Page 104 of 139 FirstFirst ... 45494102103104105106114 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

είδα ότι είχα βγει ραντεβού με τον ξήγα και περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Δεν είχε αναφερθεί κανείς σε επαγγέλματα και τα σχετικά οπότε το κλίμα ήταν ανάλαφρο, αλλά εγώ έβλεπα ότι κάτι τον προβλημάτιζε. Στο τέλος του ραντεβού μου πρότεινε με αμηχανία να ξαναβγούμε, εγώ δέχτηκα, εκείνος είπε ότι μπορούμε να ξανάρθουμε εδώ που είναι ωραία, κι εγώ του είπα "μπορούμε να πάμε και στη ΓΑΔΑ που είναι κι απέναντι απ'το σπίτι μου".

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

σε ποιον όροφο της ΓΑΔΑ είπατε ή όπου σας πήγαινε το πάθος?

satan was a lez

survivor scarecrow's Avatar

inb4: Παρά τις φήμες τo ραντεβού θα πραγματοποιηθεί κανονικά

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ένα συνοθύλευμα σουρεαλιστικών σκηνών χωρίς καμία λογική σύνδεση, απ'τις οποίες ξεχώρισε η ανακοίνωση στα ραδιόφωνα πως έχουμε επίσημα πόλεμο και πως απο δώ και πέρα θα πρέπει να φοράμε καλσόν μέσα απ'τα ρούχα μας για να μην μας τσιμπάνε οι αράχνες και οι κατσαρίδες (...) και πως θα πρέπει να φροντίσουμε τους άνεργους δίνοντας τους ΨΩΜΙ και ανάψανε φώτα στους δρόμους (ήταν νύχτα), οι οποίοι μοιάζανε όπως το 1950, και αρχίσαν να βολτάρουν στρατιωτικοί και επικρατούσε γενικά ένα συναίσθημα φόβου και αγωνίας, ενώ τα σκηνικά γύρω φαίνονταν να παρακμάζουν με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
    =|

lcsgp FIXXXER's Avatar

Βαζω V for Vendetta τωρα

read between the lines Shadowking's Avatar

ότι ήμουν σε αυτοκίνητο με γνωστή χρήστρια του ER και πηγαίναμε γαμιόντας και έπαιζε τέρμα το 14 years των g'n'r, δεν ξέραμε στίχους αλλά τραγουδάγαμε κάτι ακατάληπτα πάνω στην μελωδία. μετά τρακάραμε. slash να παίζει σόλα πάνω από τον γκρεμό, δεν είχε.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

είδα ότι ήμουν με τον κίντομ και περπατούσαμε στο δρόμο και ξαφνικά εμφανίστηκε ο φάντομντακ και μας είπε με πολύ αυστηρό ύφος ότι στην πορεία στις 6 δεκέμβρη δε θα μπουν στο μπλοκ τους ΑΣΧΕΤΟΙ κι ότι θα μπαίνει κανείς μόνο δείχνοντας κομματική ταυτότητα και "δοκιμάστε να κάνετε καμιά μαλακία και θα δείτε" κι εγώ είχα στεναχωρηθεί πολύ, ενώ ο κίντομ προσπαθούσε να του την ψιλοπέσει για να τον καταφέρει να μας βάλει στο μπλοκ.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

oloi vlepoyn oneira me erites, dld i mas dulevete i den tin palevete

eida oti vghke to la noire kai itan malakia kai ksipnisa tromagmenos

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by tamagothi View Post
    είδα ότι ήμουν με τον κίντομ και περπατούσαμε στο δρόμο και ξαφνικά εμφανίστηκε ο φάντομντακ και μας είπε με πολύ αυστηρό ύφος ότι στην πορεία στις 6 δεκέμβρη δε θα μπουν στο μπλοκ τους ΑΣΧΕΤΟΙ κι ότι θα μπαίνει κανείς μόνο δείχνοντας κομματική ταυτότητα και "δοκιμάστε να κάνετε καμιά μαλακία και θα δείτε" κι εγώ είχα στεναχωρηθεί πολύ, ενώ ο κίντομ προσπαθούσε να του την ψιλοπέσει για να τον καταφέρει να μας βάλει στο μπλοκ.
    τι είδους πέσιμο;

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

με τέτοιες ερωτήσεις θα μπει κάνας άσχετος και θα νομίσει ότι δεν κάνω αρκετά γκέι ποστ.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αφου λοιπον ξυπνησα απο το ονειρο που μολις ειχα δει, το οποιο περιλαμβανε αποτυχια με σκορ 30% στις πολυ σημαντικες εξετασεις της επομενης βδομαδας καθως αντι για Αναλυτικες Δυναμικες και Ηλεκτρομαγνητισμους με εξετασαν στα κουτσομπολια των διασημων και σε κατι τριβια που δεν τα ξερει κανεις, ξεκινησα να περπαταω στον 35ο οροφο των εστιων του πανεπιστημιου της Καλιφορνιας. Η θεα απεξω ηταν πανομοιοτυπη με την τοποθεσια γνωστη και ως Polis Massa, και καθως προχωρουσα στο διαδρομο, εφτασα στο πολυποθητο δωματιο στα δεξια, στο οποιο και εισηλθα για να επισκεφτω τον αγαπημενο μου φιλο Blackie. Ο Blackie δεν ηταν στο δωματιο, αλλα ηταν καποιος που εμοιαζε λιγακι με τον Unholy Martyr και αποδεικνυεται πως ηταν ο μικρος του αδερφος, ο οποιος ειχε αγκαλια μια γκομενα. Με πληροφορησε πως ο Blackie ελειπε, και μου ειπε να αφησω πανω στο κρεβατι του (το πανω απο τα δυο που ηταν στο δωματιο) τα πραγματα που του ειχα φερει. Καθως πηγα να φυγω ειδα διπλα στην πορτα ενα σωρο γρανιτες μεσα στη συσκευασια τους, αλλες πεταμενες απο δω κι απο κει, κι αλλες σε ταξη, οι οποιες ειχαν τη μορφη του Blake Griffin. Απο οτι φαινεται ειχε παρει μεταγραφη μολις απο το Memphis στους LA Clippers και ο Blackie ειχε αλλαξει ομαδα, κι ετσι ολοι του οι φιλοι του ειχαν κανει δωρο γρανιτες Blake Griffin, οπως κι εγω, κατι το οποιο ανακαλυψα οταν ειδα τη γρανιτα στα χερια μου τυλιγμενη σε συσκευασια δωρου. Μετα ξυπνησα πραγματικα, εντρομος για το τι σκατα συμβαινει εκει μεσα.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Λοιπον, το όνειρο που είδα χτές είχε τρείς φάσεις.

Αρχικά ήταν μια ζόμπι apocalypse μόνο που ήταν αρχικά στάδια και οι άνθρωποι ήταν ακόμα πολύ περισσότεροι από τα ζόμπι. Θυμάμαι σκηνές στο λύκειο που πήγα μεταξύ άλλων. Μετά ανακαλύψαμε οτι τα ζόμπι το βράδυ είχαν πλήρη διαύγεια και μπορούσαν να μιλάνε κανονικά, αλλά λόγο της κατάστασής τους πολλά ήταν εντελώς πικρόχολα και κυνικά Με το που έβγαινε ο ήλιος όμως γινόντουσαν πάλι mindless predators.

Πιο μετά βρέθηκα romantically involved με μία ζομπίτσα (που φυσικά μπορούσα να βλέπω μόνο νύχτα), αλλά εγώ αγχωνόμουνα γιατί όκει, in her spare time she ate people. Μια φορά κιόλας κόντεψε να με φάει γιατί ξημέρωνε και δεν ήθελε να το διαλύσουμε ακόμα.

Δεύτερη φάση, γινόταν μια μεγάλη πορεία με άτομα απο ER (όχι διαμαρτυρίας, καπου πηγαίναμε μαζικά) Πιθανώς να σχετίζετε με την πρώτη φάση και τα ζόμπι μιας και ήταν και άλλος κόσμος πολύς. Μεταξύ άλλων θυμάμαι να έιδα την drumsick με ένα backpack που αποτελούταν από 4 δίλιτρα μπουκάλια κοκακόλα και κουβαλούσε ένα καλάμι ψαρέματος. Σε κάποια φάση είχαμε σταματήσει σε ένα νερόλακο μικρό κοντά, από τον οποίο ψάρεψε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψάρι (το οποίο παίζει και να χώραγε με το ζόρι εκεί μέσα, σουρεαλισμός.)

Φάση τρίτη, για κάποιο λόγο εκτυλισσόταν ένα ανθρωποκυνηγητό, όπου κυβερνητικοί παράγοντες κυνηγούσαν εμένα, ενα dwarf, και έναν αγνώστης ταυτότητας περίεργο τύπο που ήταν μαζί μας. Αυτό ήταν υποτίθετε η κατάληξη της πορείας, και μπορεί να γινόταν επειδή ήμασταν από τους λίγους που ξέραμε το μεγάλο μυστικό, ότι δηλαδή τα ζόμπι τη νύχτα ήταν φυσιολογικά. Το τέλος του κυνηγητού αυτού μας βρήκε σε ένα ψηλό κτήριο στην ιταλία να προσπαθούμε να κατεβούμε κάτω στους δρόμους κάνοντας bounce πάνω σε τέντες μπαλκονιών. Μετά πηδήξαμε στη θάλασσα όπου πιο μέσα ήταν μια βάρκα που θα μας έπερνε να μας σώσει και καλά, και κολυμπάγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε αλλά οι πράκτορες μας κυνηγούσαν. Σε κάποια φάση ένας από δαύτους ήταν πίσω μου, και του έριξα μια κλωτσιά στη μούρη, αλλά μετά του ζήτησα συγνώμη γιατί φάνηκε στεναχωρημένος Τελικά φτάσαμε σε μια τσιμεντένια ράμπα που οδηγούσε στη βάρκα, αλλά ήταν καλυμένη με βρύα και λοιπά και γλυστρούσε τόσο που ήταν αδύνατο να σκαρφαλώσεις και κάπου εκεί άρχισα να σκεύτομαι πόσο μισώ αυτές τις γλυστερές ράμπες όταν τις βλέπω στον ύπνο μου και συνηδειτοποίησα οτι μάλλον ξύπνησα.

Spoiler
    Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

Quote Originally Posted by MoRmEnGiL View Post
    Λοιπον, το όνειρο που είδα χτές είχε τρείς φάσεις.

Αρχικά ήταν μια ζόμπι apocalypse μόνο που ήταν αρχικά στάδια και οι άνθρωποι ήταν ακόμα πολύ περισσότεροι από τα ζόμπι. Θυμάμαι σκηνές στο λύκειο που πήγα μεταξύ άλλων. Μετά ανακαλύψαμε οτι τα ζόμπι το βράδυ είχαν πλήρη διαύγεια και μπορούσαν να μιλάνε κανονικά, αλλά λόγο της κατάστασής τους πολλά ήταν εντελώς πικρόχολα και κυνικά Με το που έβγαινε ο ήλιος όμως γινόντουσαν πάλι mindless predators.

Πιο μετά βρέθηκα romantically involved με μία ζομπίτσα (που φυσικά μπορούσα να βλέπω μόνο νύχτα), αλλά εγώ αγχωνόμουνα γιατί όκει, in her spare time she ate people. Μια φορά κιόλας κόντεψε να με φάει γιατί ξημέρωνε και δεν ήθελε να το διαλύσουμε ακόμα.

Δεύτερη φάση, γινόταν μια μεγάλη πορεία με άτομα απο ER (όχι διαμαρτυρίας, καπου πηγαίναμε μαζικά) Πιθανώς να σχετίζετε με την πρώτη φάση και τα ζόμπι μιας και ήταν και άλλος κόσμος πολύς. Μεταξύ άλλων θυμάμαι να έιδα την drumsick με ένα backpack που αποτελούταν από 4 δίλιτρα μπουκάλια κοκακόλα και κουβαλούσε ένα καλάμι ψαρέματος. Σε κάποια φάση είχαμε σταματήσει σε ένα νερόλακο μικρό κοντά, από τον οποίο ψάρεψε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψάρι (το οποίο παίζει και να χώραγε με το ζόρι εκεί μέσα, σουρεαλισμός.)

Φάση τρίτη, για κάποιο λόγο εκτυλισσόταν ένα ανθρωποκυνηγητό, όπου κυβερνητικοί παράγοντες κυνηγούσαν εμένα, ενα dwarf, και έναν αγνώστης ταυτότητας περίεργο τύπο που ήταν μαζί μας. Αυτό ήταν υποτίθετε η κατάληξη της πορείας, και μπορεί να γινόταν επειδή ήμασταν από τους λίγους που ξέραμε το μεγάλο μυστικό, ότι δηλαδή τα ζόμπι τη νύχτα ήταν φυσιολογικά. Το τέλος του κυνηγητού αυτού μας βρήκε σε ένα ψηλό κτήριο στην ιταλία να προσπαθούμε να κατεβούμε κάτω στους δρόμους κάνοντας bounce πάνω σε τέντες μπαλκονιών. Μετά πηδήξαμε στη θάλασσα όπου πιο μέσα ήταν μια βάρκα που θα μας έπερνε να μας σώσει και καλά, και κολυμπάγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε αλλά οι πράκτορες μας κυνηγούσαν. Σε κάποια φάση ένας από δαύτους ήταν πίσω μου, και του έριξα μια κλωτσιά στη μούρη, αλλά μετά του ζήτησα συγνώμη γιατί φάνηκε στεναχωρημένος Τελικά φτάσαμε σε μια τσιμεντένια ράμπα που οδηγούσε στη βάρκα, αλλά ήταν καλυμένη με βρύα και λοιπά και γλυστρούσε τόσο που ήταν αδύνατο να σκαρφαλώσεις και κάπου εκεί άρχισα να σκεύτομαι πόσο μισώ αυτές τις γλυστερές ράμπες όταν τις βλέπω στον ύπνο μου και συνηδειτοποίησα οτι μάλλον ξύπνησα.

Spoiler
    Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά.

ORLY?
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by my_troubled_Mind View Post

ORLY?

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

lcsgp FIXXXER's Avatar

Εχει γαμηθει η φαση, εδω και ενα μηνα βλεπω οτι ναναι.

Ημουν που λετε σε ενα κομιξαδικο, το οποιο ειχε τη διαρρυθμιση μπαρ (και οχι μονο). Φανταστειτε το σαν ενα μακροστενο παγκο, πισω απο τον οποιον ηταν 3-4 ατομα που δουλευαν εκει περα και απειρα ραφια απο κομιξ, ολα αρχειοθετημενα ομως, οποτε οτι ηθελες επρεπε να το ζητησεις. Εκει λοιπον πηγα να ζητησω για καποιο λογο το καινουριο κομικ Σουπερμαν, το οποιο ομως στο ονειρο μου συμβολιζε το τελευταιο επεισοδιο Smallville, καθως ενιωθα πως αν διαβασω το κομικ θα ειναι σα να εχω δει τη σειρα. Ο υπαλληλος μου ειπε πως δεν το εχει και πως το αναμενει την επομενη βδομαδα, αλλα μου εδειξε ενα σωρο αλλες εναλλακτικες προτασεις. Εκεινη τη στιγμη προσεξα οτι στο σκαμπο (εντελως σαν μπαρ λεμε η διαρρυθμιση) διπλα μου ηταν ο David Beckham, λιγο πιο ψηλος απο οτι στην πραγματικοτητα και πιο τουμπανος, με τον οποιο μιλουσαμε σε πολυ φιλικο κλιμα και αυτος επινε εναν χυμο με 2-3 καλαμακια και ομπρελιτσα, πολυ καλοκαιρι φαση.

Ταυτοχρονα με ολο το σκηνικο με το Beckham, προσεξα οτι στον παγκο πανω, μαζι με ενα σωρο αλλα αστεια αντικειμενα που ενδεικνυονται για φαρσες, οι υπαλληλοι ειχαν ενα αντικειμενο σε σχημα πεους το οποιο ηταν στηριγμενο σε ενα ελατηριο, και αν το πιπιλιζες (...) για λιγα δευτερολεπτα εβγαζε μια κολλωδη ουσια που εμοιαζε φυσικα με σπερμα, αλλα στην ουσια ηταν καποιο πηχτο παρασκευασμα απο καραμελα. Ετσι οπως μιλουσα με τον Beckham διπλα μου καθοταν μια ξανθουλα σκετη καυλα, κοντουλα σχετικα και μικροκαμωμενη με γλυκο προσωπο η οποια φαινοταν να με γουσταρει και μου πιασε την κουβεντα. Εντωμεταξυ το ολο σκηνικο ειχε ξαφνικα μετατραπει σε καλοκαιρινο μπαρ και δεν ειχε αλλαξει τιποτα στη διαρρυθμιση, απλα οτιδηποτε ηταν απο ασπρους τοιχους προηγουμενως, τωρα ηταν ψαθινο, ενω ο χωρος μας πισω ηταν πλεον γεματος βαρελια με κερια επανω και ρομαντικο χαλαρο καλοκαιρινο κλιμα λες και εισαι σε τροπικο νησι.

Σε καποια φαση επιασε τον David η μαλακια του, και πηρε το ψευτικο πεος και το πιεζε ωστε να μου κανει πλακα και να με πιτσιλισει με το κολλωδες υγρο, και οπως προσπαθουσα να τον αποφυγω χτυπησα καταλαθος στο ματι την κοπελιτσα, η οποια αρχισε να βριζει τον Beckham και να τον λεει μαλακα ολη την ωρα και ηλιθιο, ενω εγω της ζητουσα συγνωμη και προσπαθουσα να τους χωρισω αφου ο David ηθελε να τη σπασει στο ξυλο. Καταφερα να τον κανω να ηρεμησει λεγοντας του πως δεν αξιζει και πως θα του κανει μηνυση, και πως δεν εχει καμια σημασια που τον εβρισε μια τυχαια, σιγα και τι εγινε, ενω στην αλλη πηγαινα και ελεγα να ηρεμησει και πως δεν το ηθελε ο Beckham.

Εκει που εμοιαζαν ολα να εχουν ηρεμησει, αυτη ξαφνικα σπαστηκε απο κατι ασχετο και σηκωθηκε και αρχισε να ουρλιαζει παλι στο φιλο μου το David, και αυτος της εριξε μια μικρη σπρωξια, ενω απο το πουθενα εσκασε ενας γιγαντας δυομιση μετρα και 230 κιλα, κινηθηκε προς το μερος της, της εσκασε μια κλωτσια στο ποδι προς τα πανω κι αυτη απογειωθηκε, εσκασε στο ψαθινο ταβανι του μπιτσομπαρου και προσγειωθηκε στο δαπεδο με τα τεσσερα της ακρα να κρεμονται ολη την ωρα. Καπου εκει πηγα να δω αν ζει, ειδα οτι αναπνει και φωναζα να καλεσει καποιος ασθενοφορο, ενω το ποδι της ειχε σχεδον κοπει απο την κλωτσια του γιγαντα.