http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
πόσω δε μάλλον να το κάνει ο εκάστοτε εν λόγω γλοιώδης χλέμπουρας στα πρώτα δευτερόλεπτα γνωριμίας
Το θετικό του να μην έχεις βυζιά![]()
ε, ας υπήρχε κι ένα!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
μου τη σπανε οι γυναικες που εκνευριζονται οταν κοιταω το μπουστο τους.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δοκίμασε το ντεκολτέ
up here, michael. up here.
this is radio freedom.
high hopes, maurice. high hopes.
εμένα μου σκάνε κ στο άσχετο φάτσες στο μυαλό που δεν μπορώ να τις συνδυάσω με καταστάσεις και τις περισσότερες φορές όταν έρθει να μου μιλήσει κάποις είμαι στην φάση "ναι, κάτι μου θυμίζεις", "βοήθησε με λίγο" ή "μήπως είχα πιει, δε θυμάμαι τίποτα" κλπ.
κατά τα άλλα είμαστε γαμώ τα παιδιά και γλυκύτατα όμως!
satan was a lez
Ο ανχόλι πρέπει να μου έχει συστηθεί κάπου εφτά φορές.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Γω ζηλευω οσους θυμουνται εστω μονο φατσες ή μονο ονοματα μιας και ξεχναω και τα 2.
Μονο μεσω σκηνικου/μερους/καταστασης μπορω να θυμηθω ατομα.
Ον τοπικ, σιχαμενοι οσοι/οσες βρισκονται σε μετρο/καφετερια/λεωφορειο/εστιατοριο/παραλια και θεωρουν οτι πρεπει να γκαριζουν γιατι με ενδιαφερει το πως χωρισε η Κατερινα απο τον Μητσο και τι εγραφε το μηνυμα που του στειλε στις 3 το βραδυ ή ποσο βλακας ειναι ενας απο την παρεα ή η νεα ατακα απο το ραδιοαρβυλα. Αν ειναι παρεα κατω απο 18 οκ, νταξει.
Και στο σινεμα οσοι βηχουν/φταρνιζονται/ψιθυριζουνε/ξεχνανε το κινητο ανοιχτο/ροχαλιζουν(!)/ερχονται αφου εχει αρχινισει η ταινια.
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
Ειδικά αυτό με το φτέρνισμα στο σινεμά πολύ σπαστικό, καλά, δεν μπορούν να κρατηθούν μέχρι να τελειώσει η ταινία;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Προφανως λεμε αμα βηχουν/φταρνιζονται κατ'επαναληψη. Το θεωρησα αυτονοητο.
2 μουτζες, απ'αυτους ειστε λοιπον. :\
It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.