1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
regularpaul
Βικ, ξαναδιάβασε αν θες τις 3 (νομίζω) τελευταίες σελίδες
κι αν ακόμα έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε
έχασες λίγο την μπάλα εδώ
Τις θυμάμαι καλά, έχω καλή μνήμη όταν με ενδιαφέρει κάτι.
Σου κάνω και tl;dr σύνοψη στο καπάκι:
i) Σχολιάζω τον Ολυμπιακό, πώς έπαιξε κλπ και εσύ τσίνισες γιατί μετά από τις αδικίες των μικρών είναι λέει "προκλητικό" να το κάνω αυτό.
ii) Σου απάντησα ότι είμαι Ολυμπιακάρα και θα μιλάω για την ομαδάρα μου και ας προκαλείσαι, ότι δεν είμαι ο Νικολακόπουλος ή ο Πουλόπουλος, τονίζοντας (πάλι) ότι βεβαίως αδικήθηκε ο Αστέρας.
iii) Όλα καλά και ωραία λες μεταξύ μας, συμφωνούμε και πιάνουμε κουβέντα για την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου να κερδάει ο μικρός.
iv) Πας και ποστάρεις αυτό:
οι απαντησεις γαυροβαζελων, μονο σε μενα θυμιζουν βουλευτες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ?
που τους λες πχ για την λαιλαπα του δικομματισμου και σου απαντουν οτι ο λαος παλι 70-80% μας εδωσε κλπ?
...και απορείς που σου λέω ότι ακυρώνεις όλη την συζήτηση. Με λίγα λόγια, συμφωνούμε ότι σαν Ολυμπιακός λογικό είναι να θέλω να μιλάω για την ομάδα μου και το πώς έπαιξε ο Ριέρα, παρόλο που πήρε πέτσινο ματς... ...και στο καπάκι είμαι ο Πάγκαλος.
Για πες τώρα εσύ, πού έχασα την μπάλα; Είμαι εκνευριστικά επίμονος γιατί είσαι ο regularpaul. Να μου πει ο regularpaul ότι "στα παπάρια μου αν θες να μιλάς για την ομάδα σου, είναι σιχαμένη και κάνω εμετό αν διαβάζω για αυτήν την επομένη πέτσινου, δε μπα να είσαι και ο *insert σεβαστή από σένα προσωπικότητα*". Σου υπόσχομαι ότι δεν θα επανέλθω. Θα συνεχίσω να μιλάω για τον Ριέρα και τον Ερνέστο και τον Μοντεστό το αλάνι, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος