Αυτά που αναφέρεις στην παρένθεση τα λατρεύω!
Οι Shamall θα τσεκαριστούν άμεσα
Αυτά που αναφέρεις στην παρένθεση τα λατρεύω!
Οι Shamall θα τσεκαριστούν άμεσα
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
για τους ποστάδες κυκλοφόρησε αυτό το ποστ-σάμθιν πράγμα.
Koloss (όνομα και πράγμα) - End of the chayot
Επίσης αρχές Μαίου περιμένουμε το αποκάτω και κλαίμε από τώρα
Dredg - Chuckles And Mr. Squeezy
![]()
Last edited by Krux; 24-02-2011 at 12:23.
I'll bury you in your god's fucked garden
επώνυμο πινκ σε φοίβο.
τους atomship πρώτη φορά τους συναντάω. πολύ ραδιοφωνικό το κομμάτι.
και wolverine απλά έρωτας.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
true dat.
και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσο πολύ προμόσιο. παρολ' αυτά και τα 3 δισκάκια που έχουν βγάλει είναι φανταστικά και λογικά φέτος θα κυκλοφορήσουν και το 4ο.
ωραίο χρήστη το dreamweapon
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
όντως![]()
σοβαρά όσοι γουστάρατε προηγούμενο dredg βγείτε και πείτε το, γιατι το κανατε; είμαι μεγάλος fan catch without arms κ el cielo (το πρώτο μέτριο) και μάζευα μανιωδώς ότι έβγαζαν (από lives μέχρι singles) αλλά το προηγούμενο δεν είναι ούτε καν μέτριο. πιο νεροβραστος και βαρετός δίσκος, ούτε για πλάκα ταξιδιάρικος, άνευρος και ενίοτε χαζοχαρούμενος. και μη πείτε οτι δεν εχω επιχειρήματα!
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Πολύ καλύτερο από Catch without arms. Με El Cielo δε συγκρίνεται, άλλη νοοτροπία, άλλος σκοπός εντέλει. Το είπες και μόνος σου, ούτε για πλάκα ταξιδιάρικος. Είναι σε (κάποιες) στιγμές χαζοχαρούμενος ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν παντού διάσπαρτα τα κατάλοιπα του παρελθόντος, pop-ίζει φανερά, και κυρίως το κάνει αυτό υποδειγματικά, χωρίς κοιλιά, για 60 λεπτά.
το catch without arms είναι pop δίσκος και 100% πιο εμπνευσμένος. εγώ τον σούμο βρήκα τον ίδιο, τι χωρίς κοιλιά αλλά εντάξει δεν έχει νόημα εφόσον το ακούμε εντελώς διαφορετικά το άλμπουμ
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Μα ναι, φυσικά και είναι. Γι' αυτό έκανα τη συγκριση με το Catch ενώ με το El Cielo δεν έκανα.
Βέβαια αν αρχίσουμε επιχειρήματα τύπου "κάνει κοιλιά" (εγώ) "είναι πιο εμπνευσμένος" (εσύ) άκρη δε θα βγει, το καταλαβαίνεις κι εσύ. Απλά επειδή είπες να βγει να το πει όποιος γουστάρει, είπα να δηλώσω παρόν.
btw το ξανακούω τώρα και εξακολουθεί να γαμεί
και εμένα με αρέσει πολύ το pariah. θα έλεγα εξίσου με το cielo. δηλαδή δεν μπορώ να τοποθετήσω κάποιον ψηλότερα από τον άλλο.
γενικά πάντως αυτό το περί τελείως διαφορετικής προσέγγισης σε κάθε δίσκο είναι και το επικρατέστερο χαρακτηριστικό της μουσικής τους ε.
από αυτά που έχω διαβάσει για το καινούριο είναι πως δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν, όπως δεν είχε και το pariah, οπως δεν είχε και το catch, όπως δεν είχε και το cielo αναλόγως.