Βγάλε όλο τον εμετό και τη χολή, μπορείς.
Απογοήτευση το 1ο γκολ...
Όπως και να'χει αναμενόμενο το σκορ μέχρι τώρα.
Spoiler
Βγάλε όλο τον εμετό και τη χολή, μπορείς.
Απογοήτευση το 1ο γκολ...
Όπως και να'χει αναμενόμενο το σκορ μέχρι τώρα.
Spoiler
βαλτε μεσα τον εμετο
Μπραβο στον κοσμο
μπερδευτηκαν σημερα και νομιζαν οτι επαιζαν στην super league
μακαρι την κυριακη να νομισουν οτι παιζουν ευρωπη και να κανουν αυτο που πρεπει!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
minmin νιωθω σαν τον μπαλοτελι
οταν τον εβριζε ο νετο
αδιαφορια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ποιος σε γαμαει και σενα...
Βγήκαμε, πήραμε τις Guiness μας, είδαμε και τον Άρη.
Όταν τρως τέτοιο 1ο γκολ από τη Σιτυ εκεί μέσα είναι λογικό μετά να σου κοπούν τα πόδια. Από εκεί και μετά αναμενόμενα πράγματα αλλά ας σταθούμε λίγο στην αλλαγή μιχαλητσου. Δηλαδή ρε πούστη μου παίζεις 2ο αγώνα σε φαση νοκ αουτ, χάνεις 2-0 και αντί να βάλεις έξτρα επιθετικό μου αλλάζεις τον μπομπαντίγια; Ούτε καν να το παλέψει. Φεηλ.
Επίσης για άλλη μια φορά εμετικοί σπορτκάστερς.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δεν υπαρχει ο ant1 για αθλητικες μεταδοσεις
χιλιες φορες να τα μεταδισει το τηλε-αστυ με μεταδοση καρατζαφερη
εχει παιξει κανας μαλακας κορνερ τον αρη?ειμαι σιγουρος οτι ηταν 9,η ουεφα λεει 8.κατα τ αλλα μας διαφημισαν τα σκουληκια{νταξ οι τριτοι καλυτεροι οπαδοι}.
δεν παιζω ξυλο.
"Carlos Tevez"-Ο κόσμος του Άρη…;
«Είναι απίστευτος», απάντησε με θαυμασμό για να προσθέσει λίγο πριν μπει στο πολυτελείας αυτοκίνητό του μαζί με την σύντροφό του: «Φανταστικό κοινό. Δεν περίμενα ότι θα έρθουν στην Αγγλία τόσοι πολλοί. Στην Ελλάδα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Εδώ με εντυπωσίασε το ότι φώναζαν συνεχώς, ακόμη και όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ, αυτοί δεν σταμάτησαν. Πραγματικά είναι τρελοί».
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
καταλαβαινω τι λες και εχεις το δικιο σου
αλλά,άλλα πολλα μας εχουν φαει πιο πολυ απο το οπαδιλικι
ασε που μπορει να ψηθει και κανας παιχτης να ερθει αν σε ξερει
δυστυχώς με το Internet πλέον ξέρουν αρκετά για το κάθε πρωτάθλημα ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ