Page 36 of 51 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 751

Thread: Premier League 2010 - 2011

314222 Mitsmann's Avatar

δε με ενημερωσαν οι μαλακες.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

8 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Αν ειχε κατσει 10 χρονια στη Λιβερπουλ θα το καταλαβαινα.
    Με 3 χρονια, δεν το καταλαβαινω πως δεθηκε τοσο ο κοσμος μαζι του.
    Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να τον βριζει κανεις επειδη ηθελε να φυγει.
    Επρεπε να μεινει στη Λιβερπουλ για παντα?
    Γενικα ποτε δεν καταλαβα την ολη φαση "προδοτες" στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο.
    Το γεγονος οτι αγαπησε την ομαδα στην οποια επαιζε, και τη ζωη του εκει περα, δε σημαινει οτι πρεπει να το κανει για παντα.
    όντως δεν καταλαβαίνεις πώς μπορεί να δεθεί ο κόσμος μιας ομάδας με το μεγαλύτερο αστέρι της, ή κάνεις τον χαζό;

Εμένα δε με σόκαρε η μεταγραφή και ούτε με ενόχλησε τόσο, για τους λόγους που λες και λέει και ο ίδιος, ότι είναι ένα ρομποτάκι δηλαδή με την ταμπέλα του "επαγγελματία" που θέλει απλά να βάζει γκολ και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο (δεν τον είδα και τόσο προσηλωμένο στο στόχο του αυτό φέτος βέβαια αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Και στο κάτω κάτω ισπανός είναι, τι τον νοιάζουν τα YNWA και τα come on chelsea, ο άνθρωπος δε νιώθει, κι ας πούλαγε οπαδιλίκι τόσα χρόνια, όπως είπε κι ο mrmaiden. Το συζητούσα μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα και έλεγα ότι προφανώς αυτός προτιμάει να βγει τσάμπιονς λιγκ, να πάρει κάνα πρωτάθλημα ίσως, παρά να μαραζώνει στη λίβερπουλ η οποία στην καλύτερη θα παίξει γιουρόπα. Ναι αυτό εγώ το δέχομαι κι ας θεωρώ κατάπτυστη τη στάση του.
    Αυτό που δεν ανέχομαι όμως από κανέναν είναι δηλώσεις τύπου "επιτέλους πάω σε μια μεγάλη ομάδα". Κάτι τέτοιες αρχιδιές μου ανάβουν τα λαμπάκια γιατί δε δείχνουν μόνο άγνοια, αλλά και έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο που τον αγάπησε και τον έκανε θεό στην αγγλία. Εσύ με το κουλ υφάκι σου μπορείς να τους πεις γίδια αυτούς ή ό,τι άλλο σου κάνει κέφι, αλλά το γεγονός παραμένει ότι όλοι οι "σταρ" γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή υπάρχει κόσμος που τους θαυμάζει, κόσμος που ενδεχομένως βλέπει ακόμα με λίγο ρομαντισμό το ποδόσφαιρο. Και ο ρομαντισμός είναι αυτός που τελικά διαχωρίζει τους "ήρωες" από τα παικτάκια της σειράς, κατά τη γνώμη μου πάντα ε.
    Κάτα τ' άλλα η ζωή συνεχίζεται, σε δυο μήνες θα έχει ξεχαστεί το όλο θέμα, αλλά αυτό δεν κάνει λιγότερο έντονη την ίσως καθυστερημένη αλλά αναμφισβήτητα ΚΑΥΤΗ ΗΔΟΝΗ του να βλέπεις τον τόρρες να κοιτάει τον σκόρερ ραούλ μειρέλες απ'τον πά-γκο.

lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε. Δευτερον, αν ειπε οτι παει σε μια μεγαλη ομαδα επιτελους, οκ μαλακια εκανε γιατι μαλλον δεν ξερει την ιστορια της Λιβερπουλ, εστω κι αν τα τελευταια 5 χρονια στην Αγγλια η Τσελσι ειναι πολυ μεγαλυτερη ομαδα. Οποτε μαζι σου σε αυτο, μαλακισμενη δηλωση. Εγω ομως αναφερθηκα στην αλλη του δηλωση, και οχι σε οποιαδηποτε δηλωση εχει κανει στη ζωη του, ουτε ποσταρα "συμφωνω με Τορρες οτι και να πει" ε?

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).

Με λιγα λογια, οκ καταλαβαινω πληρως your point of view. Ψιλοσταρχιδια μου κι ο Τορρες, δεν τον αγαπησα ποτε ως παικτη αν και τον θεωρω φοβερο και με τρελες δυνατοτητες, απλα μιας και δεν επαιξε ποτε σε ομαδα συμπαθη σε μενα (ουτε τωρα), δε με καιει το τι κανει γενικα. Απλα λεω πως ισως θα πρεπε κι εσεις να τον γραψετε στα αρχιδια σας.

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden ), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.
    Last edited by FIXXXER; 07-02-2011 at 06:23.

314222 Mitsmann's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αν παρετε τις μουτζες ακομα λιγο πιο σοβαρα, υποσχομαι να σας κλαδεψω στην επομενη ευκαιρια που θα βρεθουμε στο ιδιο γηπεδο.
    "Τι χτυπαω??"

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Γενικα ποτε δεν καταλαβα την ολη φαση "προδοτες" στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο.
    Γιατί έχεις δει μόνο Μπάγεβιτς, και δεν έχεις προλάβει Γαλάκο , Κυράστα , Σαργκάνη
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    αν παρετε τις μουτζες ακομα λιγο πιο σοβαρα, υποσχομαι να σας κλαδεψω στην επομενη ευκαιρια που θα βρεθουμε στο ιδιο γηπεδο.
    Εγω απλα το θεωρω πανηλιθιο, αν αναφερεσαι σε μενα!
    Εναλλακτικη απαντηση: Αν με προλαβεις.

Αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στα τηλεοπτικά της πρεμιερ που θα έχουν συνέπειες και στα έσοδα των ομάδων.

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε.
    ήταν απλώς ένα παράδειγμα από τα πολλά που υπάρχουν, κάποια από τα οποία έγραψε κι ο mrmaiden. Όταν πανηγυρίζεις το παγκόσμιο που πήρε η χώρα σου, άμα αυτή δεν είναι η αγγλία κι εσύ δεν είσαι γεννημένος στο merseyside, δε βγαίνεις με το κασκόλ της λίβερπουλ δεμένο στο χέρι, εκτός κι αν προσπαθείς να δείξεις κάτι. Τι λέει για σένα το να βγαίνεις έξι μήνες μετά και να λες "δεν είμαι λίβερπουλ"; Να φόραγες κασκόλ ατλέτικο τότε ρε παπαράκι, γιατί όλη σου αυτή η στάση εμένα μου φωνάζει "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" και επίσης μου επιβεβαιώνει αυτό που σκέφτηκα τότε που τον είδα με το κασκόλ, ότι δηλαδή πουλάει οπαδιλίκι γιατί σε τέτοια μαύρα χάλια που ήταν παίζει να μην τον ήθελε καμιά ομάδα ας πούμε οπότε ας γλείψουμε εκεί που το'χουμε και σίγουρο.

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).
    ναι αλλά παρ' όλα αυτά έχει υπάρξει ο καλύτερος παίκτης της λίβερπουλ, με εναλλακτικές για τη θέση του τον david n'gog και τον ryan babel. Προφανώς και γίνεται σημαία ο χαρισματικός επιθετικός, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές φορές την ομάδα με εντυπωσιακά γκολ, και ο οποίος λόγω των δηλώσεών του σχετικά με την αφοσίωσή του στην ομάδα και την αγάπη του για την πόλη έχει κερδίσει και τη στήριξη των οπαδών ακόμα κι όταν ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του (ή απλά δε θέλει).

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden ), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.
    κατ'αρχάς εγώ δε σε μούντζωσα, αν και ήταν αρκετά προκλητικό το ποστ για τα δικά μου μουντζογούστα, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όχι δεν είναι σωστές αυτές οι δηλώσεις του. Είναι κωλοτούμπες, είναι μαλακίες, είναι ασεβείς και αισχρές, κι εκεί που όντως του είχα αδυναμία και είχα μια κάποια διάθεση να τον δικαιολογήσω εν μέρει, με κάνει να τον βλέπω πια με αποστροφή και να απολαμβάνω τις αγκωνιές που τρώει και τόρρες τόρρες αγαμήσου τόρρες γκύζη-13 YNWA

φυσικά και θα μου περάσει, όπως έγραψα και χθες η ζωή συνεχίζεται, ο μόνος παίκτης που πραγματικά μου φαίνεται αναντικατάστατος και ακόμα και τώρα αν τον δω στην τηλεόραση θα στενοχωρηθώ λιγάκι, είναι ο xabi alonso

()

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Xabi Alonso pinks. Και γενικά το DMC είναι μια πολύ σημαντική θέση που όταν χάνεις καλό παιχτη, πονάει.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Η μεγάλη ανατροπή της Νιούκαστλ το Σάββατο, που ενώ έχανε 4-0 από την Άρσεναλ, γύρισε το παιχνίδι σε 4-4, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην Αγγλία, με την Ιντερπόλ να επεμβαίνει και να εκφράζονται υποψίες ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.

Η Άρσεναλ βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στο 25ο λεπτό του αγώνα, αλλά στην συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες, με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να ισοφαρίζει σε 4-4. Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα «Footanglais365», εκτός από τον διαιτητή του αγώνα, Φιλ Ντόουντ, οι υποψίες πέφτουν και στον μέσο της Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι, που μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 70'.

«Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Premier League (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.

Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

314222 Mitsmann's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Κρις μπος με κοροιδευες.
    αποζημιωστε με ρε μουνια!
    "Τι χτυπαω??"

11 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ποστάρω από Μαλδίβες.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Κρις μπος με κοροιδευες.
    αποζημιωστε με ρε μουνια!

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Ποστάρω από Μαλδίβες.
    κλαίω σε μια γωνίτσα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

γκεστάλ nothingman's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

West Ham United has been selected as the preferred club to move into the Olympic Stadium in east London after the 2012 Games.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

11 στους 11 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Liverpool New Boys Andy Carroll and Luis Suarez In Training Ground Fight