Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Καταρχας, η φωτο που ποσταρες, σιγα το οπαδιλικι ε.
ήταν απλώς ένα παράδειγμα από τα πολλά που υπάρχουν, κάποια από τα οποία έγραψε κι ο mrmaiden. Όταν πανηγυρίζεις το παγκόσμιο που πήρε η χώρα σου, άμα αυτή δεν είναι η αγγλία κι εσύ δεν είσαι γεννημένος στο merseyside, δε βγαίνεις με το κασκόλ της λίβερπουλ δεμένο στο χέρι, εκτός κι αν προσπαθείς να δείξεις κάτι. Τι λέει για σένα το να βγαίνεις έξι μήνες μετά και να λες "δεν είμαι λίβερπουλ"; Να φόραγες κασκόλ ατλέτικο τότε ρε παπαράκι, γιατί όλη σου αυτή η στάση εμένα μου φωνάζει "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" και επίσης μου επιβεβαιώνει αυτό που σκέφτηκα τότε που τον είδα με το κασκόλ, ότι δηλαδή πουλάει οπαδιλίκι γιατί σε τέτοια μαύρα χάλια που ήταν παίζει να μην τον ήθελε καμιά ομάδα ας πούμε οπότε ας γλείψουμε εκεί που το'χουμε και σίγουρο.

Κατα τα αλλα, οχι, δεν παιζω τον χαζο, ποτε δεν καταλαβα το δεσιμο αυτο με τον Τορρες, να μου πεις Τζεραρντ το καταλαβαινω, ποιος Τορρες μωρε, μεσα σε 2-3 χρονια εγινε σημαια? Και οκ, αν ειχε γαμηθει να σκοραρει και να γαμαει ξερω γω, οκ, θα το εβρισκα πιο κατανοητο, αλλα φετος και περυσι ειναι τοσο ντεφορμε που δεν το βλεπω (και εδω που τα λεμε, σε σχεση με Ατλετικο, ακομα και τις πρωτες του χρονιες στη Λιβερπουλ, ποτε δεν προσαρμοστηκε τελεια στην Πρεμιερσιπ ο Τορρες).
ναι αλλά παρ' όλα αυτά έχει υπάρξει ο καλύτερος παίκτης της λίβερπουλ, με εναλλακτικές για τη θέση του τον david n'gog και τον ryan babel. Προφανώς και γίνεται σημαία ο χαρισματικός επιθετικός, ο οποίος έχει βοηθήσει πολλές φορές την ομάδα με εντυπωσιακά γκολ, και ο οποίος λόγω των δηλώσεών του σχετικά με την αφοσίωσή του στην ομάδα και την αγάπη του για την πόλη έχει κερδίσει και τη στήριξη των οπαδών ακόμα κι όταν ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του (ή απλά δε θέλει).

ΥΓ. Εγω με το "κουλ" υφακι μου ειπα γιδια οσους μουτζωσαν χωρις να ποσταρουν (αρα οχι εσενα και τον mrmaiden ), γιατι αλλο να μουτζωνεις μια μαλακια που λεει καποιος, κι αλλο να μουτζωνεις ενα ποστ που καποιος λεει οτι συμφωνει με καποιες (σωστες) δηλωσεις ενος ποδοσφαιριστη, απλα μονο και μονο επειδη you ll never walk alone, I will give you a moutza for the team.
κατ'αρχάς εγώ δε σε μούντζωσα, αν και ήταν αρκετά προκλητικό το ποστ για τα δικά μου μουντζογούστα, αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όχι δεν είναι σωστές αυτές οι δηλώσεις του. Είναι κωλοτούμπες, είναι μαλακίες, είναι ασεβείς και αισχρές, κι εκεί που όντως του είχα αδυναμία και είχα μια κάποια διάθεση να τον δικαιολογήσω εν μέρει, με κάνει να τον βλέπω πια με αποστροφή και να απολαμβάνω τις αγκωνιές που τρώει και τόρρες τόρρες αγαμήσου τόρρες γκύζη-13 YNWA

φυσικά και θα μου περάσει, όπως έγραψα και χθες η ζωή συνεχίζεται, ο μόνος παίκτης που πραγματικά μου φαίνεται αναντικατάστατος και ακόμα και τώρα αν τον δω στην τηλεόραση θα στενοχωρηθώ λιγάκι, είναι ο xabi alonso

()