Amnesiac: ο ευτυχισμένος θεατής της ΕΡΤ.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Όντως στο τέλος του αμνήζιακ-βίντεο φαίνεται λίγο η γραβάτα Γιαννακόπουλος. Τι διάολο είναι αυτό, μωβ με αστεράκια; sailormoon;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
τουλαχιστον εδωσε απαντησεις ο ιαν ο βουγιουκας κατι ειναι και αυτο
να δωσουμε και ενα δικιο στον warlord που παραπονιεται για την διαιτησια(γνωστος ολυμπιακος ο τομι σχινας) και την ερτ με τον καρεδακια(αλλος αντιπαναθηναικος αυτος!!)
οχι διαιτησια γενικα για τη φαση με νικολας λεμε και τον σπαζαρχιδορεπορτερ (οχι τον καρεδακια) που φωναζε τη παταει και τη παταει λες και ηταν σπιτι του και εβλεπε το ματς με γαυρους φιλους του
με (πρασινα) γυαλια βλεπω οτι δεν παταει γραμμη
κοιτάζοντας με το αριστερό μάτι, μου φάνηκε πως πατάει γραμμή
κοιτάζοντας λίγο καλύτερα με το δεξί, νομίζω δεν πατούσε
οταν το είδα και με τα δυο μου φάνηκε κάπως τρισδιάστατο
Spoiler
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
νταξ, βασιλη βασιλη γαμα το τριφύλλι και τετοια..
στο 1:27 φωναζουν καποιοι "ντουσαν ντουσαν" ακούνε καλα τα αυτιά μου ?
Ρε είναι δυνατόν να συζητάμε γι' αυτή τη φάση; Συνέλθετε, μπάσκετ είναι. Η διαιτησία ήταν οκ γενικά και είχε και τα αρχίδια να διακόψει το ματς με πολύ λιγότερα σκηνικά από άλλες φορές.
Εγώ διασκέδασα με τη χαρά των κόκκινων εφημερίδων. Ειδικά με τον γαυρο που μειώνει τρομερά το μέγεθος της ομάδας που υποστηρίζει με το να γράφει τέτοιες πομπώδεις αηδίες για μια νίκη στη μέση της χρονιάς. Ειδικά το "τους κόψαΜΕ (!!) το μπάσκετ" ήταν τρομερό μέσα στη χαζομάρα του! Για το κολωνάκι δίπλα που μιλάει για "αίσχη στο ΟΑΚΑ", μετά τα περσινά στο ΣΕΦ, κανονικά θέλει εισαγγελέα, αλλά τέτοια (χ)ώρα, τέτοια λόγια.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ποια διαιτησια μωρε, τη τραγικοτητα του ρεπορτερ σχολιασα. Ναι για μενα μαλλον δεν παταει ο νικολας, αλλα στ αρχιδια μου κιολας, ο διαιτητης ειναι ακριβως μπροστα προφανως ειδε καλυτερα. Ο παπαρας ο ρεπορτερ με την ιδια οπτικη γωνια με μας, γκαριζε και πιο πριν και πιο μετα και να ρε παιδια αφου παταει. αυτα.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Απότι διαβάζω, εκτός από το ξύλο που έφαγε αυτός με τη φωτοβολίδα από τους οπαδοί ΠΑΟ, η αστυνομία έκανε συλλήψεις για τις ρίψεις και τα λέιζερ (!). Καλά νέα αυτά, αν και αμφιβάλω αν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σε αγώνα που πραγματικά γινόσαντο αίσχη.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
thliveroi gavroi opadoi,apo8ewnoun ton iouda pou persi tou petagane kotronia
Αποτυχημένη αποτύπωση πόνου. Και ο Ιησούς Χριστός θα τον αποθέωνε.
It is known.