H αντίδραση του Troy ήταν όλα τα λεφτά...Ο Pierce αξίζει όπως πάντα τόνους ρεσπέκτ αλλά νομίζω πως το επεισόδιο ανήκει στον Troy...
H αντίδραση του Troy ήταν όλα τα λεφτά...Ο Pierce αξίζει όπως πάντα τόνους ρεσπέκτ αλλά νομίζω πως το επεισόδιο ανήκει στον Troy...
Real men don't get the Earth to help carry their luggage, mate
Both Kennedys murdered by mutants? Shit
Τι έξυπνη σειρούλα ρε γμτ. Γράφει ιστορία. Θα τη συζητάμε για χρόνια![]()
Creepy,SEEMS GREEK,possible drug dealer... WTF?
Real men don't get the Earth to help carry their luggage, mate
Both Kennedys murdered by mutants? Shit
είναι όντως έλληνας ο starburns.
http://www.imdb.com/name/nm0821786/
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
κ στο τελευταίο 30 rock αναφορά σε ΕΛΛΑΔΑΡΑ ! \m/
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Ναι ρε, Dino Stamatopoulos και ειναι υπευθυνος για ενα πολυ μεγαλο μερος των αστειων του Community.
Πρεπει να εχει σημαντικη συνεισφορα στο γραψιμο και στις ιδεες για τη σειρα.
Και πρεπει να ειναι αποκαιδι γενικως. Αμφιβαλλω αν ξερει πανω απο 10 ελληνικες λεξεις βεβαια.
Καλο το τελευταιο, οχι τιποτα ιδιαιτερο οκ.
Πεθανα με trash talk Pierce, δε μαρεσαν τα κλισε και καθυστερημενα αστειακια τυπου "pop - pop".
Είναι τόσο απίστευτα μπροστά η σειρά, και συνέχεια το δείχνει / αποδεικνύει αυτό, που έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό (ίσως απ' το 3ο επεισόδιο ή κάτι) να της πλέκω εγκώμια...
Ακόμα και τα με-πρώτη-ματιά cliché αστειάκια, ξερωγώ, ε, είναι εκεί για να πουν κάτι παραπέρα. Δεν έχω λόγια. Ούτε δάκρυα. Rulez supreme.
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
Τελευταία σκηνή σήμερα:κι έχω λιώσει πάλι!Spoiler![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Μέτριο. Γενικά τα τελευταία μέτρια.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Τα προηγουμενα 1-2 ναι, αλλα αυτο ηταν γαματο ρε συ