεσε πάρα πολλά ευρήματα, τεχνάσματα, υλικό και μπόλικη ελληνική πραγματικότητα, και σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα ότι είναι μια απλή επανάληψη. Είναι μια καινούρια ταινία με δική της αξία πάνω σε ένα παλιό κόνσεπτ που εκτελέστηκε αριστα και με πολλά νέα twists.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~