Το ντεμπούτο των Σουηδών Occult Heavy Metallers κάνει τη συντακτική ομάδα του περιοδικού να παραληρεί! Διαβάστε τι είπαν ,αφότου μάζεψαν τους αφρούς που έβγαζαν απ’το στόμα ,οι:
ΧΑΚΟΣ ΠΕΡΒΑΝΙΔΗΣ
«Μιλάμε για εθισμό και δεν είμαι το μόνο θύμα τους. Όποιος έρχεται σε επαφή μαζί τους δεν μπορεί να πάρει τα αυτιά του από πάνω τους, ανεξαρτήτως προσωπικών ακουσμάτων και…αυτό είναι σίγουρα έργο του Διαβόλου φίλοι μου»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΙΓΕΝΗΣ
«Οι Ghost είναι τα μωρά της Rosemary . Ο τρόμος που κρύβεται πίσω από τα πιο γλυκά πράγματα , όπως οι παιδικές κούκλες όταν πέφτει το σκοτάδι.»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Οι Σουηδοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να διαδώσουν όπως λενε ,τον Λόγο του Εωσφόρου, όμως δεν κρυβουν τις επιρροές τους που ξεκινάνε από τους Black Widow και τον Roky Erickson, περνάνε στους Scorpions,φτάνουν στους Witchfinder General και σταματούν στους Mecryful Fate”
ΤΟΛΗΣ ΓΙΟΒΑΝΙΤΗΣ
«Αναζητήστε όσα παιδιά γνωρίζετε στην ηλικία των 11 χρονών και εκθέστε τα στο “Opus Eponymous”.Δύσκολα θα τους βρείτε ωραιότερη «πόρτα» να διαβούν προς τον κόσμο του metal»
Τα παραπανω ειναι απο το email που μου εστειλαν (ειχα κανει τη μαλακια να γραφτω στο site τους). Ακουσα μερικα τραγουδια στο you tube απο περιεργεια και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχασα 20 λεπτα απο τη ζωη μου για μια μετρια παπαρια . Στο μονο που συμφωνω ειναι σε αυτο που λεει ο Γιοβανιτης για τα εντεκαχρονα γιατι για παραπανω ηλικια δεν ειναι .