"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
γρηγορη ερωτηση:
στα ορια του δακτυλιου επιτρεπεται να κινουμαστε? δλδ αλεξανδρας συγκεκριμενα
(προφανως μιλαω για αμαξια που ΔΕΝ επιτρεπεται να κυκλοφορουν μεσα στο δακτυλιο)
νομίζω ναι. και από πρακτικής άποψης δηλαδή θα ήταν παράλογο να απαγορεύεται
Rock or Nothing
μπάνιο και χαρά![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Cliques d' huit, enothitee.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Κι όμως κυκλοφορούν ακόμη τέτοιες μαλακίες.Φρέσκια παραλαβή:
Ένα κινέζικο ποίημα. Η ποίηση γεννήθηκε στην Ολλανδία.
Έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου οκτώ φορές, τώρα φτάνει και σε σένα. Θα σου φέρει τύχη, μετά την παραλαβή αυτού του γράμματος θα είσαι τυχερός,-δεν είναι αστείο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στείλε ένα αντίγραφο αυτού του γράμματος σε δικά σου
πρόσωπα . Μην κρατήσετε το γράμμα περισσότερο από 96 ώρες. Ο Κων/νος έλαβε το γράμμα το 1953. Ζήτησε από τη γραμματέα του να κάνει 20 αντίγραφα. Εννέα (9) μέρες αργότερα κέρδισε 9.000.000 στο λαχείο. Ο Κάρολος έλαβε το γράμμα και το ξέχασε. Μερικές μέρες μετά έχασε την δουλειά του. Στη συνέχεια έστειλε το γράμμα και αποκαταστάθηκε η αλυσίδα. Ο Μαρίνος Π. έλαβε το γράμμα το 1967. Το πέταξε και γέλασε. Μερικές μέρες αργότερα έχασε την γυναίκα του ενώ γεννούσε ένα μωρό. Το μωρό ήταν άρρωστο. Έψαξε και βρήκε πάλι το γράμμα, το αντέγραψε είκοσι φορές και το έστειλε. Εννιά μέρες μετά ήρθε η είδηση ότι το μωρό είχε σωθεί και θα γιατρευόταν. Μη ξεχάσεις, μη στείλεις χρήματα και μην υπογράψεις. Σε παρακαλώ στείλε είκοσι αντίγραφα και περίμενε. Την ένατη μέρα θα σου συμβεί κάτι. Αυτή η εντολή γράφτηκε από έναν ιεραπόστολο στις Αντίλλες. Εγώ το στέλνω σ’ εσένα για να μπορέσει να γυρίσει τον κόσμο. Στείλε 20 αντίγραφα σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Μετά από λίγες μέρες θα λάβεις μια έκπληξη. Όλα αυτά είναι αλήθεια, άσχετα αν δεν είσαι προληπτικός .
Spoiler
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ετσι για να χουμε να λεμε δηλαδη, υπαρχει κανεις αλλος εδω μεσα, εκτος απο μενα, που εχει κουνελακι για κατοικιδιο? οχι τπτ αλλο, να ανοιξουμε και κανα θρεντ να λεμε καμια απορια αμα εχουμε. ή ειστε σκυλια και γατια μονο.
There is a light that never goes out
οχι αλλα εχω κατι παλια playboy
(κρυαδα)
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
inb4 στιφαδο
Vielen Dank für alles was mal war
Spoiler
There is a light that never goes out
atahoualpi έχει η αδερφή μου, να την φέρω να τα λέτε;
satan was a lez