11 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
Amnesiac.
Καταρχάς πού στο καλό είσαι χαμένος. Μας λείπεις.
Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.
Τέλος, ξαναείδα τις φάσεις, το χέρι του Τοροσίδη είναι κατά 99% πέναλτυ, από τα γκέι πέναλτυ που μου τη σπάει να δίνονται στο ποδόσφαιρο μεν, πέναλτυ δε. Και το γκολ του Τζεμπούρ θα μπορούσε άνετα να ακυρωθεί, αν και είναι σχετικό το πόσο επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς. Κοινώς σφαγή του βάζελου.
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως η ήττα μου από οσφπ βόλου είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα διότι ήρθε μέσα στο γήπεδο αντίθετα με νίκες που έχεις πάρει εσύ από τις θεωρούμενες "μικρές ομάδες" που άνοιξαν τα πόδια και κάθησαν να χάσουν λόγω προηγούμενης συμφωνίας σε διοικητικό επίπεδο.
Το να σου πω περισσότερα που γνωρίζω δεν έχει νόημα μιας και είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ οπότε οκ, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Φέτος και κυρίως στο δεύτερο γύρο ο κατέλης περνούσε πριν τον αγώνα από κάθε πρόεδρο των λεγόμενων "μικρών ομάδων" (όχι δλδ σαν τη μεγάλη ομάδα της τρούμπας... ) προκειμένου να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, αν του λέγανε μα και μου έβαζε τα κοράκια να καθαρίσουν.
Εγώ είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ όμως οπότε μη δίνεις και τόση σημασία ξαναλέω, ότι μου κατέβει λέω.
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που λες ότι υπήρχαν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σου απήντησαν ήδη. Πρωτάκουστο να νικήσει η άεκ ή ο πάοκ το υπερμπουρδέλο.....
Το ότι πέρσυ που είχαμε ένα τίμιο πρωτάθλημα βγήκες πέμπτος για να σε αποκλείσουν αλβανοί ή άραβες (δε θυμάμαι) δε σου λέει τίποτα βέβαια.
Φίλε αμνήσιακ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του μαρινακιστάν δεν είναι σαν το πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο έχουν ομάδα επιπέδου ευρωπαικού φάιναλ φορ και οι υπόλοιποι παραπαίουν, αν παιζόταν στα ίσα από τη διαιτησία και δεν ήταν μιλημένο από πριν δεν είναι έκπληξη να χάσω ούτε εγώ ούτε εσύ στη λάρισα το βόλο ή τη θεσσαλονίκη. ούτε και στην έδρα μου ή την έδρα σου από πάοκ άεκ ηρακλή καβάλα κλπ.
PS Αν δεν βλέπεις ότι ο πάντελιτς επιρρεάζει τη φάση ή όχι, ειλικρινά έχεις πρόβλημα. Περιέγραψέ μου δηλαδή που έπρεπε να είναι και τι να κάνει για να την επιρρεάζει.
Last edited by pitchfork; 20-02-2011 at 17:25.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate