Page 29 of 39 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 421 to 435 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Winterborn pitchfork's Avatar

13 στους 14 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

entrancemperium είσαι πολύ γελασμένος και αλλού, αν νομίζεις πως αν φύγει ο Σισέ θα τον έχει διώξει ο κατέλης και το κοπάδι του. Άλλοι θα είναι οι λόγοι.

Επίσης πραγματικά με εκνευρίζουν βαζελάκια που τώρα ξυπνάνε από τον ύπνο του δικαίου που κοιμόντουσαν και αντιλαμβανονται ότι η χολέρα του λιμανιού είναι ο μοναδικός και μόνιμος καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού.
    Και ρέβεν ναι, και να νικάγαμε πρωτάθλημα δε πέρναμε διότι απλούστατα η παράγκα του κατέλη θα έσφαζε όσους από τους επόμενους δεν καθόντουσαν να χάσουν όπως τα υπόλοιπα παραρτήματα της σουπερλίγδας φέτος.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

18 στους 20 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

δεν είμαι "ο κλασικός βάζελος που μιλάει για διαιτησία όταν χάνει". Σίγουρα δεν είμαι αυτό

κυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχασε σήμερα, αλλά τον έκατσε σε μια γωνιά και τονεγάμησε το χειρότερο παρακράτος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με παπουτσέλειο στυλ, μητροπούλεια αισθητική και ριζουπολίτικη συνέπεια

ο Παναθηναϊκός νίκησε συντηρητικά 1-2, θα μιλούσα για 1-3 αλλά δεν έχει νόημα στο να επεκταθώ περί του πως ακριβώς δεν ακούμπησε ο γαμημένος ο Νίνης στην επίμαχη φάση

Ντροπιαστικές καταστάσεις, οξαποδώ πουσταράδες, πηγαία αηδία που είχα πολλά χρόνια να νιώσω τόσο έντονη

fleshdiver regularpaul's Avatar

6 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

για να χρησιμοποιει τον ορο βαζελακια ο πιτσφορκ, κατι δεν παει καλα

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    πιο σιχαμένος είναι η Μητρόπουλος πραγματικά τον εγαμούσα από το γκώλο 3 24ωρα κι ας με λέγανε και πούστη
    λοιπον τωρα σοβαρα, θελω οταν κοπασει ολη η φαση, να μου πουν ολυμπιακοι του φορουμ γιατι δεν βρισκεται ενας σοβαρος ολυμπιακος
    να προστατεψει μια απο τις σημαιες του, εναν τυπο που οσο επαιζε μπαλα εξεφραζε κατα ενα μεγαλο ποσοστο τα χαρακτηριστικα της Πειραιωτικης μαγκιας
    και που τωρα εχει γινει απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες των γηπεδων, δηλ. πραγματικα ντρεπομαι που τον βλεπω καθε φορα

4 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Γιατί ακόμα τα εκφράζει μάλλον.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

8 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by pitchfork View Post
    entrancemperium είσαι πολύ γελασμένος και αλλού, αν νομίζεις πως αν φύγει ο Σισέ θα τον έχει διώξει ο κατέλης και το κοπάδι του. Άλλοι θα είναι οι λόγοι.

Επίσης πραγματικά με εκνευρίζουν βαζελάκια που τώρα ξυπνάνε από τον ύπνο του δικαίου που κοιμόντουσαν και αντιλαμβανονται ότι η χολέρα του λιμανιού είναι ο μοναδικός και μόνιμος καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού.
    Και ρέβεν ναι, και να νικάγαμε πρωτάθλημα δε πέρναμε διότι απλούστατα η παράγκα του κατέλη θα έσφαζε όσους από τους επόμενους δεν καθόντουσαν να χάσουν όπως τα υπόλοιπα παραρτήματα της σουπερλίγδας φέτος.
    ρε σταρχιδια μου το πρωταθλημα.οκ ναι το χασαμε φετος για χιλιους 2 λογους. ομως ειμαι υπερηφανος γιατην ομαδα μου. και ας χασαμε. γιατι ειμαι καλυτερος (στην παρουσα φαση) απο τον πουσταρα
    το οτι μας γαμησε η διαιτησια(δε μπορω να βρω τις καταλληλες λεξεις, γιανν χειροτερα)με κανει ακομα πιο υπερηφανο. καλυτερα νεκρος παρα γαυρος.
    σιχαματα
    παρακαλαω το θεο ν αμεινει ο σισε. δωστε του 3 εκατομυρια το χρονο μα το θεο και παιρνω διαρκειας σ εολα τααθληματα
    πουτανας γιοι ολυμπιακοι
    με φιλους μου γαυρους που μιλησα ολοι ξεραν τι εγινε και το βουλωναν. ενας μηγε και ελεγε μαλακιες που ειναι φιλος μου 20 χρονια. και θα τα διαβασει αυτα. αν τιν ειχα μπροστα μοθ καιτα ελεγε αυτα θα ηταν τουλαχιστον ματωμενος. πουτανας γιοι μουνοπανα σας γαμαω αδερφες
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

γκεστάλ nothingman's Avatar

2 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

απαπα τεστοστερόνη, ηρέμησε μεγάλε!

~~

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    για να χρησιμοποιει τον ορο βαζελακια ο πιτσφορκ, κατι δεν παει καλα

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    πιο σιχαμένος είναι η Μητρόπουλος πραγματικά τον εγαμούσα από το γκώλο 3 24ωρα κι ας με λέγανε και πούστη
    λοιπον τωρα σοβαρα, θελω οταν κοπασει ολη η φαση, να μου πουν ολυμπιακοι του φορουμ γιατι δεν βρισκεται ενας σοβαρος ολυμπιακος
    να προστατεψει μια απο τις σημαιες του, εναν τυπο που οσο επαιζε μπαλα εξεφραζε κατα ενα μεγαλο ποσοστο τα χαρακτηριστικα της Πειραιωτικης μαγκιας
    και που τωρα εχει γινει απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες των γηπεδων, δηλ. πραγματικα ντρεπομαι που τον βλεπω καθε φορα
    να τον προστατεύσει από τον εαυτό του; ο μόνος που μπορεί να τον προστατεύσει είναι αυτός που για κάποιο λόγο θεωρεί απαραίτητο να υπάρχει ένας τάσος (ή ένας σάββας παλαιότερα) στον πάγκο.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

6 στους 15 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πάμε στα τυπικά πρώτα : Καθαρότατο γκολ Κατσουράνη, για το χέρι του Τοροσίδη έχω αμφιβολίες αν γίνεται πρώτα φάουλ από το Νίνη, το γκολ του Τζεμπούρ μου φαίνεται καθαρό, όλα αυτά με βάση την εικόνα που έχω από τη μετάδοση (δεν ξαναείδα τις φάσεις κοινώς). Σύνολο : αλλοίωση αποτελέσματος. Επίσης ντροπή για τους οπαδούς, ντροπή για Μαρινάκη - Μητρόπουλο, όπως και ντροπή που δε σάπισε στο ξύλο ο Τοροσίδης το Λέτο. Ας άξιζε τον κόπο η κόκκινη.

Κατά τ'άλλα γελάω που θα αρχίσει ο κάθε πικραμένος να μιλάει για περήφανους Παναθηναϊκούς Πρωταθλητές και κλεμμένα πρωταθλήματα και δεν ξέρω καιγω τι άλλο, με τη διαφορά στο +7 πριν τον αγώνα.

Συμπέρασμα : Κλεμμένη νίκη Ολυμπιακού, ντροπή για όσα έγιναν, μακάρι να είχε μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και να μην ισοφαρίζαμε ποτέ, το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν ένα πρωτάθλημα καρμπόν με το περσινό (από την ανάποδη), που σας κερδίσαμε 2 φορές αλλά δεν είχε καμία σημασία γιατί πήρατε τον τίτλο. Τώρα θα ακούμε την (εν μέρει δικαιολογημένη) Γκρίνια και τις υπερβολάρες για όλη μας τη ζωή.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Winterborn pitchfork's Avatar

Ότι θα λένε και οι αντικειμενικές φυλλάδες γκολ σππορτγκέυ φίλαθλος εξέδρα σε μια βδομάδα, μη μπερδεύεστε, πανάξιοι πρωταθλητές οι μούλοι.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

7 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καταρχάς πού στο καλό είσαι χαμένος. Μας λείπεις.

Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.

Τέλος, ξαναείδα τις φάσεις, το χέρι του Τοροσίδη είναι κατά 99% πέναλτυ, από τα γκέι πέναλτυ που μου τη σπάει να δίνονται στο ποδόσφαιρο μεν, πέναλτυ δε. Και το γκολ του Τζεμπούρ θα μπορούσε άνετα να ακυρωθεί, αν και είναι σχετικό το πόσο επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς. Κοινώς σφαγή του βάζελου.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

δήθεν asimoulis's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με 7 αγωνιστικές να απομένουν θα χάναμε το πρωτάθλημα;
    σπάει ο βαγγέλης το πόδι του και φέρνεις Χ με πανιώνιο οπότε είμαστε στο +2 ή άντε μωρέ δεν βαριέσαι +4. και παίζεις μες στην τούμπα. δεν ξέρω ρε φίλε μπορεί ο βαγγέλης να μην γουστάρει τα θρίλερ. και δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο θρίλερ για τον θρύλο. η τούμπα στο +2 (ή +4) ή τα προκριματικά το καλοκαίρι? ή και τα 2?

γιαυτό θες ένα +10 να τελειώνεις. αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις πολλά χρόνια τα ξέρεις αυτά.

EDIT: δεν υποννοώ τίποτα. με την "πυγμή" που έχει δείξει ο βαγγέλης σαν παράγοντας αριστερά δεξιά άντε καταλόγισε εσύ μικρέ επόπτη το ημι-αμφισβητούμενο 1-2 μες στο καραισκάκη. θα μου πεις αφού είναι τόσο μεγάλη κότα γιατί έγινε διαιτητής; ε δεν φταίνε μόνο αυτοί που τα κάνουν φταίνε και αυτοί που τα ανέχονται.
    Last edited by asimoulis; 20-02-2011 at 13:46.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καταρχάς πού στο καλό είσαι χαμένος. Μας λείπεις.

Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.
    Κάτσε ρε τύπε, ο βάζελος έχει μια α' ανακαμψη τελευταία, παίζει πολύ πιο αρχιδάτα πχ. απο εσάς. Επίσης είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τελειώσεις αήττητος από σήμερα το πρωτάθλημα; Ναι και η ΑΕΚ και, ακόμα πιο πολύ, ο ΠΑΟΚ μπορούν να σε σκίσουν ή μπορεί να έρθει και ένα Χ με τη Καβάλα. Με +4 τίποτα δεν είναι σίγουρο. Νομίζω πως ακόμα και σε μια υποθετική κουβέντα, είναι απλή λογική ότι μπορεί πιθανότατα να σπάσει μια τόσο μικρή διαφορά.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member warlord mkII's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Σπιριτκράσερ, αυτά που λες μπορούν να γίνουν σε ανεπτυγμένες χώρες, πχ Ουγκάντα, Τατζικισταν, Μπουργκίνα Φάσο... Στην Ελλάδα το έχουμε δει το έργο.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Senior Member MaX Payne's Avatar

Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.

ε αστο το ρημαδι να παει στο -4 να δουμε τι θα γινει
    το πιο πιθανο να το επαιρνες αλλα αστο το γαμηδι να εχει ενα ψευτοενδιαφερον
    και στο -4 ηθελες 2 Χ οχι 2 ηττες

δήθεν asimoulis's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Άσχετο αλλά δε θυμάμαι: εφόσον έχει απόκρουση, βλέπουν για οφφσάιντ τη στιγμή του σουτ, όπως η αποπάνω εικόνα, ή τη στιγμή της απόκρουσης;
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka