Το Phantom Menace κ γω.
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
φιξξξερ μην βαριέσαι πανε δες
δες και για το 2ο
κάψε 2μιση ωρες απτην ζωη σου και θα σταματήσεις να τα αποθεώνεις τόσο θαρρώ (και αν δεν σταματησεις τουλαχιστον θαταυχαριστηθείς)
ναναι καλα ο χβιλελος για το λινκ
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έχω πέσει κάτω, έχει τρελό γέλιο![]()
Ρε συ Μαριλλιον δε μπορω με τιποτα να ξεπερασω αυτο το υφακι "εγω ξερω καλυτερα" που εχεις![]()
Θα το δω, αλλα δε νομιζω να αλλαξει την αποψη που εχω για μια ταινια που εχω δει 10 φορες ξερω γω και τη λατρευω, γενικα τα Star Wars δεν ειναι για να κατσεις να κρινεις αν εκανε "καλη δουλεια" ο ταδε σκηνοθετης, editor, μοντερ, καρμπυρατερ, ηθοποιος κτλ, ειναι 100% θεμα συναισθηματος που σου αφηνει. Οποιος δε γουσταρει, καλα κανει, εγω καθε φορα που βλεπω την ταινια στο τελος σκεφτομαι "μα πως γινεται να μην τους αρεσει, αφου ΓΑΜΑΕΙ", ε οκ, to each his own![]()
Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο ομως ε
Η σειρα μου ειναι μαλλον καπως ετσι: 3=6>5>2=4>>>1
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.
τα 1-2-3 δεν εχουν TIE-Fighters.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εγώ όμως όποτε θες με το Χ-Wing μου θα σου δώσω πόνο, Ιmperial Pig
Λολ.
παρε τρεις φιλους σου με τις κατσαρολες σας.
παιρνω ενα TIE-Interceptor.
μου αρκει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Γενικά, McGregor και Portman είναι καλοί ηθοποιοί. Στα Star Wars όμως παίζουν πάρα πολύ άσχημα, και γι' αυτό μάλλον δεν οφείλονται οι ίδιοι. Πώς να παίξεις χαρακτήρες που δεν έχουν καθόλου προσωπικότητα, εξάλλου; Ιδίως η Queen Amidala, ειλικρινά, βρες μου έστω και ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της που να μπορείς να αναφέρεις. Δεν είναι καν μονοδιάστατος χαρακτήρας, είναι άψυχο αντικείμενο. Ο Anakin επίσης δεν αποκτά προσωπικότητα πριν την τρίτη ταινία. Ο μόνος χαρακτήρας με προσωπικότητα και φιλοδοξίες και στις τρεις ταινίες είναι ο Emperor.
Ούτε καν, δες το video review για ανάλυση, αλλά απλώς σκέψου το εξής παράδειγμα (που αναφέρει κ' στο review): Ο εκτός ελέγχου Luke που ορμάει εναντίον του πατέρα του σε σύγκριση με την εντυπωσιακή αλλά χωρίς κανένα συναίσθημα χορεογραφία Obi-Wan vs Darth Maul όταν πεθαίνει ο Qui-Gon Jinn.
Το μόνο χαρακτηριστικό των δύο τριλογιών που παραμένει στο ίδιο επίπεδο.
Το prequel έχει πολύ βαθύτερο σεναριακό υπόβαθρο, αλλά εκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματα του. Έχει τόσα πράγματα που δεν βγάζουν καθόλου νόημα και υπάρχουν εκεί απλά και μόνο επειδή εξυπηρετούν την προβολή σκηνών δράσης.
"A special effect is a tool, a means of telling a story. A special effect without a story is a pretty boring thing." - George Lucas. Η ειρωνία είναι απίστευτη.
Παρότι το Avatar (μια ταινία που θα μείνει στην ιστορία αποκλειστικά και μόνο για τα special effects) δεν έχει κανένα ιδιαίτερο σενάριο, σίγουρα όχι πρωτότυπο, τουλάχιστον τα special effects εξυπηρετούν την πλοκή και βοηθούν τον θεατή να αντιληφθεί τι συμβαίνει, δε γίνονται αυτοσκοπός.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Εμ διαφωνουμε σε πολλα και δυστυχως ειναι your word against mine, καθως εγω δεν τα βλεπω οπως εσυ, αλλα ειρηνη υμιν και ημινΔε διαφωνω τοσο στα αρνητικα των prequels, οσο στο οτι και στα παλια ετσι ειναι δυστυχως. Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο? Η Λεια? :rolleys: Τεσπα, το κουρασαμε παρα πολυ!
Τυχοδιώκτης που βρίσκει νόημα σε έναν ανώτερο σκοπό, σαρκαστικός, απρόσεκτος.
Ιδεολόγος επαναστάτρια, χειραφετημένη, δυναμική, πεισματάρικη.
Δεν είναι πρωτότυποι χαρακτήρες, αλλά δεν υπάρχουν απλώς στο σενάριο, οι προσωπικότητες τους και οι φιλοδοξίες τους το καθοδηγούν.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.