λοιπον, αφου το εκανες που το εκανες απο μονος σου (εισαι και λιγο γλυτσοχαζουλης μ' αυτα ε?..) 8εμα οτι κ καλα εισαι πεφτουλας και ΔΟΥΛΟΣ, ας κανω τον κοπο να σου απαντησω και σοβαρα αν και εν συντομια - δν 8ελει κ πολλη αναλυση (παρολο που ειμαι φαν της στις κοινωνικες συμπεριφορες):Ρ με ολο αυτο που κανεις δημιουργεις μια σκατοκατασταση ΚΑΙ στο φυλο σου* και στο δικο μου* (βλεπεις και παλι για σενα δουλευω, περναω φιλικη/συμβουλατορικη γραμμουλα και τετοια - τι με βαζεις να κανω, ουτε στην αριστερουλα να 'μουνα!). κατα πρωτον, στο δικο σου* γιατι εμφανιζεσαι ως αγαμητουλης λιγδοπεφτουλας που λιβανιζει τα γκομενετα βγαζοντας μια γενικη κουραστικη εικονα (επειδη οπως και να το κανεις η πλειοψηφια των αντρωνε ειναι σαν την παρτη σου) σκυλοελληναριας και πεο-μιζεριλας, και κυριως κανοντας τα πιπινακια να 3ενερωνουν και να σας τσουβαλιαζουν μετα ολους στο ιδιο κρα3ιμο (3ερεις αυτα τα καργα παπαριστικα μικροαστικα "ολοι οι αντρες ιδιοι μαλακες πεφτουλες ειναι"). μεγαλο κριμα, ε? συν τοις αλλοις ετσι, ΔΕΝ ΧΩΝΕΙΣ μεγαλε αν δεν στο 'χουν πει! ασε που στην καλυτερη τα πιπινοMILFομωρακια το (και ΟΧΙ τον) παιρνουν/με πανω τους και μετα 8α τρως αλαδωτο *διπλο* πιτογυρο αφου γινονται/μαστε και πολυ γαμαουα εφ' οσον μας-την-πεφτει-συνεχως-και-αδιακριτως-και-ο-κα8ε-τελειωμενος-χλεμπουριδης, ε και αρα εχουμε τις απειρες επιλογαρες οποτε και στις ωο8ηκαρες μας ολα! συνεπως, φαε κοσμε τζαμπα γλαροσουπα... για το υπολοιπο 8εμα και πιο σοβαρο του ποσο κανει κακο στο δικο μου* φυλο η φαση του σε3ισμου και του "8α-την-σκισω-απ-οποια-τρυπα-την-ΤΡΥΠΑ", φανταζομαι δεν χρειαζεται να επεκτα8ω ιδιαιτερως, τα 'χουν πει αλλοι/ες καλυτερα απο μενα (:
*οπου σου/μου παραπανω βλεπε γενικα ε, δν το προσωποποιω.
3ερω, κουραζω, αλλα εχω 2-3 πιο λασκα μερες τελευταια για να πεταω και γω τις μαλακιες μου.