Κώστα, εγώ είπα ότι ακόμα και στον female-fronted ήχο θα βρεις μια χαρά αρκούντως τεχνικά γαμηστερά κομμάτια, συγκεκριμένα μίλησα για "power metal υψηλών οκτανίων". Δεν ξέρω αν ο Blacklace έχει τα solos του Poland, αλλά είναι και το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει, εδώ που τα λέμε... Για την ιστορία, ο αγαπημένος σου Mustaine έχει πει ότι ελάχιστοι μπορούν να τραγουδήσουν και να παίξουν το she-wolf live.
Ε, ΡΟΦΛ!
Κάποιοι το 'χουν εξελίξει λιγάκι το θέμα. Α, και το πιο σημαντικό τραγουδάνε, δεν νιαουρίζουν.
Spoiler
inb4: ο Ihsahn γκαρίζει μόνο και παίζει όλη την ώρα tremolo picking.
Τέλος, πολύ απλά τους Helstar τους θεωρώ από τα πολύ top notch πράγματα στην κιθάρα. Και μεταξύ μας δεν νομίζω να έχεις τις ταχύτητες και την ευκρίνεια του "Tyrranicide". Δηλαδή κανένας στο φόρουμ δεν τις έχει.
Συμπέρασμα: οι Μεγαδεθ έχουν τεχνικά σόλο και αρκετά απιτητικά ριφ σε κάποια κομμάτια. Κλασικά όμως ο εγωμανής μαλάκας αρχηγός τους παινεύτηκε για την τεχνική του και την ικανότητά του να παίζει αυτά τα φοβερά ριφ και να νιαουρίζει από πάνω. Τύφλα να 'χει ο μακαρίτης ο Gary Moore δηλαδή ή ο Chris De Garmo.