άλλο ένα μάθημα ήθους και φιλοξενίας
άλλο ένα μάθημα ήθους και φιλοξενίας
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Πάντως για να λέμε και κάνα καλό, οι δηλώσεις παντελιτς που διάβασα ήταν αξιοπρεπέστατες.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ο Πάντελιτς πάντως φαίνεται στο βίντεο να εμποδίζει τους φίλαθλους να πανηγυρίσουν.
έχετε θρεντ να λέτε ποιος είναι πιο κάφρος , ποιος πρεσβεύει ήθος , κου-λου-που.
Εμένα αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα 5 αγώνες πλέι οφφ , γαυρο-βάζελους για την ομάδα που θα παίξει τσάπιος λικ, και την ομάδα που θα παίξει προκριματικά , και θα κρατούσα μια σούπερ λιγκ με 12 ομάδες, μπας και βρεθεί κάποια στιγμή ο οποιοσδήποτε να διεκδικεί πρωτάθλημα.
Είστε οι 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΛΙΓΚΑ μας αηδιάζουν όλες αυτές τις μέρες και των 2 η στάση, είστε ανεπιθύμητοι στους υπόλοιπους.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
και η σιχαμαρα σινεχιζεται...
σαμπρελα η καλυτερη ιδεα σαν αυτη που ειπες ειναι να αρνηθουν ολες οι ομαδες να παιζουν με ολυμπιακο και παναθηναικο
να τελειωσουν το πρωταθλημα με 90 βαθμους και ας κριθει μεταξυ τους ποιος θα βγει πρωτος
να δω ομως ποιοι παιχτες θα ερθουν σε ομαδες που δεν παιζουν κανενα αγωνα
αυτα φυσικα ειναι ιδεες χαζες που πεταγονται στα ιντερνετ
οπως ξαναειπα αν οι αλλες ομαδες ειχαν αρχιδια/δεν ηταν παραρτηματα θα αλλαζαν την κατασταση αλλα ολοι κοτευουν...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ενταξει δεν μπορω να το δω αυτο το πραγμα, αν ηταν ο πιθηκος με τον Ακη (που σχεδον συμπαθω)
θα γελουσαμε τουλαχιστον, αυτος ο Αλεκος μου βγαζει μια τρομακτικη αντιπαθεια
οχι επειδη ειναι Ολυμπιακος αλλα επειδη ειναι απο τους ανθρωπους που παιρνουν πολυ σοβαρα τον εαυτο τους
αντιστοιχο παραδειγμα που μπορω να σκεφτω χωρις να γινω κατανοητος μαλλον, ειναι ο Θειακος
ωραιο μπλουζακι παντως![]()
κατω τα χερια σας απο το τυρρανισμενο σωματειο του πειραια...στοπ στην ομοφοβια
πάντως υπάρχει απόθεμα από άξιους παρουσιαστές για την εκπομπή ακόμη κι όταν λείπει ο τάκης
Spoiler
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Γελάω με το epic fail του Ακη στη προσπαθεια να διαβασει την ανακοινωση....
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
krima re mpaok
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΘΥΜΙΟ![]()
χαχαχαχ
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
afou me sumpa8ate oloi magkesas mhn kruvomaste. peace
![]()
![]()