Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
όχι εγώ εννοούσα ---> ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! θενκς παντως είχε ενδιαφέρον
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
........
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
έχουν μεταφερθεί πολλοί σε νοσοκομείο και ζητούν βοήθεια για εθελοντές για διανύκτέρευση και σε Θεσσαλονίκηκαι σε Αθήνα, ακόμα και αμάξια για μεταφορές στο νοσοκομείο
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
http://ecd-hungerstrike.blogspot.com/
Έπρεπε να το είχα ποστάρει νωρίτερα γιατί ξεκίνησε στις 11 αλλά βάλτε το και τώρα, συνεχίζουμε
έχουμε ρίξει ήδη
www.ypes.gr
www.astynomia.gr
www.yptp.gr
www.minocp.gr
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Πραγματικά, ίδιο πράγμα το να παραλύσουν τα sites υπουργείων με το να ξεκολλάς τσίχλες από πεζοδρόμια
σόρι αλλά
μου θες και επώνυμη αναφορά στο πάρτυ μετά!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
μλκ, τι καθυστερημενο να αναφερεις το παρτυ, σοβαρα
στα υπολοιπα, θα φωναξω μπας και βρω δικιο
300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΡΙΛΙ;;;
η συγκριση δεν ηταν επειδη οι δυο κινησεις είναι της ίδιας σημασίας, αλλά γιατί είναι και οι δύο ανουσιες και ακτιβιστικες της πουτσας (των ατενιστας ειχε αποτελεσμα τουλαχιστον). Δηλαδη συγκρινεις το "θα υπερφορτωσουμε τα σαιτ τους" με τη συγκεντρωση έξω από τη βουλή; Ή μια καθιστική διαμαρτυρία ξερωγω; Άλλο το ιντερνετ ως μεσο ενημερωσης και κινητοποιησης, κι άλλο να χρησιμοποιείται για "την καλη πραξη της ημερας"
Vielen Dank für alles was mal war
βλέπεις μας είναι και πολύ χρονοβόρο το να αφήνουμε μια σελίδα ανοιχτή στον browser και μας απασχολεί από κάτι άλλο
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
νιωθεις γαματος; νιωθεις οτι βοηθησες τους ερμους σκουρους; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ
ντραγκο λες συνεχως οτι εχουμε χουντα. Η χουντα γελαει μεσα απ'τα μουστακια της οταν εχει να αντιμετωπισει τετοιες "αντιδρασεις"
η αλήθεια είναι ότι νιώθω μια ικανοποίηση που 3-4 σελίδες του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι κάτω και το μόνο που έκανα είναι να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι. και κάποιοι μαλάκες σίγουρα θα τρέχουν. αυτό άμεση προέκταση στους μετανάστες δεν έχει τώρα, αλλά ελπίζω να υπάρξει ενημέρωση στους αρμόδιους και να ξέρουν ότι την επόμενη φορά θα τους κάψουμε το σπίτι.
![]()
θα τους το καψεις αφηνοντας μια σελίδα ανοιχτή στο browser ή θα σηκωθείς όντως να πας να ρίξεις μολοτωφ;
ειρωνικό ήταν καλέ κυρία αυτό το τελευταίο!
πάντως δεν το έχω τελείως απίθανο να γραφτεί σε καμια φυλλάδα "χάκερς της πρωτοβουλίας υπέρ των 300 κατέστησαν άχρηστες διάφορες ιστοσελίδες υπουργείων", εσύ το βρίσκεις; δεν λέω ότι είναι ιδιαίτερα δημιουργικό ε, σαφώς και υπάρχουν δεκάδες άλλες προσπάθειες που καταφέρνουν ή προσπαθούν έστω, κάτι. αλλά ρε παιδάκι μου, δες το απλά: δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο και προξενείς ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, κάτι είναι κι αυτό.
![]()
Εγώ πάντως μαζι με τα site τους ρίχνω και ένα γρασσοφλόκι στην μύτη.
Terminator is a pussy