Δεν ξέρω αν το χω ξαναποστάρει, αλλά τι τατουαζάρα παναγία μου:
http://www.telltalegames.com/forums/...ead.php?t=9485 (έχει και στο τέλος της σελίδας μία ακόμη φωτογραφία).
Δεν ξέρω αν το χω ξαναποστάρει, αλλά τι τατουαζάρα παναγία μου:
http://www.telltalegames.com/forums/...ead.php?t=9485 (έχει και στο τέλος της σελίδας μία ακόμη φωτογραφία).
προσπαθώ να καταλάβω τι δείχνει αλλά χαζεύω το βυζί :$
satan was a lez
το σημα των A Forest of Stars
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
sto tattoo pantws fainetai san e3wghinh kamhla me pente podia ston planhth tou mikrou prigkhpa
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ok, δεν είμαι ο μόνος που σκεφτηκε τον πλανητη του μικρού πριγκηπα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
διονυσης μακρης λεει
τι του χτυπησαν στο ποδι κανα ντεφι?
διάβασα ένα σωρό σελίδες πριν μερικές μέρες και όλες συμφωνούν στα εξής (πολλά τα έχει ήδη αναφέρει ο σουβλας):
τι γίνεται την πρώτη μέρα (αφήνουμε καλυμμένο ή όχι, πλύσιμο ή όχι, κρέμα ή όχι) θα σας πει ο artist, υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, που δεν ξέρω πάνω σε τί βασίζονται. Γενικά πρέπει να μένει καθαρό. Πλένουμε συχνά με χλιαρό νερό και σαπούνι (χρησιμοποίησα penaten για μωρά), με το χέρι μόνο, όχι σφουγγάρι. Η κρούστα που θα δημιουργηθεί πρέπει να μένει όσο γίνεται λεπτή, γι'αυτό το συχνό πλύσιμο. Στεγνώνουμε όχι με πετσέτα (λόγω μικροοργανισμών και τέτοια), αλλά ταμπονάρουμε απαλά με χαρτί κουζίνας. Σ' αυτό που συμφωνούν όλοι είναι bepanthen για πληγές, ένα λεπτό φιλμ (όσο πιο απαλα γίνεται) τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα, η dexpanthenol βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος και η βαζελίνη που περιέχει προστατεύει.
Γενικά απαγορεύονται ιδρώτας, έντονες κινήσεις (άρα όχι γυμναστική), σαουνα, ήλιος, μπανιο σε μπανιέρα και ντους πανω στο σημειο. Αν γίνεται όχι ύπνος πανω στο τατου και στενά ρούχα.
Vielen Dank für alles was mal war
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Καινούριο.
![]()
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
me ti trixa sto podi ti ginetai?
a cry for help, a hint of anaesthesia