δεν χρειάζεται τεχνικές λεπτομέρειες ρε παιδί μου. θέλει απλά να μου εξηγήσετε γιατί σας αρέσει, ή να αναρωτηθείτε λίγο. με το να συνειδητοποιήσετε μερικά πράγματα αφού τίποτα δεν συμβαίνει επειδή συμβαίνει, μαθαίνετε και τον εαυτό σας καλύτερα! είναι τόσο ωραίο πραγματικά, δώστε το μια ευκαιρία πέρα απτο entertainment value έχεί και άλλους χαρακτήρες η μουσική ειδικά όταν συνδέεται τόσο άμεσα με τα συναισθήματα.
αυτό εδώ είναι από τον τελευταίο τους δίσκο.

δεν το ακούω και λέω "πω πω τι πλαστικούρα η παραγωγή", ή "τι κρίμα που τους κατέστρεψε η metal blade" κλπ, το ακούω και γουστάρω, κουνάω ρυθμικά το σβέρκο ρε παιδί μου, βάζω και το guardians of asgaard και κοπανιέμαι, δε νομίζω ότι θέλει περαιτέρω ανάλυση, δεν είναι οι pain of salvation για να κάτσουμε να συζητήσουμε για αλλαγές στο ύφος, για τους στίχους κ.ά.

στα δικά μου μάτια είναι η φάση "τίμια μπάντα που βγάζει σταθερά καλούς δίσκους", οκ, δεν είναι οι bolt thrower που ανέφερε η μουνάρα στο αβαταρ του ρέμπελου, αλλά δεν είναι και οι attack attack που ανέφερε ο phantom duck, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.