Page 15 of 36 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οδοντοκρεμα εννοειται την παταω οπου ναναι

όταν κλειδώνω την εξώπορτα(κανονισμός ντε) πρέπει το κλειδί να μπει ΠΡΙΝ η πορτά κλείσει. νόμος απαράβατος.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Οποιος πατάει την οδοντόκρεμα από οπουδήποτε εκτός από την κανονική μεριά (και κυρίως από τη μέση όταν είναι καινούριο το σωληνάριο), χρήζει δημόσιας εκτέλεσης.

Senior Member Telepetel's Avatar

Το συνειδητοποίησα σήμερα. Όταν τρώω kinder bueno, τρώω τα 2 πρώτα κομμάτια της μπάρας ένα-ένα και τα άλλα 2 πακέτο. Δεν έχω κάποιο λόγο, απλά συμβαίνει
    Last edited by Telepetel; 29-01-2011 at 20:04.

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

Quote Originally Posted by Stathis63 View Post
    Οποιος πατάει την οδοντόκρεμα από οπουδήποτε εκτός από την κανονική μεριά (και κυρίως από τη μέση όταν είναι καινούριο το σωληνάριο), χρήζει δημόσιας εκτέλεσης.
    συν το οτι αν με αποκαλεσει καποιος κοπελια ειμαι ετοιμη για φονο
    Briar

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

αμα ανατριχιάσω με κάτι δεν το ξεχνάω και ανατριχιάζω συνεχως με αυτό. Βλέπω Boardwalk Empire, τη σκηνή που η γκόμενα γρατζουνάει τον Thompson στο κρεβάτι και από τότε όποτε τον βλέπω ανατριχιάζω. Παίζει να μου κατέστρεψε τη σειρά αυτό
    Vielen Dank für alles was mal war

χομπίστας Druggernaut's Avatar

Στην πορτα της εισοδου κατω,αφου ανοιξω,αντι να τραβηξω το κλειδι εξω απο την τρυπα,κλωτσαω την πορτα ελαφρα προς την αντιθετη κατευθινση για το ιδιο αποτελεσμα.
    the nail that sticks up gets hammered down
    the end of the rope is a noose
    the truth is in the gas chamber

Spammity Spam rat_poison's Avatar

χα! εγώ σπρώχνω την πόρτα με το κλειδί στη θέση που είναι ελεύθερο και βγαίνει από την κλειδαριά καθώς ανοίγει η πόρτα!

(αλλά μόνο πάνω που το κλειδί είναι ασφαλείας και δε θα στραβώσει)
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    χα! εγώ σπρώχνω την πόρτα με το κλειδί στη θέση που είναι ελεύθερο και βγαίνει από την κλειδαριά καθώς ανοίγει η πόρτα!

(αλλά μόνο πάνω που το κλειδί είναι ασφαλείας και δε θα στραβώσει)
    +1000 αδρανεια for the win

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ανεξάρτητα από το πόσο διψάω δε μπορώ να πιώ στα καπάκια δεύτερο ποτήρι νερό - ακόμα κι αν το ποτήρι είναι κρασοπότηρο ή πιο μικρό. Όταν διψάω της πουτάνας φροντίζω να διαλέγω απλώς το μεγαλύτερο ποτήρι/κούπα που υπάρχει στο ντουλάπι για να είμαι ok.

δε θέλω να φοράει κανένας άλλος της παντόφλες μου και φοβάμαι τα πυροτεχνήματα όταν σκάνε πάνω απο το κεφάλι μου

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

όταν περνάμε κάτω από γέφυρες με το αυτοκίνητο σκύβω το κεφάλι μου.

satan was a lez

Ανθελληνικό σουπίδιο. sofi-k's Avatar

Κανω αυτο με το φαγι που αναφερθηκε νομιζω και απο αλλους, θελω π.χ. αν στο πιατο εχω πατατες ρυζι και κρεας και σος να τρωω μια μπουκια απ το καθενα με τη σειρα, μεχρι να φτασω στο τελος οπου θα χει μεινει μια μπουκια απ'το καθενα και θα τις φαω με σειρα ωστε να μεινει το πιο νοστιμο(δλδ κρεας) στο τελος.

Οταν περπατω στο δρομο ή παω καπου με λεωφορειο/αμαξι παντα χαζευω και διαβαζω απο μεσα μου τις πινακιδες μαγαζιων κ.λ.π. και αν ειμαι με παρεα ενιοτε τις διαβαζω και φωναχτα στην παρεα μου.

Αν περπαταω και υπαρχει φυλλο ξερο χαμω θα βγω απ' το δρομο μου για να το πατησω. Το ιδιο και με περτικαλια/μανταρινια/οτιδηποτε, για να τα κλωτσησω.

Οτι αναπτηρας υπαρχει στην παρεα και πεσει στα χερια μου(που θα πεσει),παροτι δεν καπνιζω θα τον τελειωσω γιατι θα παιζω μ'αυτον κανα 2ωρο συνεχεια.

Πριν κοιμηθω γεμιζω ενα ποτηρι με νερο και το χω διπλα μου σε περιπτωση που διψασω αλλα καθε μα καθε πρωι ειναι ανεπαφο.

Επισης οι παντοφλες πρεπει να ναι σε συγκεκριμενο σημειο και οχι αναποδα ή πεταμενες η μια να κοιταει κειθε κι η αλλη δωθε.

Αν ειναι να ξεκινησω κατι, π.χ. διαβασμα ή δουλειες του σπιτιου ή κατι, θελω και επιδιωκω να ειναι ακριβως ή και μιση η ωρα, αλλιως θεωρω οτι δεν θα παει καλα το πραμα.

Τα μακαρονια παντα και μονο σε βαθυ πιατο.

Κοιμαμαι ακομα και το καλοκαιρι με κλειστα πατζουρια και τζαμια γιατι νιωθω οτι θα μπουνε μεσα ολα τα κουνουπια και οι κατσαριδες του κοσμου.

Ακομα κι εναν αδειο φακελο να σβησω ή ενα αρχειακι στο πισι, πηγαινω αμεσως και αδειαζω και τον καδο ανακυκλωσης. Το ιδιο κανω και με τις κλησεις στο κινητο μου, αμεσως μολις τελειωσω μια κληση, την σβηνω κιολας.

Κοιταω το ποτο μου 15 φορες πριν πιω γιατι φοβαμαι οτι εχει πεσει μεσα μυγακι/τριχα/σταχτη. Αυτο προσπαθω να το αποβαλλω τελευταια.
    It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ολα αυτα προερχομενα απο μια κοπελα που περιπου 24 ωρες πριν κανει το ποστ αυτο δηλωνε γεματη περηφανεια πως "διαβαζει αυτο το θρεντ με τις καιλες και τις καμμενιες και χαιρεται που συνειδητοποιει πως δεν εχει κανενα ψυχαναγκασμο"

Ioannis likes this

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by sofi-k View Post

Ακομα κι εναν αδειο φακελο να σβησω ή ενα αρχειακι στο πισι, πηγαινω αμεσως και αδειαζω και τον καδο ανακυκλωσης.
    shift+delete κουκλα μου

Tags for this Thread