mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
μπα μωρε, απλα ειπα μπας και καποιος εδω μεσα ξερει απο κουνελια, ειχε/εχει κτλ. Ας πουμε το στιφαδακι το πιανουν κατι σπαστικα ωρες ωρες και πηδαει και γυρναει ταυτοχρονα στον αερα συνεχομενα (σα να το ενοχλει καποιο αορατο μυγακι πες), και εχει σιγουρα πλακα να το βλεπεις, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αμα τετοιες σπαστικες κινησεις ειναι πολυ φυσιολογικες. ρωτα την πληζκθενξ.
Α, και αμα το δικο της κοιμαται ποτε, επειδη το δικο μου δε νομιζω να κοιμαται, απλα 2-3 φορες τη μερα χαζοκλεινει τα ματια για κανα πενταλεπτο και αυτο ηταν. Ξερω γενικα οτι "λαγοκοιμουνται" αλλα ΤΟΣΟ λιγο πια??
There is a light that never goes out
α ναι και της αδερφής μου έτσι πηδάει σαν το ζαβό ώρες ώρες.
του αρέσει, μου είχε πει.. εγώ πιστεύω επειδή το έχει συχνά στο κλουβίτο κάνει για να ξεπιάνεται αλλά δε με ακούει.
για τον ύπνο θα τη ρωτήσω κ θα σε πω.
βτγ, πείτε μία όσοι είσαστε εκεί γύρω, βόλο/λάρισα χιονίζει;
να πάρω και ένα πάπλωμα παραπάνω για μέσα από το μπουφανάκι μ';
satan was a lez
λάρσα τις τελευταίες μέρες έχει σκατόκρυο και βρέχει. βόλο λογικά θα είναι πιο ήπια τα πράματα
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Λεμε ολοι χρονια πολλα στο (τριανταρη πλεον) MoRmEnGiL..!!!
Χρονια πολλα ε.
Perastika na mou peite.thanx
![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα Μορμ!!!
Καλη εισοδο στην ΤΕΤΑΡΤΗ δεκαετια της ζωης σου σου ευχομαι!
(ακολουθουμε σε λιγους μηνες απο κοντα..)
Χρόνια πολλά και περαστικά.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Καλημέρες, χρόνια πολλά Μορμ, και προκαταβολικά "να σου καεί το σπίτι" σε σένα που ρίχνεις μούτζες σε όλα τα ποστς.
![]()