Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
Spoiler
περιμένω ποστ σπίριτκράσερ μετά τα δικά μου "αν" του τύπου "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" και για να πω την αληθεια μπορεί να έχει και δίκιο
Λολ. Όχι είμαι υπέρ των "αν" σαν κομμάτι ανάλυσης όπως έκανες εσύ, όπως είχα κάνει κι εγώ. Με ενοχλει η απαξίωση του "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια". Στα "αν" σου, όμως, κάνεις ένα λάθος: Όπως είπες, κάποιες φορές ακόμα και όταν νικάτε με χάλια εμφάνιση θα πείτε κάποιοι ότι "μπλαμπλα κερδίσαμε αλλά η ομάδα χάλια/αντε γαμησου ζεσουάλδο/φταίει ο Τεν Κατε κτλ, μονος που επαιζε ήταν ο Σισε" <--[Generic βαζελοverdict]. Θέλω να πω πως ακόμα και αν ήταν ανάποδα μάλλον θα βλέπατε τα ίδια στραβά.

Από την άλλη:

Ρε συ ομως, για να κερδίσεις τον μάκο και τον καράμπελα, και τον γιάχιτς και τον δέλλα, πρέπει να κατέβεις με την πρώτη σου εντεκάδα στο ακέραιο;
Όταν η βασική σου ενδεκάδα έχει Μπουμσονγκ, Σπυρόπουλους, Μαρίνους κτλ. ε σόρρυ αλλά ναι.

Επειδή δεν είδα, ο Καρνέζης τα πήγε καλα; Και γιατί μπήκε βασικός; Ήταν η έκπληξη Ζεσουάλδο που έλεγαν τα έντυπα τόσες μέρες ή τραυματίστηκαν οι υποδελοιποι;