ναι ρε οντονιαν, είναι ποστ οπαδικης τυφλωσης το αποπανω, στη νοοτροπια "και νεκρός να είμαι, πρέπει να το κερδίσω αυτό το ματς".
ναι ρε οντονιαν, είναι ποστ οπαδικης τυφλωσης το αποπανω, στη νοοτροπια "και νεκρός να είμαι, πρέπει να το κερδίσω αυτό το ματς".
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
καθυστερημενος φιξερ που μπηκε να γραψει για τη νικη της ομαδας του σε ματς που δεν εχει δει και ενω εκραζε στο τσατ "τους σκατοφλωρους που βλεπουν ΓΑΜΩΜΠΑΣΚΕΤ" οπως ανεφερε
χαλια ματς..
ο παο που τοοοοοσα χρονια παιζει με πικ ν ρολ δεν εκανε ενα καλο πικ σε ολο το ματς....ουτε εξτρα πασες για ελευθερα σουτ ουτε τπτ απτο γνωστο καλο μπασκετ του παο....
στην αμυνα κριθηκε για μενα παντως...κακες επιθεσεις κ οι 2 ομαδες εκαναν αλλα στο τελος η αμυνα του παο κακη!
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Άλλο ένα ποστ "δεν είδα το ματς αλλά..."
Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο γαυρος μπήκε καλύτερα μετά τη διακοπή. Τη μεγαλύτερη διαφορά του παιχνιδιού την έκανε μετά και ενώ έχανε με έναν πόντο πριν (+ τους πόντους από τις βολές Μπατίστ αμέσως μετά, αν θυμάμαι καλά).
Εμένα από αυτό το ματς μου έλειψε ο Σάρας. Όταν ο ΠΑΟ ρολάρει, κανένας γαυρος δεν τον έχει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως το ματς πάει όπως αυτό, θα ήταν υπερπολύτιμα και τα σουτ του και η δημιουργία του.
Last edited by Odonian; 13-01-2011 at 00:36.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ειπα να παω μια φορα στο μπασκετ μετα απο τοσα χρονια και καναμε το χειροτερο παιχνιδι που θυμαμαι...καπως πηγαν να το σωσουν σατο και ντρου κυριως αλλα μεχρι εκει.
μακαρι να ισχυει η φημη οτι γυριζει ο σισκα.
ασχετο αλλα χαζευα τον σισσε που κοιτουσε αποσβολομενος στο τελος και απορω τι θα σκεφτοταν βλεποντας ολο το γηπεδο να χειροκροτα την ομαδα μετα απο ηττα στο ντερμπυ...τεραστια διαφορα στα 2 τμηματα.
O Σάρας έπρεπε να έχει μείνει, αυτό έχω να πω, θα ήταν το κατάλληλο μπακ απ του Μήτσου όταν δεν τραβάει ή όταν η μπάλα καίει ή ο Καλάθες μαλακίζεται ή ο Τέπιτς είναι χαμένος στην άβυσσο του πάγκου..
Στο Σεφ θα έχει πλάκα πάντως..
Επίσης για άλλη μια φορά εμετός Τεόντοσιτς καταντάει γραφικός ο παπάρας.
Φίξξξερ σοβαρέψου λες ΠΙΠΕΣ.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη θεωρεί λάθος την μη ανανέωση Σάρας το καλοκαίρι.Είναι δεδομένο το πρόβλημα που έχει στα γόνατα καθώς και η ηλικία του,αλλά τα δέκα λεπτά τουλάχιστον ποιοτικού μπάσκετ τα είχε.Πόσο μάλλον σε κάποια παιχνίδια σαν το σημερινό,που έχεις τον Διαμαντίδη με αντιβίωση χωρίς προπονήσεις και τους Μπατίστ,Νίκολας να επανέρχονται τώρα από τραυματισμούς.Η εικόνα του Ζοτς να προσπαθεί να συνεφέρει τον ζαλισμένο Διαμαντίδη ήταν άκρως αντιπροσωπευτική.Φυσικό επακόλουθο είναι να μην καταφέρεις να κοντρολάρεις το παιχνίδι και το εξαιρετικά επιπόλαιο μπάσκετ ανά διαστήματα.Ούτε ένα πικ εν ρολ δεν παίχτηκε σωστά.
Στα μη αγωνιστικά τώρα,ρε βλάκα Χατζηπαπαρίου μας έπρηξες.Οι μαλακίες που έλεγες παρέα με τον άλλο ειδικό της καραπουτσακλάρας σε συνδυασμό με τους κάγκουρες που κάναν τους κρετινισμούς στο τέλος μου δημιούργησαν απίστευτα νεύρα.Φέρτε Kyle Montgomery για περιγραφή,νισάφι πια με τους επιδέξιους μπασκετάνθρωπους που πιάνουν ένα μικρόφωνο και ανοίγει το στόμα τους σαν βόθρος.
Мама Люба давай, давай, давай
πέθανα με γλωσσομαθή σχολιαστή να λέει "ακούστε λίγο το διάλογο ίβκοβιτς-ομπράντοβιτς, ακούστε".
Kyle Montgomery xaxaxaxaxaxaxa με τοσο θεαμα θαχε πολλα να πει![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Εμενα το αγαπημενο μου ηταν εκει που ο παπαρας ο ρεπορτερ λεει να εδω παταει ο νικολας τη γραμμη, μετα βλεπει οτι δεν τη παταει τη γραμμη ο νικολας και λεει την ειχε πατησει πιο πριν (που ερχοταν 1 μετρο παραλληλα με τη γραμμη) και μετα ξαναλλαζει γνωμη και (νομιζωντας οτι είναι εκτος αερα) λεει να ΡΕ, τη παταει (και φυσικα δεν τη παταει).....
Γαμω την ερτ σας και τους λογαριασμους της δεη που σας πληρωνουμε
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
οι φανατικοί μην διαβάσετε
επίσης να τονίσω ότι δεν είμαι μπασκετικός
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
έχουμε φωτογραφία της χθεσινής γραβάτας Γιαννακόπουλου;
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.