Σκάσε πια ρε σίχαμα.
to eraser gamaei apo kwlo oles tis douleis twn radiohead meta to ok computer
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
με πορωσε το ςσχολιο σου.ομως λυπαμαι, αλλα εχω απολυτο δικιο
ασε που το ερειζερ το εγκρινει και ο αρνολντ
κανα φθηνο σαιτ απο αμερικη με μεταχειρισμενα μουσικα οργανα ξερεις?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
τι κομματάρα, προφανώς και σκίζει όλο το νέο radiohead. το είπα γλυκά και χαμογελαστά αυτό ε και θέλοντας να μην βγω εντελώς οφφτοπικ. καλό blast from the past, θα χώσω σε λίγο.
στα του King of limbs, είναι ΟΚ και προφανώς προτιμάω πολλές προηγούμενες δουλειές τους με πιο κοντινή την αμέσως προηγούμενη. έχει μερικά φανταστικά σημεία και μια αξιομνημόνευτη συνοχή το δισκάκι, αλλά παραείναι ηλεκτρονικό και ουσιαστικά ξένο στα συνήθη ακούσματα μου και με αποτρέπει να παθιαστώ. επίσης δεν θέλω να μπω στο τριπάκι της επαναστατικής προοδευτικής μουσικης για τους radiohead. την εποχή του kid a εβγαλαν έναν δισκο (το πόσο μπροστά δεν μπορώ να το ξέρω καθότι ασχετως με ηλεκτρονικη μουσική σε μεγάλο βαθμό) το οποίο έστεκε σαν καλλιτεχνική δήλωση, ήταν ωριμο και περιπετειώδες ειδικά αν καθόσουν να σκεφτείς αυτά που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, τα οποία ήταν λίγο πολύ συμβατικά για μπάντα που ξεπήδησε απ'την brit pop. σαν άλμπουμ πρόκληση και ειλικρίνειας το kid a είναι πράγματι άξιο. τώρα όμως το να γυρίσουν εν μέρει σε μια πιο ηλεκτρονική φόρμουλα που λοξοκοιτάει σε εκείνες τις μέρες το βρίσκω ολίγον αποπροσανοτολιστικό και θα το έλεγα κρίση μέσης ηλικίας αν δεν σκεφτόμουν πως πολλοί μπορεί να θεωρούν και το In Rainbows ως παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς. Εμπάς περιπτώση κρατιέμαι λίγο για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια και να σταματήσουμε επιτέλους να καννιβαλίζουμε το βιντεοκλιπ τους (απ'το δευτερο κλιπ βαρέθηκα).
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τώρα που το χώνεψα αρκετά καλά κι εγώ το king of limbs, εχω να πω πως είναι ένα συμπαθητικό άλμπουμ (με γαμηστερό highlight το lotus flower), αλλά τίποτα παραπάνω.
μαριλλιε εννοείται κομματάρα
Είναι άδικο να αναφέρεται τόσο πολύ το Kid A και το In Rainbows σε τούτο το thread, τέτοιοι δίσκοι δεν βγαίνουν κάθε χρόνο. Εγώ το KotL το βρίσκω αρκετά πιο κοντά στο Erazer απ' ότι στα 2 προαναφερθέντα, γιατί κανείς δε το συγκρίνει με αυτό, για το οποίο μπορεί κάλλιστα να αποτελεί φυσική εξέλιξη και βελτίωση;Αυτό βέβαια είναι και το αρνητικό του δίσκου, είναι λίγο παραπάνω Thom Yorke απ'ότι ίσως θα πρεπε.
ε προφανώς γιατί δε γράφει thom yorke πάνω αλλά radiohead και σαν τέτοιο θέλουνε και οι ιδιο να το δούμε (ελπίζω).
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Can't get it down without crying
Όχι.
εγω το πιστευω παντως
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
kai egw
ποθτανα ολα
iola 11
Menu, είσαι φίλα προσκείμενη στους Radiohead;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!