Page 65 of 103 FirstFirst ... 1555636465666775 ... LastLast
Results 961 to 975 of 1535

Thread: diaskeyes pounai kalyteres apo tin aythentiki ektelesi.

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

μηδέν statik's Avatar

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    kalki otan pareis pik apo to gomenaki, pes an ine kalo i stile.

edit. molis eida oti foraei xl sto thread me ta mplouzakia, akiro.
    eXtra-XL παρακαλω!
    καραlol. μα ΠΟΣΟ πιο 8εος επιτελους?
    (παει τωρα τη γαμησες ε. 8α σου ΜΠΑΖΩΣΩ στο φισκαρισμα ολο το inbox για κανα χρονο!)

Spoiler
    λοιπον, αφου το εκανες που το εκανες απο μονος σου (εισαι και λιγο γλυτσοχαζουλης μ' αυτα ε?..) 8εμα οτι κ καλα εισαι πεφτουλας και ΔΟΥΛΟΣ, ας κανω τον κοπο να σου απαντησω και σοβαρα αν και εν συντομια - δν 8ελει κ πολλη αναλυση (παρολο που ειμαι φαν της στις κοινωνικες συμπεριφορες):Ρ με ολο αυτο που κανεις δημιουργεις μια σκατοκατασταση ΚΑΙ στο φυλο σου* και στο δικο μου* (βλεπεις και παλι για σενα δουλευω, περναω φιλικη/συμβουλατορικη γραμμουλα και τετοια - τι με βαζεις να κανω, ουτε στην αριστερουλα να 'μουνα!). κατα πρωτον, στο δικο σου* γιατι εμφανιζεσαι ως αγαμητουλης λιγδοπεφτουλας που λιβανιζει τα γκομενετα βγαζοντας μια γενικη κουραστικη εικονα (επειδη οπως και να το κανεις η πλειοψηφια των αντρωνε ειναι σαν την παρτη σου) σκυλοελληναριας και πεο-μιζεριλας, και κυριως κανοντας τα πιπινακια να 3ενερωνουν και να σας τσουβαλιαζουν μετα ολους στο ιδιο κρα3ιμο (3ερεις αυτα τα καργα παπαριστικα μικροαστικα "ολοι οι αντρες ιδιοι μαλακες πεφτουλες ειναι"). μεγαλο κριμα, ε? συν τοις αλλοις ετσι, ΔΕΝ ΧΩΝΕΙΣ μεγαλε αν δεν στο 'χουν πει! ασε που στην καλυτερη τα πιπινοMILFομωρακια το (και ΟΧΙ τον) παιρνουν/με πανω τους και μετα 8α τρως αλαδωτο *διπλο* πιτογυρο αφου γινονται/μαστε και πολυ γαμαουα εφ' οσον μας-την-πεφτει-συνεχως-και-αδιακριτως-και-ο-κα8ε-τελειωμενος-χλεμπουριδης, ε και αρα εχουμε τις απειρες επιλογαρες οποτε και στις ωο8ηκαρες μας ολα! συνεπως, φαε κοσμε τζαμπα γλαροσουπα... για το υπολοιπο 8εμα και πιο σοβαρο του ποσο κανει κακο στο δικο μου* φυλο η φαση του σε3ισμου και του "8α-την-σκισω-απ-οποια-τρυπα-την-ΤΡΥΠΑ", φανταζομαι δεν χρειαζεται να επεκτα8ω ιδιαιτερως, τα 'χουν πει αλλοι/ες καλυτερα απο μενα (:

*οπου σου/μου παραπανω βλεπε γενικα ε, δν το προσωποποιω.

3ερω, κουραζω, αλλα εχω 2-3 πιο λασκα μερες τελευταια για να πεταω και γω τις μαλακιες μου.

Spoiler
    κατα τα αλλα ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ (!) lolol.
    anti-metal

compos mentis

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

μια φορά ξενυχτώ και γω στο φορουμ και να τι βλέπω

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by statik View Post
    Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    kalki otan pareis pik apo to gomenaki, pes an ine kalo i stile.

edit. molis eida oti foraei xl sto thread me ta mplouzakia, akiro.
    eXtra-XL παρακαλω!
    καραlol. μα ΠΟΣΟ πιο 8εος επιτελους?
    (παει τωρα τη γαμησες ε. 8α σου ΜΠΑΖΩΣΩ στο φισκαρισμα ολο το inbox για κανα χρονο!)

Spoiler
    λοιπον, αφου το εκανες που το εκανες απο μονος σου (εισαι και λιγο γλυτσοχαζουλης μ' αυτα ε?..) 8εμα οτι κ καλα εισαι πεφτουλας και ΔΟΥΛΟΣ, ας κανω τον κοπο να σου απαντησω και σοβαρα αν και εν συντομια - δν 8ελει κ πολλη αναλυση (παρολο που ειμαι φαν της στις κοινωνικες συμπεριφορες):Ρ με ολο αυτο που κανεις δημιουργεις μια σκατοκατασταση ΚΑΙ στο φυλο σου* και στο δικο μου* (βλεπεις και παλι για σενα δουλευω, περναω φιλικη/συμβουλατορικη γραμμουλα και τετοια - τι με βαζεις να κανω, ουτε στην αριστερουλα να 'μουνα!). κατα πρωτον, στο δικο σου* γιατι εμφανιζεσαι ως αγαμητουλης λιγδοπεφτουλας που λιβανιζει τα γκομενετα βγαζοντας μια γενικη κουραστικη εικονα (επειδη οπως και να το κανεις η πλειοψηφια των αντρωνε ειναι σαν την παρτη σου) σκυλοελληναριας και πεο-μιζεριλας, και κυριως κανοντας τα πιπινακια να 3ενερωνουν και να σας τσουβαλιαζουν μετα ολους στο ιδιο κρα3ιμο (3ερεις αυτα τα καργα παπαριστικα μικροαστικα "ολοι οι αντρες ιδιοι μαλακες πεφτουλες ειναι"). μεγαλο κριμα, ε? συν τοις αλλοις ετσι, ΔΕΝ ΧΩΝΕΙΣ μεγαλε αν δεν στο 'χουν πει! ασε που στην καλυτερη τα πιπινοMILFομωρακια το (και ΟΧΙ τον) παιρνουν/με πανω τους και μετα 8α τρως αλαδωτο *διπλο* πιτογυρο αφου γινονται/μαστε και πολυ γαμαουα εφ' οσον μας-την-πεφτει-συνεχως-και-αδιακριτως-και-ο-κα8ε-τελειωμενος-χλεμπουριδης, ε και αρα εχουμε τις απειρες επιλογαρες οποτε και στις ωο8ηκαρες μας ολα! συνεπως, φαε κοσμε τζαμπα γλαροσουπα... για το υπολοιπο 8εμα και πιο σοβαρο του ποσο κανει κακο στο δικο μου* φυλο η φαση του σε3ισμου και του "8α-την-σκισω-απ-οποια-τρυπα-την-ΤΡΥΠΑ", φανταζομαι δεν χρειαζεται να επεκτα8ω ιδιαιτερως, τα 'χουν πει αλλοι/ες καλυτερα απο μενα (:

*οπου σου/μου παραπανω βλεπε γενικα ε, δν το προσωποποιω.

3ερω, κουραζω, αλλα εχω 2-3 πιο λασκα μερες τελευταια για να πεταω και γω τις μαλακιες μου.

Spoiler
    κατα τα αλλα ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ (!) lolol.
    πες την αληθεια εισαι αλλο ενα απο τα αλτερ ιγκο της Σταυρουλας.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by statik View Post
    δυο) 8εωρεις δλδ καλυτερο το οριτζιναλ κομματι απο τις ντισκοβιες που το βγαλανε?
    όχι , αλλά δεν απαγορεύεται να μην μου αρέσει κανένα από τα δύο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

μηδέν statik's Avatar

@ Marillion:

σορυ ρε εχεις δικιο, παραφερ8ηκα!

@ freak brother:

...με 3εσκεπασες... ):

Spoiler
    αλλα take it back |:

@ KoiliaSamprela:

αλοιμονο, οτι 8ες σου αρεσει ρε, απλα ετσι οπως το καταλαβα νομισα οτι υπερασπιστηκες το καρεκλαδικο και απλα εκρα3ες ανιτα για να κρα3εις το πηδημα με νικοσπηλια. κυριλε και ολα κουλ και δεν τρεχει μια δικε μου καιλοιπακαιολακαλα :Ρ
    anti-metal

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Το βλέπουμε έχοντας ανοιχτό το spoiler με το signature του bbq
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Slayer - Dissident Aggressor άνετα.

Όχι καλύτερη απ'το αυθεντικό, αλλά φοβερή: The Devil's Blood - White Faces

Αν δεν έχουν αναφερθεί σημαίνει ότι ξέρω να χρησιμοποιώ το search.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ολο το Garage Inc. και ιδιαιτερα Loverman. Whiskey In The Jar οι ιδιοι οι Ιρλανδοι το προσκυνουν.Astronomy οπως θα επρεπε να ειχε γραφτει εξαρχης αν δεν ηταν λιγο gay οι B.O.C. Turn The Page περιπου 15 φορες καλυτερο, το αυθεντικο δεν ακουγεται. Καλα για ολα τα τραγουδια Diamond Head που υπαρχουν στα δυο CD, μαλλον κι οι ιδιοι οι Diamond Head μονο απο Metallica τα ακουνε πλεον. Μονο το Stone Cold Crazy δεν ειναι καλυτερο κι ειναι απλα ισαξιο, οπως και το National Acrobat/Sabbra Cadabra που ειναι επισης ισαξιο.

flame on.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

lcsgp FIXXXER's Avatar

ε γι αυτο εγραψα φλειμ ον ρε τσακαλι!
    Τα πιστευω πληρως ολα οσα εγραψα

Spammity Spam rat_poison's Avatar

το τέλος το δρόμου του τρολλ είναι όταν το λες και πιστεύεις κιόλας
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

lcsgp FIXXXER's Avatar

παραδοξως το ποστ μου αν και τρολαρισμα ειναι λιγοτερο καθυστερημενο απο τα περισσοτερα ποστς στο αλλο θρεντ και απο πολλα στο παρον