Γιατί είναι preair και όχι κανονικό scene release. Όταν θα παιχθούν κανονικά στη TV, τότε θα ασχοληθούν.
Γιατί είναι preair και όχι κανονικό scene release. Όταν θα παιχθούν κανονικά στη TV, τότε θα ασχοληθούν.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ακομα να βγει το τριτο;
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Μόλις ξεκίνησα να βλέπω...pause, print screen &
Spoiler
Ίσως το ταβάνι της αμερικάνικης τηλεόρασης με το σημερινό!![]()
Last edited by Nodoordonotthereisnotry; 01-02-2011 at 16:12. Reason: πω.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Πεθαίνω κάθε φορά με το ότι τα γκομενάκια βρίσκουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον ντουκόβνη ακαταμάχητο και γίνονται μούσκεμα χωρίς αυτός να κάνει τίποτα, βλέπε δικηγορίνα στο συγκεκριμένο επεισόδιο.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
μα αφου τη πηρε τηλέφωνο
Πραγματικά τώρα τελευταία άλλη δουλειά δεν κάνουν απ' το να παρουσιάζουν μέτριες τάχα-μου-ακραίες καταστάσεις και να μας τρίβουν στη μούρη ποιός θέλουν να πιστεύουμε ότι είναι ο Χανκ Μούντι. Κρίμα, δεν έπρεπε να έχει κρατήσει τόσο καιρό, ήταν μοιραίο κάποια στιγμή να εξαντλήσει όλον τον χαβαλέ που προσέφερε και ν' αρχίσει να υποκρίνεται πράγματα που σαφώς δεν είναι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
οκέη, μόλις ξεκίνησα το σ04ε10
Spoiler
Και αυτό
αν και γαμώτο κατά τα άλλα όσο περνάει ο καιρός μού φαίνεται πως ο δείκτης σάχλας για κάποιο λόγο ανεβαίνει επικίνδυνα